Koti Uutisia Kotimaa SDP:llä jälleen uusi monikulttuurinen raiskaaja riveissään

SDP:llä jälleen uusi monikulttuurinen raiskaaja riveissään

20
John Marc Okello.

SDP:n pedofiileihin ja raiskaajiin kytkeytynyt alamäki jatkuu. Tällä kertaa puolueen ehdokkaana vaaleissa ollut afrikkalainen sai yli kolmen vuoden tuomion törkeästi raiskattuaan uhrinsa yhdessä toisen miehen kanssa vuorotellen.

Raiskaus tapahtui Vaasassa 27.3.2017. Toinen raiskaajista, John Marc Okello, oli vuoden 2017 kuntavaaleissa ehdolla SDP:n riveissä. Vaalien äänestyspäivä oli 9.4.2017, eli vain paria viikkoa raiskauksen jälkeen. Tässä välissä Okello oli pidätettynä muutaman päivän, mutta kuumimman vaalikampanjoinnin ollessa käynnissä ilmeisesti kukaan SDP:ssä ei ihmetellyt ehdokkaansa katoamista kampanjakentiltä.

Pohjanmaan käräjäoikeus määräsi Philip Muisya Kimuyan ja John Marc Okellon heti vangittavaksi ja passitettavaksi Vaasan vankilaan. Molemmille annettiin 3,5 vuoden tuomio teosta.

Lähde: HS

20 KOMMENTIT

 1. Taisi saada vaalissa ihan kolme ääntä ellen väärin muista.

   • Timo: Päinvastoin, heti pidätyksen jälkeen päästettiin vapaalle jalalle ja molemmat oli sitä yli kaksi vuotta?!! ennenkuin nyt passitettiin lusimaan.Raiskaajat saavat vaellella tuolla mielin määrin ennenkuin istuvat minimaalisen tuomionsa.Suomalainen nainen ei vaan opi läksyjään ja lähtevät näiden paskanaamojen matkaan kerta toisensa jälkeen.Mikä näissä simpansseissa on niin kieeeeeehtovaa, en jaksa tajuta

 2. Yksi vuorokausi suljetussa vankilassa maksoi viime vuonna 214 euroa. Voi tällaisiinko pienen kansan verorahat.
  Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi irakilaismiehen porilaisnaisen raa’asta murhasta elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Satakunnan Kansa kertoi, että surmatun naisen pää on irrotettu tai yritetty irrottaa mestaustyylisesti katkaisemalla uhrin kaula. Irakilaismies irrotti naisen pään usealla viillolla sekä katkaisemalla kaularangan, pään jäädessä kiinni muuhun vartaloon ainoastaan muutamalla lihassäikeellä. https://www.kansalainen.fi/satakunnan-karajaoikeus-tuomitsi-irakilaismiehen-porilaisnaisen-raaasta-murhasta-elinkautiseen-vankeusrangaistukseen/

  • Suomeen voi vapaasti lampsia kuinka paljon hyvänsä maahantunkeuutuja raiskareita ,ei sitä mikään estä päinvastoin tänne lennätetään charter lennoilla veronmaksajien piikkiin jihadisteja lisää.

   • ISIS-terroristeja tuodaan lentokoneilla oikein VIP-tiloissa Suomeen. Lentokentällä on vastassa hinttari-Haavisto, Ohisalo ja Malin punaisen maton, orkesterin ja kukkapuskien kanssa.

 3. Laamastakin saa fiksun näköisen kun laittaa sille intellektuellit lasit päähän.

  Kääntäen verrannollisesti, jos suuresti arvostamiltamme suomalaisilta poliitikoilta otetaan pokat pois päästä, puetaan vaikkapa nukkavieruun verryttelyasuun ja sijoitetaan keppanabaarin perälle tukka sekaisin horisemaan, kuinka kansallismielisyys on uhka ja kuinka ambomaalaiset pelastavat Suomen, ei horinan vakuuttavuus ylittäisi tapahtumahorisonttia vaikka siitä kuinka yle uutisoisi ja hesari asiaa vahvistaisi.

 4. “Kyytiin vaan! Meillä taitaa olla sama suunta.”- SDP
  Suunta on totaalinen kansamme rappio ja turmio! Raiskaajapedofiili maahantunkeutujat ovat mukava lisä näille rahaeliitin kansanpetturipuolueille.

 5. Nämä neekerit on niin saatanan tyhmiä että luulevat profiili silmälasiensa kanssa höynäyttävän että olisivat jotenkin lukeneita tyyppejä.Onkohan tämäkään raiskaaja nuljaska oppinut ikinä edes lukemaan.Husu on myös esimerkki näistä peilaajista ja se aamuteeveen naismarakatti.Olen nähnyt husuakin eikä hän käytä koskaan silmälaseja “siviilissä” Näiden marakattien älykkyys on tosiasiassa kengännumeroni luokkaa mutta ei Hessu Hopon kengän

 6. Tuolla kuvassa olevallako ne kaikki mainitut kulttuurit ovat? Montakohan niitä on?

  • Tuli mieleen tuo rotujen/lajien sekoitus, jota Hollywood on ollut aina tulvillansa — tai ainakin helkkarin pitkään jo… Eli miksi sitä tuputetaan niin perkeleesti (se on normaalia jne.) vaikka suurin osa pallon populasta (Kiina, Japani, USA, Venäjä, Afrikka, Intia — tuo on jo ainakin 85 % koko planeetan populaatiosta!!) ei sitä mainittavammin harrasta?

   Eli miksi pieni ja piskuinen Eurooppa pitää sillä turmella? Eikö pystykin pienellä kysymyksellä osoittamaan isoja asiota…?

   • Hyvä pointti, Martti. Israel tekee DNA-testejä, jotta ei pääse koukkunokka-arabeja livahtamaan “pyhään maahan”!

    Huomasin myös tuossa YouTubessa videon laulajista, jonka otsikko oli “Black girls rule!” eli käännettynä “Mustat tytöt ovat parhaita [laulajia]!”

    Mitä jos joku tekisi videon otsikolla “Valkoiset tytöt ovat parhaita!” No, kyllähän jokainen tietää miten siinä kävisi.

    Takaisin asiaan eli pelkästään Kiina, Japani, Venäjä, Afrikka ja Intia on jo 4 250 000 000 asukasta. Tuohon kun lisätään USA, Pakistan, Bangladesh ja Indonesia niin ollaan jo aika kovissa lukemissa. Muista isoista (top 10) Mexico ja varsinkin Brasilia harrastavat paljon rodunsekoitusta. Brasiliassa yli 43 % väestöstä on sekarotuisia. Brasilialaiset monasti nimeävät maan erääksi vakavaksi ongelmaksi juuri zambot ja mulatit.

    • Äänitallennetietokanta Discogs.com hehkuttaa miten vuosi 2019 oli naisten vuosi. Mitä jos sitä olisi hehkutettu miesten vuodeksi? En voi edes kuvitella reaktioita…

     No, ollaan nyt rehellisiä. Minulla on tuhansia ja tuhansia ja edelleen tuhansia äänilevyjä, mutta ei sieltä kovin montaa naisen tekemää rallia kyllä loppujen lopuksi löydy. Eipä ole naisten tekemiä kirjojakaan tullut luettua ihan hirveän montaa. Tai naisten ohjaamia elokuvia katsottua (muutamia kyllä toki).

 7. Paskalehti Helsingin Sionistit: Vaarallisin paikka miljoonille suomalaisille naisille on koti.

  Ei pidä paikkaansa. Ja jos ihan rehellisiä ynnä suorapuheisia ollaan, niin Suomessa raiskaajien kuuluukin olla suomalaisia. Ihan siis samalla tavalla kuin Irakissa raiskaajien kuuluu olla irakilaisia, Amerikassa amerikkalaisia jne. Ei meille tarvitse tuoda kaikkein pahimpia raiskareita maapallon ääristä! Valitettavasti raiskaajia tulee aina löytymään ihan omasta takaakin.

  Poliisin vuoden 2017 tilastojen mukaan 550 seksuaalirikosta 2410:n kokonaismäärästä oli näiden em. mainittujen tahojen tekemiä. Kisaa johtaa järjestyksessä irakilaiset, afgaanit ja kolmantena somalit. Kuitenkin nämä kolme vähemmistöä ovat vain 0,47 % koko väestöstä, jolloin heidän suhteellisen määränsä huomioiden seksuaalirikosten määrän tulisi olla 12, ei 550 vuodessa!

  Helsingissä raiskareista 66 % oli näitä muukalaisia ja 14 % raiskareista on nimeltään… arvasitte oikein: MOHAMMED!!

  (((HS))) voi jatkaa lässytystään. Miljoonat suomalaiset naiset eivät ole vaarassa kodeissaan, vaan kodit ovat pian juuri se viimeinen turvapaikka tässä sairaassa maassa, jossa viranomaiset ja poliitikot ovat kääntyneet omaa kansaansa vastaan. Raiskarit, murhaajat ja muut väkivaltaiset rikolliset ovat näitä, joilla em. rikokset ovat elämäntapa; keskeisin osa heidän elämiään ja identiteettejään. Linnasta päästyään todennäköisesti sortuvat uudelleen samoihin, vanhoihin tapoihinsa.

  Jos puhutaan että “miljoonat” — siis useat miljoonat naiset ovat vaarassa joutua raiskatuiksi — niin paskalehti HS:hän tuossa kirjoittaa että jokainen suomalainen tyttö, nainen ja vanhus on vaarassa ja jokainen suomalainen poika, mies ja vanhus on mahdollinen raiskaaja. Sairas, sairas lehti. Sääli että joku viitsii maksaa tuollaisen saastan lukemisesta.

  Kuinka suuri %-osuus valkoisista suomalaisista syyllistyy todennäköisesti raiskaukseen elämänsä aikana? HS:n juttu antaa ymmärtää että meitä potentiaalisia raiskareita on n. 2 550 000 kappaletta. (Olettaen että kaikki me xy-sukukromosomin omaavat lasketaan niiksi.)

Comments are closed.