Koti Uutisia Sionismi Selvitys: finanssijuutalaiset manipuloivat politiikkaa yhä suuremmilla rahoilla

Selvitys: finanssijuutalaiset manipuloivat politiikkaa yhä suuremmilla rahoilla

2
Donald Sussman.

Tuoreen selvityksen mukaan Yhdysvaltojen juutalaiset suursijoittajat käyttävät entistä suurempia rahasummia politiikan manipulointiin. Selvitys myös osoittaa, että paljon julkisuutta saanut George Soros on vain osa paljon laajempaa juutalaista poliittisesti aktiivista finanssimiesten verkostoa.

Valtamedian luoman valheellisen stereotypian mukaan Wall Streetin keinottelijoiden korruptio on nihilististä taistelua verotusta ja sääntelyä vastaan. Todellisuudessa finanssieliitille tärkeimmät poliittiset hankkeet liittyvät kuitenkin tällä hetkellä kulttuurimarxistisiin kysymyksiin, kuten maahanmuuttoon ja seksuaalivähemmistöihin. Tänä vuonna suursijoittajat ovat lahjoittaneet Amerikan “liberaalille” demokraattipuolueelle enemmän rahaa kuin “konservatiivisille” republikaaneille.

Suursijoittajien omistamien hedgerahastojen painoarvo vaalirahakorruptiossa on lisääntynyt huomattavasti kymmenen viime vuoden aikana. Vielä vuonna 2010 yksikään 50 tärkeimmästä puoluerahoittajasta ei ollut hedgerahasto. (Sen sijaan pankkien rooli on aina ollut merkittävä.)

Tänä vuonna 50 kärkirahoittajan joukossa on kuitenkin jo kuusi hedgerahastoa. Rahoittajat ovat järjestyksessä suurimmasta lähtien: Paloma Partners (johtaja: Donald Sussman), Soros Fund Management (George Soros), Renaissance Technologies ja Euclidean Capital (molemmissa johtajana Jim Simons), Point72 (Steven Cohen) ja Elliott Management (Paul Singer).

Listasta tekee merkittävän se, että kaikki rahastojohtajat ovat juutalaisia. Listan ainoat “republikaanit” ovat talousrikollinen Steven Cohen ja “finanssiterroristiksi” kutsuttu Paul Singer, jotka eivät kuitenkaan ole konservatiiveja. Cohen ja Singer ovat rahoittaneet avokätisesti muun muassa homolobbya.

Sussmanin Paloma Partners on tänä vuonna manipuloinut politiikkaa 16,3 miljoonalla dollarilla, kun taas hopeasijalle päässyt Soros Fund Management käytti 10,4 miljoonaa ja pronssille sijoittunut Renaissance Technologies käytti 8,6 miljoonaa.

Kaikki kolme rahoittivat “liberaaleja” eli kulttuurimarxistisia poliitikkoja ja hankkeita. Sekä Sussman että Soros ovat kaksinkertaistaneet lahjoitussummansa vuoden 2014 vaaleihin verrattuna.

Lue myös:

Juutalainen finanssielitisti toi entistä vaarallisemman lobbauskulttuurin Yhdysvaltoihin
Goldman Sachs asettui laittomien siirtolaisten tueksi
Bloomberg: juutalaispankit rahoittavat homolobbausta nyt Kiinassa

2 KOMMENTIT

  1. Eihän se mitään vaikka käyttäisivät omia rahojaan mutta kun hölmöt kansalaiset tukevat niitä hankkimalla niiden tuotteita. Ja siten maksavat itseensä kohdistuvan manipuloinnin. Mutta, elämä on valintoja täynnä.

    “Hei, minä kopioin tällaisia A4-arkkeja täynnä valehtelua, omia mielipiteitäni ja juoruilua. Saat oman nippusi kun maksat 680e/a. Sillä rahalla saat vuodessa noin 6000 A4:sta”.

Comments are closed.