Koti Uutisia Kotimaa Seppo Kolehmainen kokee maalittamisen uuvuttavaksi

Seppo Kolehmainen kokee maalittamisen uuvuttavaksi

7
Seppo Kolehmainen.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kävi perjantaina Tampereella puhumassa uusien polpojen valatilaisuudessa. Hän kertoi olevansa huolissaan poliisin paljon kokemasta “epäasiallisesta vaikuttamisesta”.

“Maalittaminen vähentää työssä jaksamista. Olemmekin yhdessä Valtakunnansyytäjänviraston ja käräjäoikeuksien laamannien kanssa tehneet lakiesityksen, jonka avulla viranomainen voisi suojautua nykyistä paremmin epäasialliselta vaikuttamiselta.” Kolehmainen sanoi tapahtumassa.

Mikäli Kolehmainen ja kumppanit keskittyisivät oikeiden rikollisten jahtaamiseen toisinajattelijoiden vainoamisen sijasta, niin ehkä vaihtoehtomediat eivät kokisi tarpeelliseksi tuoda esille poliisin politisoituneisuutta.

Lähde: Tamperelainen

7 KOMMENTIT

 1. Onko tämä enneuni vai ovatko jonkun aivot sekaisin?

  “..Valtaan päässyt kansallismielinen hallitus oli lopettanut taikaseinän ja vähentänyt etnoväestön sosiaaliavustukset minimiin joka sekin annettiin suoraan elintarvikkeina eikä rahana. Jatkuvasti kasvanut etnoväestö ei sietänyt elatusautomaatin loppumista ja oli aloittanut aseellisen kapinan. Luottaen siihen niin kuin aikanaan luotettiin Ruotsissakin että kun heille ei mahdettu ennenkään mitään niin ei mahdeta nytkään.

  He olivat väärässä. Ison-Britannian vieläkin varsin voimakas armeija sekä New British National Guard jota hallitus aseisti oli ilmoittanut että etnokapina murskataan kaikin mahdollisin keinoin ja etnoväestö karkoitetaan maasta täysin riippumatta siitä oliko sillä Ison-Britannian passi vaiko ei. Tärkeä seikka oli se, että uunituore Ison-Britannian kuningatar Charlotte oli asettunut voimakkaasti tukemaan niin hallitusta, armeijaa sekä New British National Guardia ja kutsui kansalaisia aseisiin miehittäjää vastaan.

  Britit voittaisivat ja karkoittaisivat etnoväestön manner-Euroopan puolelle jossa Brysselin utopistit puolestaan ottaisivat ne vielä avosylin vastaan. ”

  Lyhyt lainaus lähteestä: Yrjöperskeles blogi

 2. Eiköhän tämä suomalaisvastainen poliisiylitirehtööri ole ihan itse asemansa maalipystinä ansainnut?

 3. Poliisien valittaminen maalittamisen kohteena olemisesta on outoa, mitä he odottivat kun alkoivat valtaeliitin sätkynykeiksi ja ottivat vasemmistovihreän aatteen omakseen.
  Kaikkia roistoja ja pettureita arvioidaan ja arvostellaan, eikä se uhriutumalla lopu. Uhriutuminen ja säälinkerjääminen ovat vastenmielisimpiä mielenmanipuloinnin keinoja, erityisesti “järjestystä” valvovan viranomaisen käyttämänä.
  Jotenkin tässä tilanteessa tulee jälleen esiin valtaeliitin ongelma, tarvitaan kuuliaisia virkamiehiä, nämä vain eivät ole kovin älykkäitä ja käyttäytyvät kuin klounit. Älykäs taas kyseenalaistaa laittomat ja kansan vastaiset menetelmät sekä toimii omantuntonsa ohjaamana.
  Nyt poliisijohto on miehitetty kuuliaisilla pölkkypäillä, jotka toinen toisensa jälkeen kerjäävät sääliä, onhan todellisia “miehiä” ja onhan kukkahattutätejä aina syyttäjää myöten.

 4. Keitä ovat nämä “maalitetut” poliisit?
  Olisi reilua, että edes yhtä poliisia käytettäisiin esimerkkinä tässä kontekstissa.

  Huom! Jari Taponen ei ole ole relevantti esimerkki! 😀

  • Työnsä asiallisesti hoitanutta virkamiestä ei maaliteta, rikolliset ja valtaeliitin politiikkaan osallistuneet ovat itse maalittamisensa aiheuttaneet.

 5. Eikös tämän Markku Mantilan kaltainen syytesuoja olisi oiva keino suojautua maalittamiselta? Voisivat poliisit itse käydä kehottamassa maalittajaa lopettamaan maalittamisen ja käyttää vapaavalintaisia voimakeinoja kehotuksen tehostamiseksi. Tietysti viranomaisten toimien arvostelun kieltäminen on myös tärkeää, en sitä käy kiistämään.

Comments are closed.