Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Schindlerin lista palaa elokuvateattereihin – “pakolais- ja natsiteemat ajankohtaisia”

Schindlerin lista palaa elokuvateattereihin – “pakolais- ja natsiteemat ajankohtaisia”

29

Juutalaisen Steven Spielbergin 25 vuotta sitten ohjaama fiktiivinen Schindlerin lista -elokuva palaa teattereihin joulukuussa. Julkisionistina tunnettu Spielberg ohjasi “holokaustista” kertovan elokuvan tukeakseen Israelin poliittista ylivaltaa ja taistellakseen eurooppalaista kansallismielisyyttä vastaan.

Kulttuurimarxistinen Slate-julkaisu kirjoittaa, että elokuvan jakelusta vastaava Universal Pictures tahtoo painottaa Schindlerin listan “pakolais- ja natsiteemojen” ajankohtaisuutta vuonna 2018. Hollywood julistaa “ei koskaan enää” valkoisille kansallismielisille, joiden poliittinen ja kulttuurillinen vaikutusvalta on lisääntynyt 2010-luvulla.

Vaikka monet luulevat elokuvan pohjautuvan todellisuuteen, on se muutamia historiallisia paikkoja ja nimiä lukuun ottamatta mielikuvituksen tuotetta. Schindlerin lista tunnetaan rasistisesta ihmiskuvastaan, jossa saksalaiset ovat ahneita saalistajia ja jossa juutalaiset ovat sen sijaan hyväntahtoisia maailmanparantajia.

Spielberg jopa väärensi juutalaisen Talmudin sisältöä tehostaakseen sionistista propagandaansa. Elokuvan lopussa juutalaiset lahjoittavat heidän pelastajalleen Oskar Schindlerille sormuksen, johon oli kaiverrettu väitetysti sitaatti Talmudin kohdasta Sanhedrin 37a.

Elokuvan mukaan Talmud opettaa, että “se, joka pelastaa yhden ihmishengen, pelastaa koko maailman”. Talmudin sanatarkka käännös kuitenkin opettaa, että yhden israelilaisen ihmishengen pelastaminen johtaa koko maailman pelastukseen. Toisin sanoen Spielberg peitteli juutalaista rasismia yrittäessään tehdä holokaustipropagandaelokuvan juutalaishahmoista sympaattisempia valkoisen länsimaisen yleisön silmissä.

Schindlerin listan tunnetuimpiin hahmoihin kuuluu ihmishirviönä esitetty keskitysleiriä komentanut SS-upseeri Amon Göth. Spielberg väärensi elokuvaa varten Göthin “ihmisoikeusrikoksia” loatakseen SS-järjestön maineen.

Spielbergin liioittelusta huolimatta Göth todella syyllistyi sodan aikana rikoksiin, joista SS hänet lopulta vangitsikin. Juutalainen Spielberg tietysti “unohti” kertoa Göthin vangitsemisesta elokuvassa, sillä hän ei tahtonut myöntää yleisölle, että SS ylläpiti myös sodan aikana jopa juutalaisten henkiä suojellutta oikeusjärjestelmää.

Lähde: Slate

29 KOMMENTIT

 1. Jaetaanko lippuja ilmaiseksi pakolaisille?

  Lipun kääntöpuolelle voisi laittaa rasti-ruutuun äänestyksen: Kenestä juutalaisesta pidät eniten?

 2. Muistan kun yläasteella tämän leffan tullessa, meidät kaikki (koko koulu) pakotettiin katsomaan tämä leffa — omilla rahoilla maksaen lippu! Oli jotakin 30 markkaa varmaan tuolloin leffalippu.

  En mennyt.

 3. Eichmann, Göbbels ja Himmler näyttävät mielestäni juutalaisilta. Olisiko niin että oudoimpina pidetyt ideat joita kansallissosialisteilta tuli, olivatkin juutalaisilta? Miksi heitä sitten olisi päästetty kansallisosialismin ytimeen vaikuttamaan? Uskon syyn olevan sama, miksi Putinin lähipiirissä on juutalaisia tai oligarkkeja: hänkin tarvitsee agendansa ajamiseen rahaa, vaikutusvaltaa sekä suhteita, sillä tietääkseni Venäjällä ei vielä kukaan printtaa Putin-seteleitä… “Natsi” on juutalaisen Konrad Heidenin 20-luvulla keksimä termi – tarkemmin sanottuna poliittinen epiteetti – jolla viitattiin Saksan kansallissosialisteihin. Sana on loukkaava foneettis-etymologisten syiden takia, eivätkä kansallissosialistit koskaan käyttäneet itsestään tätä termiä.

  “Lopullinen ratkaisu” on sionistien ja juutalaisten keksimä termi. Tästä löytyy näyttöä jo niinkin aikaiselta ajalta kuin aivan 1800-luvun lopulta! 1900-luvun alussa – siis jo ennen maailmansotia! – juutalaisten omistamat painotalot ja kustantamot kirjoittivat aiheesta aikakaus- sekä sanomalehdissä ynnä muissa kirjallisissa tuotoksissaan. Tämäkin idea siis jo “ajettiin sisään” ihmisten mieliin hyvissä ajoin: juutalainen eliitti yritti pakottaa jo kuuden miljoonan talmudistisen uhrilahjamyytin maailman tietoisuuteen I maailmansodassa, muttei siinä onnistunut: aika ja maailmanlaajuinen mediakenttä l. tiedonvälitys eivät olleet vielä kypsiä ja tarpeeksi toimivia tähän. Nykyisin kaikenlainen fiktio ja semifiktio saadaan kaulittua hyväuskoisten idioottien kalloihin kuin Magnum 44:n luoti kuplavolkkarin konehuoneen lävitse. TODELLINEN Lopullinen ratkaisuhan olisi ollut juutalaisten sionistien siirtäminen pois pilaamasta länsimaisia yhteiskuntia koronkiskonnalla ja myrkytyksellään. Heitä ei kuitenkaan saatu pidettyä aisoissa ja Israelin edeltäjä, Juudean valtio, liittyi sotaan lopun ollessakin jo historiaa.

  Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan. Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin “natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

  Todistusaineistoa siitä, että “6 000 000 kärsivän juutalaisen” tarinat ympäri maailmaa ovatkin vain pelkkää valetta ja panettelua, saatte etsiä aivan itse. Samaten koskien sitä, että Adolf Hitler ja Eva Braun seilasivat kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan. Älkää minua uskoko vaan etsikää! Mitä esimerkiksi FBI oli mieltä tästä mahdollisuudesta? Mitä mieltä sinä olet?

  Neuvostoliitto oli juutalainen ksenokratia ja vallankaappauksen jälkeen 1917 oli ensimmäisen hallituksen senaattoreista jopa 85 % juutalaisia, joista suurin osa oli laivattu suoraan USA:sta – maailman juutalaisimmasta valtiosta! Suomalaisten sota venäläisiä; slaavilaista veljeskansaamme vastaan ei olisi koskaan edes ollut mahdollinen tapahtuma. Ei, me olimme sodassa sionistista vieraanvaltaa vastaan. Venäjä kaapattiin, aivan kuten kansainvälinen, sionistinen yksityispankkimafia on kaapannut nyt meidän halituksemme lukuisien muiden Euroopan maiden joukossa.

  Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

  • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

  • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

  • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

  sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluutta ovat vasemmistolaisten harhakuvat siitä, että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot kieltävät valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta oikeuttavat sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja “rasistinen” motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä! Termin “rasismi” keksi juutalainen “Leon Trotsky” eli Lev Davidovich Bronstein, joka oli erittäin tärkeä tekijä Neuvostoliitossa sen jälkeen kun viimeinen keisari perheineen oli murhattu tämän saman rikollisjoukkion toimesta.

  Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua “totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. “Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin “seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta. Onneksi internetin syntymistä edes “Protocols of Zion (Sionin viisaiden pöytäkirjat)” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: “Information wants to be free!”

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran Uutta maailmanjärjestystä rakentavalta eliitiltä. Aukkoja täynnä kuten “kuulennot” tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla. Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä “lopullisen ratkaisun leireistä” ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! “Band of Brothers (Taistelutoverit)” -tyyliset semifiktiiviset Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille “miten homma oikeasti meni”. Hollywood ja kansainväliset, juutalaisten omistuksissa olevat tietotoimistot ovat niin uskottava auktoriteetti – joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja “faktoillaan” – että suomalainen uskoo. Kun TV:stä eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen uskoo. Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä “naisen euro on 80 senttiä” -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin käsittämätöntä sanaa “ikärasismi”. Tulkoon tässä mainituksi, että termin “seksismi” keksi juutalainen Margaret Feldman.

  “Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

  Juutalaisista vielä muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja kaananilaisia. Lopetankin kirjoitukseni Sanaan:

  »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: “Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
  Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
  Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
  Psalmi 137:7–9

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  • “Eichmann, Göbbels ja Himmler näyttävät mielestäni juutalaisilta.”
   No eivät sitten kyllä yhtään eikä kukaan heistä ollut juutalainen. Vertaa heitä vaikka oikeisiin juttuihin, ehkä huomaat eron.

   • Himmler nyt on ainoa porukasta joka kasvonpiirteiden perusteella erottuu selkeästi muista merkkihenkilöistä.
    Enemmän muistuttaa orientaalisia piirteitä, mutta voi olla myös että suvussa on vain degeneraatiota tapahtunut.
    Muistan lukeneeni, että hänen isovanhempien hautakivikin katosi mystisesti, mutta sekin voi olla vain urbaani tarina.

 4. Tämä elokuva on niin fiktiivinen että kun se jo aikoinaan katsoin niin se oksetti. Meillä töissä naiset kertoi miten ne itku kun lapset juoksi pakoon puuceen raosta sisään. Voi herrankiesus mitä paskaa.

  Jos haluaa saada paremman käsityksen leirien elämästä (bordellineen) niin kannattaa tutustua oikeaan historiaan. Ei leireillä kärsitty, päinvastoin.

  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

 5. Milloin nähdään elokuva kymmenistä miljoonista valkoisista: nuorista, vanhoista, miehistä ja naisista, jotka kuolivat gulageilla tai juutalaisten bolsevikkijohtajien ampumina? Milloin näytetään juutalaisten johtamien satojen työleirien eläimellisen julmat kidutukset, nälkään ja kylmyyteen kuolemiset. Dokumentteja on, nimet ovat tiedossa.

  Uskon, että totuus tulee vielä voittamaan ja juutalaisten marttyyriasema murtumaan. Yhdenkään ihmisryhmän kärsimys sotien vankileireillä ei ole toista ylevämpää. Etenkään sellaisen ihmisryhmän, joka vääristelee karkeasti historiaa omaksi edukseen. Juutalaiset johtivat Saksan lehdistöä, manipuloivat taloutta, tuottivat valkoisia vihaavat rappiokulttuuria seksuaalisten perversioiden muodossa ja ajoivat tuhannet kurjuudessa elävät nuoret prostituutioon 1920-luvun Berliinissä. Siinä vain muutama syy, miksi saksalaiset kääntyivät heitä vastaan. Suurin syy oli tietenkin juutalaisjohtoinen bolsevismi, joka myös Saksassa vastusti väkivaltaisesti kansallisuusaatetta ja mm. hyökkäili kansallissosialistien kokoontumispaikkoihin. Kuulostaako tutulta?

  Valkoisten kansanmurha ei suinkaan ole päättynyt vaan jatkuu edelleen, verhottuna vain monikulttuurisuuden, sateenkaariaatteen, valkoisten nöyryyttäminen ja loputtoman itsesyyllistämisen kaapuun.

  Vihollisen propagandakoneisto sakkaa ja loppu tulee olemaan juuri niin surrealistinen kuin kulttuurimarxismi on aatteena.

 6. Tämä elokuva on niin “totta” kuin olla ja voi. Tollasia “paholaisia” ne nazit on!😄 Ei natseja elokuviin ei natseja minnekään!

 7. Äitini oli sodan aikana Suomen suurlähetystön sotilasasiamiehen lastenhoitajana Saksassa.
  Lähetystö oli siirtynyt pois Berliinistä, pohjoisempana olevaan Molchowiin ja osa henkilökunnasta, myös äitini asuivat Molchowista pohjoiseen olevassa Zermützelissä Birkenhorst nimisessä retkeilyhotellissa joka oli annettu kokonaan lähetystön käyttöön.
  Suomalaisen palvelusväen avuksi saatiin puolalaisia läheisiltä joko Sachsenhausenin tai Ravensbrückin leireiltä, johon kumpaankin oli alle 40 km matka.
  Sairaanhoitajan peruskoulutuksen saanut äitini ei havainnut noissa puolalaisissa mitään pahoinpitelyn merkkejä, eikä heidän ravitsemustilanteensakaan ollut saksalaisia huonompi, ja ainoa asia mitä he tuntuivat todella pelkäävän oli lähestyvä puna-armeija.
  Mitään kauhukertomuksia noista ym. leireistä ei kuultu, vaan puolalaiset vangitkin pitivät niitä vain normaaleina vankileireinä josta heitä käytettiin työvoimana.

  • Muutama vuosi sitten (ehkä jo 10) YLE näytti “dokumentti”: nimeltään muistaakseni jotakin sellainen:
   ‘Auschwitzin selviytymisopas’ tai “Auschwitzista selviytymisen opas” tms.

   Uskoo ken voi, mutta selviytymisen salaisuus oli erikoisessa JUUTALAISESSA HUUMORINTAJUSSA !!! Siis selviytyjät, kaikki ne kuusti miljardia vain ihmeen kaupalla, varmalta kuolemalta, koska heillä oli erikoinen juutalainen huumorintaju. Ja että juutalaiset ovat niin iloisia, nauraavat kaikille ongelmille.

   “Dokumentissa” oli näytetty valokuvat, jotka nekin selviytyivät. Koska juutalaisilla oli oma valokuvakamera. Siis OMA VALOKUVAKAMERA AUSCHWITZIN VANGEILLA !!!!
   Jostakin syystä juutalaiset eivät kuvanneet sillä “kauhuja”, vaan kuvasivat itseään tai toisia nauraavana. Sanovat, että olimme niin nuoria, että iloitsimme ja nauroimme kaikesta huolimatta, emme ymmärtäneet että tämä on kauhu! “Dokumentti” varmasti jostakin löytyy, kannattaa katsoa popcornin kanssa.

 8. Spielberg on saastainen valehtelija, valitettavasti osaa tehdä hyvää juutalaispropagandaa. Jengi selvästi vieläkin pitää tätä leffaa jotenkin tosi tarinana, saa olla aika helvetin tyhmä ja yksinkertainen.

 9. Onnekseni olin nuorena nähnyt tarpeeksi Spielbergin kehnoja fantasiaelokuvia enkä katsonut tuota, vaikka sillä aivopestiinkin nuoria yläasteemme historiantunneilla. Tiedä vaikka sen näkeminen nuoressa iässä olisi onnistunut syöttämään epärealistisia mielikuvia toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista myös omaan mieleen.

  Hollywoodin megaluokan holodomor-elokuvia odotellessa.

  • Minun lukion historian opettaja oli kunnon salaliittoteorikko, älykäs mies. Tiesin jo lukiossa totuuden holohoaxista. Keskustelin historian opettajan kanssa kahdestaan tästä aiheesta ja hän sanoi minulle, että holocaust on ihan täyttä valhetta ja että ei mitään kaasukammioita koskaan ollutkaan, mutta joutuu opetussuunnitelman mukaisesti opettaa tätä 6 miljoonan valheita. 😄

   • Kyllä tämä kyseinen historian opettaja kumminkin toi vahvasti omia mielipiteitään esiin koko luokalle, sanoi mm. millainen terroristi -ja sionistihallitus USA:lla on ja kertoi USA:n ja Israelin terrorista Lähi-idässä.

 10. Koulussa näytettiin yläasteella peräti kolme erillistä “holokausti”dokumenttia. Synkät mustavalkoiset kuvat lampunvarjostimesta ja saippuasta muistan yhä edelleen. Kumpikin urbaanilegenda todettiin myöhemmin valheeksi kaikessa hiljaisuudessa kuten se 6 miljoonaakin.

  Historian opettaja (lukio) kirjoitutti vihkoon, että Kiinan kommunistijohtaja Mao Tsedong nosti kansansa kurjuudesta teollisilla uudistuksilla. Se unohtui opelta kuitenkin kertoa, että ne pakkoteolliset uudistukset veivät 40 miljoonan kiinalaisen hengen.

  • Tuosta paskasta en muista juuri sen enempää kuin huumevalistuksestakaan: joku poliisi kertoi barbituraateista(!) ja että huumeidenkäyttäjä joutuu vankilaan eikä koskaan saa töitä.

   Kun sanoin etten mene armeijaan (enkä mihinkään muuhunkaan rankaisulaitokseen), niin armeijasta joku ämmä sanoi, että joudun “pyyhkimään mummojen ja vaarien perseitä”. Kysyin onko se jotenkin ala-arvoinen työ pyyhkiä lottien ja veteraanien perseitä?

  • Minulla kävi hyvä tuuri historian maikan kanssa. Hän oli konservatiivinen ja samalla avarakatseinen heppu, joka oli nuorena opettajanalkuna sattunut olemaan Prahassa 1968 ja nähnyt omin silmin Leon mukaan urbaanilegendat, ettäkö rauhaa rakastavat neuvostosotilaat muka ajoivat tankilla bussin lyttyyn.

   Oli kuulemma silmät avaava kokemus, etenkin kun uutisointi oli mitä oli ja kaikilta ulkomaalaisilta filmit vietiin kamerasta maasta poistuttaessa. Siitä urbaanilegendasta on muuten useampia v. 1968 tehtyjä fotoshoppauksia:

   https://i.pinimg.com/originals/83/4d/2e/834d2e7561c134b314a4b53f5eb16395.jpg

   https://www.flickr.com/photos/bronpancerna/19018141668/

   Sen jälkeen hän antoi pitkät virallisille totuuksille ja hänen suhtautumisensa myös holokautsuihin ja muihin vastaaviin oli hyvinkin realistinen tyyliin “näin ne väittää, vaan jokainen päätelköön itse”. Ei tyrkyttänyt sen enempää voittaja- kuin neuvostototuuttakaan ja teki selväksi, että kannattaa suhtautua varauksella. Loistoukko muutenkin.

 11. Ei kai taas tota Spileberg-shittiä? Onkohan tällä kertaa jopa ilmaiset näytökset, jotta saisivat mahdollisimman monta “uhria” aivopestäväksi hölynpöly tuotosta katsomalla.

 12. Jutussa ei mainita että tuleeko tämä elokuva takaisin teattereihin myös muuallakin kuin vain Saksassa, mutta jos näin on että se tosiaan näytetään uudelleen kaikkialla lännessä kaikille valkoisille, niin vihjataanko tässä kenties että myös muutkin kuin saksalaiset ovat “julmien natsien” teoista ikuisesti vastuussa vain siksi koska sattuvat olemaan valkoihoisia?

  Sillä eihän muiden valkoihoisten pitäisi kantaa mitään natsismin taakkaa harteillaan? Heidän isoisäthän taistelivat natseja vastaan. Miksi liittoutuneiden sotilaiden jälkeläisten tulisi tuntea häpeää omasta rodustaan ja nöyristeltävä pakolaisten edessä, alistuen näiden jatkuville terrori-iskuille? Eihän heillä ollut koskaan mitään osuutta koko holokaustiin. Saksalaisethan ne ovat siitä yksin vastuussa.

  Vai vetääkö juutalaiset sitä linjaa että jokaikinen valkoihoinen on natsi jo pelkän ihonvärinsä perusteella? Olemmeko me kaikki valkoiset velkaa juutalaisille ja turvapaikkahuijareille? Jos, niin miksi ihmeessä?

  • Nimimerkki ‘Kaikki natseja?’

   Vai vetääkö juutalaiset sitä linjaa että jokaikinen valkoihoinen on natsi jo pelkän ihonvärinsä perusteella?
   Ei värin, vaan rodun. Vain valkoinen rotu teoriassa voisi kaataa juutalaisten hirmuvallan. Toki, värilläkin on merkitystä: suunnitelman mukaan tulevassa ‘Pax Judaica’ maanpäällisessä paratiisissa saa olla vain yksi “valkoinen rotu”, juutalaisten hallitseva Herra Rotu. Kaikkien goyimien tulee olla värillisiä, ehdottomasti! Koska se on turvallisuuden asia! Jokainen goy olisi merkitty värillä, jota ei voi pestä eikä piilottaa – vihollisen soluttautuminen ja sabotaasi olisi estetty absoluuttisen varmasti.

   Olemmeko me kaikki valkoiset velkaa juutalaisille ja turvapaikkahuijareille? Jos, niin miksi ihmeessä?
   Judentumin mielestä goyimit ovat velkaa vain juutalaisille. Koska goyimit ovat elukat, joiden elämän ainoa tarkoituksena on palvella Herra Rotua.
   Turvapaikkahakijat ovat vain työkalu valkoisten hävittämisoperaatiossa.

  • “Eihän heillä ollut koskaan mitään osuutta koko holokaustiin. Saksalaisethan ne ovat siitä yksin vastuussa”
   Holokaustia EI tapahtunut, se on holohoax, suurin valhe!

   • Show me 6 000 000 skulls and I’ll show you holocaust.

 13. Miksi täytyy uudelleenlämmittää elokuva joka on jäänyt kiinni tosiasioiden vääristelystä ja velehtelemisesta? Arvostus Spielbergiä kohtaan on kyllä täysin mennyt kun on niin monista valheista jäänyt kiinni elokuvissaan ja dokumenteissaan.

Comments are closed.