Koti Uutisia Serbia kieltää maahanmuuton vastaisen mielenosoituksen

Serbia kieltää maahanmuuton vastaisen mielenosoituksen

4

UK_Serbia_maahanmuutto

Serbian sisäministeri Nebojša Stefanović ilmoitti, että serbialaiset, jotka ovat huolissaan EU:n suunnitelmasta majoittaa tuhansia laittomia maahanmuuttajia maahan, eivät saa pitää maahanmuuttovastaista mielenosoitusta ensi viikon maanantaina.

“Emme salli ihmisten osoittaa suvaitsemattomuutta ja vihaa, jotta niistä ei tule osa Serbiaa”, kommentoi Stefanović. “Sisäministeriö ei salli sellaisia julkisia kokoontumisia, jotka on suunnattu maan läpi kulkeviin maahanmuuttajiin tai pakolaisiin, jotka joutuvat pakosta tekemään näin, koska heillä on hankala tilanne tai sota omassa kotimaassaan.”

Samaan aikaan toinen Serbian hallituksen virkamies ehdotti, että laittomia maahanmuuttajia voitaisiin kannustaa jäämään Serbiaan. “Me voisimme harkita tarjoavamme heille asuinaluetta Serbian osista, joissa ei ole asutusta”, kommentoi Brankica Janković, joka toimii johtajana Serbian tasa-arvoa suojelevan valtion erikoisyksikössä.

Janković kommentoi myös kiellettyä mielenosoitusta: “Jokaisen tärkeän Serbian asioihin vaikuttavan toimijan täytyy tuomita suvaitsemattomuus, muukalaisviha ja rasismi – ei riitä, että ne tuomitaan henkilökohtaisella tasolla.”

Serbia on myös kohdannut suurta pakolaistulvaa alueelleen; maahan on saapunut 90 000 pakolaista kuluneen vuoden aikana. Näistä 23 000 on saapunut viimeisenä kahtena viikkona.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Hyvä, pitäkää vaan siellä. Vähemmän tulioita Suomeen….
    Tosin suvakit voi saada itkupotku raivarin, kun ei ole tarpeeksi rikastajia ja isis taistelijoita, joiden persettä lipoa.

  2. Vai että pitäisi antaa laittomasti maahantulleille asuinalueita maan asumattomista osista. Serbiahan on jo luopunut Kosovosta, sen pitää riittää.

    Uskomatonta, että serbit ovat noin vetelää ruotsalaismaista väkeä. Onhan Serbialla puolustusvoimat. Pakolaisina esiintyvien tulva on aseistamatonta, joten se on helppo torjua ilman omia tappioita. Mikä on mennyt serbeihin. Ei edes varoituslaukausta rohjeta ampua.

  3. Serbia oli hieno valtio, joka puolusti omiaan. Vaan nyt ollaankin menossa 2010-luvulla ja maassa on lännen istuttama ZOG. Toivottavasti mielenosoitus silti pidetään, vaikka siihen lupia ei olisi. Слава Сербия!

  4. EU keppiä ja porkkanaa Serbian poliitikoille. EU kiristää ja lahjoo poliitikkoja sekä virkamiehiä. Kansallisvaltioiden tuhoaminen, uskonnollisten, rodullisten ja toisistaan poikkeavien normien istuttaminen kansallisvaltioihin on EU ja USA uskontoa palveleva suunnitelma.

Comments are closed.