Koti Uutisia Seiska: suomalaistyttö raiskattiin vastaanottokeskuksen sisällä

Seiska: suomalaistyttö raiskattiin vastaanottokeskuksen sisällä

1

uk_villa_meri

Seiska-lehti kertoo, että sen saamien tietojen mukaan Raumalla alaikäiseen kohdistunut törkeä seksuaalirikos tapahtui vastaanottokeskuksen sisällä. Lehden mukaan teosta on vangittuna kolme turvapaikanhakijaa, joista yksi seurusteli 15-vuotiaan uhrin kanssa.

Pääepäilty on 33-vuotias mies. Hänet on vangittu törkeästä raiskauksesta ja lapsen törkeästä hyväksikäytöstä epäiltynä. 44-vuotiasta miestä puolestaan epäillään törkeästä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä. Lisäksi 16-vuotias turvapaikanhakija on vangittu epäiltynä avunantoon kyseisiin rikoksiin.

Teko tapahtui Villa Meri -vastaanottokeskuksessa, joka on Hoivapalvelu Metsätähti Oy hallinnoima ja Mehiläinen-konserniin kuuluva. Villa Meri on perheille suunnattu vastaanottokeskus.

Hoivapalvelu Metsätähti Oy:n palvelujohtaja Markku Pikkarainen kieltäytyi kommentoimasta tapausta vedoten keskeneräiseen poliisitutkintaan.

Lähteet: Seiska, MV-lehti

1 KOMMENTTI

  1. Onhan tää huvittavaa, että seiskan kaltainen lehti on suomalaisen median kärkeä maahanmuuttotodellisuuden uutisoimisessa. Kun toissa syksynä tuli ilmi matukatujengien väkivalta, niin seiska oli silloinkin johtava uutisoija.

Comments are closed.