Koti Uutisia Kotimaa Seksuaalirikoksia kirjattiin Helsingissä enemmän kuin viime vuonna

Seksuaalirikoksia kirjattiin Helsingissä enemmän kuin viime vuonna

4

Helsingin poliisilaitoksen tuoreen julkaisun mukaan seksuaalirikoksia kirjattiin Helsingissä huomattavasti enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Pelkästään tammi–kesäkuun aikana poliisi kirjasi 90 seksuaalirikosta. Vuodessa niitä on kirjattu 292 kappaletta.

Rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta selittää nousun sillä, että kynnys ilmoittaa seksuaalirikos on madaltunut. Hän ei mainitse korrelaatiosta maahanmuuton kanssa mitään. Hän ei myöskään kerro, että maahanmuuton lisääntyessä yleistymistä seksuaalirikoksissa on nähty ympäri Eurooppaa. Näissäkin maissa valtavaa nousua seksuaalirikostilastoissa selitellään aika ajoin samoilla argumenteilla.

Lähde: Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Ei lisääntyneillä rotumuukalaisilla ole mitään tekemistä asian kanssa. Naiset ja lapset tulevat yleisimmin raiskatuksi kotonaan “Suomalaisten heteromiesten toimesta”. Tämä on täysin “Suomalainen ilmiö”. 🙂

    • Kaiken lisäksi moni näistä heteromiehistä syö lihaa, jopa possua! Kun heidät on eliminoitu ja saatu Suomeen kaiken kattava ja ihanan lempeä sharia-laki, ei ole enää seksuaalirikoksia…

  2. Kiitos Juhani Vuorisalo! Teet tärkeää ja suojelevaa työtä Suomalaisen kansan hyväksi. Kaikkea hyvää Juhanille. Vähemmistöjä pitää suojata.

  3. Vuorisalon ei kannata selitellä mitään. Muutos on ollut selkeä sekä nimien suhteen että matujen EU-vyöryn suhteen. Se on ollut havaittavissa kautta koko euroopan eikä se tee Suomen kohdalla poikkeusta. Kausaalisuuden lakeja.

Comments are closed.