Koti Uutisia Kotimaa Seksuaalirikosten ennaltaehkäisyhankkeen edustaja Ylellä: “Lapsiin kohdistuvissa fantasioissa ja mieltymyksissä ei sinänsä vikaa”

Seksuaalirikosten ennaltaehkäisyhankkeen edustaja Ylellä: “Lapsiin kohdistuvissa fantasioissa ja mieltymyksissä ei sinänsä vikaa”

10

Yle jatkaa yleisen ilmapiirin muovaamista vähitellen kohti pedofiliaa sallivaksi surkuttelemalla “lapsikohteisen” seksuaalisen mieltymyksen “aiheuttavan monelle häpeää” ja antamalla suunvuoron seksuaaliterapeutti Patricia Thesleffille, jonka mukaan aikuisten lapsiin kohdistuvissa seksuaalisissa fantasioissa ja mieltymyksissä “ei sinänsä ole mitään vikaa”. Thesleff lisäsi vielä kuitenkin, että mikäli nämä viedään tekojen asteelle, ylitetään sallitun alueen raja:

– On todella tärkeää erottaa kiinnostukset ja fantasiat itse teoista. Fantasioissa ja mieltymyksissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot ovat aina kiellettyjä.

Thesleff toimii seksuaaliterapeutin työnsä ohella kolmivuotisessa seksuaalirikosten ennaltaehkäisyyn pyrkivässä SeriE-hankkeessa. Thesleff sanoo, että harvan pedofiilin mielenkiinto suuntautuu ainoastaan lapsiin, vaan se on hänen mukaansa vain “osa pedofiilien seksuaalisuuden kirjoa”.

Yle kirjoittaa, että yhtenäistä pedofiileille tarkoitettua hoitosuunnitelmaa ei ole aiemmin ollut olemassa ja että palvelut ovat olleet pirstaleisia. Yle jatkaa häpeän ja pelon vaikeuttaneen pedofiilien hoitoon hakeutumista, sillä “ammattilaistenkaan reaktioista ei voi olla varma”.

– Meilläkin on Sexpossa ollut asiakkaita, jotka kertovat, että kun on vähänkin kertonut tällaisesta suuntautumisesta tai mielenkiinnosta, niin heti on soitettu poliisit paikalle. Huolena on, että asiasta puhuminen voi johtaa omien lasten huostaanottoon tai avioeroon – –. Tällaisia piirteitä ei ole mahdollista ihmisestä lopullisesti poistaa. Usein ihminen havahtuu jo teini-iässä olevansa kiinnostunut lapsista. Se on yleensä pysyvä ominaisuus, Thesleff jatkaa.

Ylen mukaan tapaamisajat Sexpossa varattiin hyvin nopeasti loppuun SeriE-hankkeen julkistamisen jälkeen keväällä. Yle antaa ymmärtää, ettei SeriE:n tavoitteena olisi muokata ihmisten asenteita pedofiliamyönteisemmiksi vaan puhtaasti ennaltaehkäistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa:

– Minun mielestäni työ on arvokasta, jos yksikin lapsi säästyy seksuaaliselta väkivallalta, vakuuttelee Thesleff artikkelin lopussa.

Lähde: Yle

10 KOMMENTIT

 1. Mielestäni tälläistä mielisairautta ei tule yrittää kääntää normaaliksi. Se johtaa ainoastaan siihen, että pedofiilit eivät tule koskaan saamaan kunnollisia tuomioita sekaantuessaan lapsiin. Miksi lapsiin kohdistuvaa seksuaalista fantasiaa edes halutaan ymmärtää? On vain yksi ja ainoa tapa päästä eroon tälläisistä mielisairaista ihmisistä, eikä tunti turpaan ilman kahvitaukoa siihen riitä..

 2. Tämä ylösalaisin käännetty maailma on kyllä aivan sairas. Hölmölässä yli puolet pedofiileista ja raiskaajista EIVÄT joudu vankilaan vaan saavat “terapiaa”. Ainoa oikea rangaistus seksuaalirikollisille on KUOLEMA!

 3. Ensiksi homot, nyt pedofiilit kummat seuraavaksi eläimiin- vai vainajiin sekaantujat?

  • Sinä et nyt ymmärrä. On erittäin tärkeätä, että lapset löytävät oman seksuaalisuutensa mahdollisimman varhain, että pystyvät päättämään omansa tarjolla olevista paristakymmenestä vaihtoehdosta.

   Päätöstä ei voi tehdä, ennekuin kaikki alan vivahteet on käyty läpi ja sekaantuminen samaa sukupuolta olevaan alaikäiseen kuolleeseen eläimeen on tärkeä osa tätä perehdytystä.

   • 😂 Mutta vitsistä on muuttunu totta. Milloin on joku noista hulluista ehdottanut, että lapsen pitäisi saada päättää minkä sukupuolen ottaa ja saada mennä “korjaamaan” sukupuolensa. Ja rappiopapitar myöntää jotain vuoden homo palkintoja lapselle ymm Ei helvetti missä maailmassa me eletään.

 4. jälleen samaa logiikkaa Yleltä, sairas mieltymys on muka ok. ja ei johda tekoihin, sillä teot ovat kiellettyjä. Rikollisuudessa asiat etenevät seuraavasti 1. henkilöllä on rikollinen luonne ja hän ei piittaa toisista tai heidän omaisuudestaan, 2. henkilö suunnittelee rikoksen, 3. henkilö toteuttaa rikoksen. Pedofiilin kohdalla pätee sama toimintajärjestys, eli sairaat ajatukset vievät sairaaseen tekoon, vielä tulisi huomata, että pedofiili toimii sairastuneen vietin ajamana ja on rikollista huomattavasti määrätietoisempi ja siten vaarallisempi.
  Pedofiilien pakkosterilointi tai käsittely joka estää ympäristölle vaarallisen toiminnan on perusteltua ja hyväksyttävää, tosin itse suhtaudun hieman varauksella näihin menetelmiin, sillä eiväthän ne suoranaisesti vaikuta ajatteluun josta teot ovat lähtöisin. Mutta onhan olemassa tehokkaampiakin keinoja asian ratkaisemiseksi.

  Niin, muuten milloin viimeksi kuulitte jonkun “asiantuntijan” olevan kiinnostunut lasten oikeuksista ja turvallisuudesta.

 5. Muutama kaveri on korkattu kouluikäisenä väkisin . Kaikkien elämä,siis niiden jotka ovat vielä hengissä, pilalla. Kun lapsi eriytytetään Itsestään moninaisesti, tie pedofiliaan on suora. Erittäin sairasta. Lainsäädäntöä ei enään ole .

 6. Pedofiilien määrä populaatiossa kasvaa ylipopulaation kautta myös Suomessa. Tilastollisen lisääntymisen myötä, nämä myös saavat paremmat mahdollisuudet verkostoitua sekä muodostaa eturyhmiä, joilla on jo valmiiksi tilaa “seksuaalivähemmistöjen” eturyhmissä eli mitä yleiskielessä kutsutaan homolobbyiksi.

  Miten tämä ei ole hyvän tavan vastaista? Toiminnassahan ei tarvitse olla mitään rikollista (- siis pedofiili, joka ei ole vielä siirtynyt varsinaiselle hyväksikäyttöasteelle), jotta se olisi hyvän tavan vastaista…Poliitikkojen, sionistien, median ja kansanpettureiden kritisoiminen on kiellettyä, samaan aikaan valtiomedia lobbaa pedofiilien vapauksia ja hovioikeus suojelee raiskareita ja rikollisia. Todellakin, toivottavasti pian tulee päivä, joka pyyhkii tämän saastan yhteiskunnastamme.

  • Double standards, mitä tulee siihen, mikä sallittaan ja mikä ei. Pitäisi pakkoluetuttaa koko Arkadianmäen sirkuksella sekä PVLn poliittinen manifesti että joku vastaava näiltä homolesbopedosadonegrojärjestöiltä, pistää yksi kerrallaan valheenpaljastuskoneeseen ja kysyä, kumpi mielestänne edustaa terveitä arvoja. Jokaisesta valheesta 230V nivusiin. ⚡ ⚡

 7. YLE kannattaa pedofiliaa, koska Yhdysvaltain nk. “demokraattisessa” puolueessa on ollut aikoja pedofiilirinki eli tunnetuin julkitullut “Pizzagate” Yhdysvaltain v. 2016 presidentinvaalin tuoksinassa ilmitullut tapaamispaikan mukaan saanut pedofiilirinki. Jo tuolloin oli selvää, että Hillary Clintonin kampanjajohtaja John Podesta veljensä kanssa harjoitti pedofiliaa kuten tietenkin Bill Clinton, joka on osallistunut ns. Lolitalennoille, jossa hyväksikäytetään pieniä tyttöjä ja poikia hyväksi, jotka ovat varastetut köyhiltä alueilta kehitysmaista. Myös ilmiselviä todisteita jopa ent. presidentti Barak Obaman varapresidentin Joe Bidenin mieltymyksestä lapsiin tuntien suoraa peittelemätöntä seksuaalista vetoa alaikäisiin lapsiin joka näkyi selvästi jopa erinäisissä palkitsemistilaisuuksissa ja kunniamerkkienjako jakotilaisuuksissa, joissa oli palkittavien lapsia läsnä, koska kun Yhdysvalloissa kun ollaan, koko perhe otetaan mukaan. Biden avoimesti hiplaili pieniä lapsia ja murrosikäisiäkin tyttöjä ja pyrki “rutistelemaan” heitä yli-imelästi liki kuola valuen. Eräässä youtube videossa, jopa hänet hyvin tunteva poliitikko tempaisee pienen tytön Bidenin ulottuvilta vihaisena sekä hyvin ärtyneenä kun tämä korkean luokan pedofiili vielä pyrkii tilaisuuden lopussa antamaan lapsiparalle ns. “viimesilauksen”.

Comments are closed.