Koti Uutisia Kotimaa Seta lobbaa homoutta partiolaisille ja nimitti 14-vuotiaan “vuoden homon”

Seta lobbaa homoutta partiolaisille ja nimitti 14-vuotiaan “vuoden homon”

4
Myös Suomessa pieniä lapsia pakotetaan homoparaateihin marssimaan sadomasokistien kanssa.

Kuten uutisoimme aiemmin kesällä, Suomen homolobby alkoi tänä vuonna kampanjoida historiallisen avoimesti lasten seksualisoinnin eli pedofilian puolesta. Eri kaupunkien Pride-tapahtumissa homoutta on pakkosyötetty alaikäisille teineistä aina pikkulapsiin.

Sama trendi jatkui syksyllä järjestetyssä Turku Pride-tapahtumassa, jossa jaettiin kaksi lasten seksualisointiin liittyvää palkintoa. Niistä ensimmäinen osoitettiin ”vuoden sateenkaarinuorelle” eli alaikäiselle homolle, joka on ehtinyt jo verkostoitua aikuisten Seta-aktivistien kanssa. Palkinnon voitti 14-vuotias lapsi.

Toinen palkinto osoitettiin Pinkkipartio ry:lle, joka pyrkii tekemään lasten ja nuorten suosimasta partioharrastuksesta homoaktivismin peitejärjestön. Viime vuonna Pinkkipartio painosti Suomen Partiolaiset -järjestöä osallistumaan äärivasemmiston ja kulttuurimarxistien ajamaan ”Translaki”-kampanjaan. Lisäksi homoaktivismi on kirjattu Suomen Partiolaisten tuoreeseen toimintasuunnitelmaan.

”Olemmekin halunneet avata Suomen Partiolaisten sisällä avoimen keskustelun sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuteen liittyen. Haluamme, että lippukunnissa ja piireissä aidosti pohditaan, olemmeko valmiita ottamaan kaikki ihmiset vastaan tasa-arvoisina vai emme, ja millaisiin ulostuloihin partiossa ollaan valmiita sateenkaari-ihmisille turvallisen osallisuuden edistämiseksi”, homolobbaajat julistivat.

Pinkkipartio ry houkuttelee partiolaisia myös osallistumaan Pride-kulkueisiin, joissa pikkulapset on pakotettu marssimaan yhdessä sadomasokistiasuihin pukeutuneiden miesten kanssa. Lisäksi yhdistys pyrkii levittämään homoagendaa partiolaisten sisäisissä tilaisuuksissa.

Lähde: Seta

4 KOMMENTIT

  1. O tempora o mores. Kun itse olin partiojärjestössä 1990-luvun alussa töissä, takana oli 1970- ja 1980-luvun aikainen punikkien valtausyritys. Takana oli myös jonkun turkulaisen hanke “Geipartsa”, jota siihen aikaan ymmärrettiin paheksua. Onhan käsittämätöntä, että VARHAISNUORISOjärjestöön tungetaan hinttipropagandaa. Ja nyt siis ovat asiat niin pitkällä, että perverttien laumat haluavat viedä sairaat hankkeensa jo suoraan lippukuntiin. Onneksi lippukunnat ovat itsenäisiä yhdistyksiä eivätkä keskusjärjestön käskytettäviä. Mutta toisaalta – lippukuntienkin johdossa on myös arvostelukyvytöntä väkeä, joka ei ymmärrä, mihin käyttöön ihmisen takapuoli on todellisuudessa tarkoitettu.
    Jos partioliikkeen perustaja lordi Baden-Powell näkisi, mihin hänen perustamansa liike on vajonnut, hän todennäköisesti toistaisi sen, mitä sanoi 1930-luvun loppupuolella: “Hitler-Jugend on poikkeuksellisen ryhdikäs nuorisojärjestö” (jossa hinttejä ei erityisemmin siedetty).

  2. Vapaapalokunnassa ollessani vielä muutamia vuosia sitten, ei tätä homopropagandaa tai muutakaan mädätystä yritetty ajaa, en sitten tiedä tämän päivän tilannetta. Siellä koulutettiin niin poikia kuin tyttöjäkin ja kaikki noudattivat yhteisiä sääntöjä ja käytöstapoja. Leireillä kaikkien tuli osata käyttäytyä ja sanktioita tuli jos ei sääntöjä noudattanut. Kaikki ottivat lakin pois päästä ruokailussa, jos unohdit sen päähän niin sadat muut nuoret huomauttivat sinua siitä alkamalla taputtamaan ja tuijottamaan sinua. VPK-toiminta on hyvinkin partiomaista/puolisotilaallista ja voin sanoa että siinä on varsinkin joka pojalle erinomainen harrastus. Tämä saasta leviää ruton lailla joka paikkaan, eikä lapset pääse sitä turvaan mihinkään, kun peruskoulukin ajetaan tällä hetkellä niin rappiolle marxistien “peruskoulu-uudistusten” kautta…. elämme kuvottavaa aikaa, pitäkää huolta lapsistanne ja kasvattakaa ne kunnolla.

  3. Me vain lämmiteltiin samassa makuupussissa, kun oli kylmä. Ai miks meil ei ollu vaatteita päällä? No, tota…

Comments are closed.