Koti Uutisia Kotimaa Sauli Niinistön huorakohu: Perussuomalaiset ja Vasemmisto täysin hiljaa

Sauli Niinistön huorakohu: Perussuomalaiset ja Vasemmisto täysin hiljaa

6

Kuten uutisoimme aiemmin tällä viikolla, Suomen presidentti Sauli Niinistö, ex-pääministeri Matti Vanhanen ja ex-ulkoministeri Ilkka Kanerva ovat olleet poliisin prostituutiorikostutkinnan kohteina. Poliittisella eliitillä on ollut suoria suhteita virolaiseen huoraan, jonka parituksesta Kokoomuksen puoluesihteerinä toiminutta Harri Jaskaria on epäilty.

Aihetta sivuava oikeudenkäynti alkoi tällä viikolla Helsingissä. Syytetyn penkillä eivät istu kuitenkaan huoran epäilty parittaja tai hänen asiakkaansa, vaan korruptiotutkinnoissa vuosikymmenten ajan kunnostautunut poliisi, joka tahtoi tietää totuuden eliitin rikoksista. Erityisen mielenkiintoisen vyyhdistä teki se, että huoraa paritettiin Kokoomuksen omistamassa kiinteistössä.

Kummallista kyllä, vain Suomen Kuvalehti on uutisoinut yksityiskohtaisesti tapauksen taustoista. Presidentin ja ministerien roolin vuoksi tapauksen pitäisi olla valtakunnan pääuutinen tällä viikolla. Suomen Kuvalehden artikkelin mukaan on mahdollista, että pääministeri Vanhanen pakotti poliisia lopettamaan prostituutiotutkinnan, mikä on raju korruptiorikos.

Suomen Kuvalehteä lukuun ottamatta valtakunnalliset mediat ovat sensuroineet kokonaan Niinistön roolin rikostutkinnassa. Mikä tärkeintä, myös “eliitinvastaisina” vaihtoehtoina itseään äänestäjille markkinoivat puolueet ovat pysyneet täysin hiljaa.

Perussuomalaisten media Suomen Uutiset ja Vasemmiston Kansan Uutiset eivät ole keskiviikkoon mennessä kirjoittaneet riviäkään aiheesta, vaikka Kokoomuksen ja Keskustan korruptio tarjoaisi täydellisen poliittisen lyömäaseen protestipuolueille. Myös näkyvät perussuomalaiset ja vasemmistolaiset puolueaktiivit ovat vältelleet teemaa sosiaalisessa mediassa.

Vielä ei ole varmuutta siitä, miksi edes “rötösherrojen kurittamista” vaativat puolueet eivät uskalla kommentoida Suomen korkeimman eliitin korruptiota. Mahdollisia syitä hiljaisuudelle ovat esimerkiksi protestipuolueiden oma korruptio sekä kiristäminen.

6 KOMMENTIT

 1. Matti “La-la-l-l-lau-lauta-kasa” Vanhanen. Yhdeksän päivän ajan oli muistaakseni poliisitutkinta ollut päällä nurmijärveläisestä Matti Vanhanen -nimisestä henkilöstä, kun PM Matti Vanhanen ilmoitti erostaan: hän tarvitsi yht’äkkiä jonkun erikoisen leikkauksen molemmille jaloilleen ja joutuisi täten jättämään Keskustan puheenjohtajuuden sekä PM:n paikan. Kuinka parahultaista. Terve mies parhaassa iässään.

  Änkyttävä kyrpä yritti pelastaa tilanteen sillä, että sanoi tehneensä päätöksen asiasta jo puoli vuotta ennen ilmoitustaan. Pelle mikä pelle. Ei tuosta reppanasta voi muuta sanoa.

  • Silti vaan Vanhanen tuli valituksi eduskuntaan jälleen kerran. Kyllä kelpaa koijata kun kansa vaatii lisää.

   • Eihän valintaa ratkaise äänestäjät vaan ääntenlaskijat!

  • Niitä tuppeensahattuja lautoja ei koskaan löytynyt, vaikka “TM rakennusmaailma” tutki talon perusteellisesti. Alkuperäisen jutun kirjoittanut toimittaja vetoaa lähdesuojaan ja tuntemattomaksi jäänyt ilmiantaja ei koskaan toimittanut mitään todistetta. Kirjanpidostakaan ei löytynyt mitään tällaista.

   Tällaiset Voima-lehden tasoiset jutut vaan jäävät elämään salaliittoteorioihin hurahtaneiden pääkoppaan eikä mikään näyttö kelpaa.

   • Erkko ei jostain syystä tykännyt Vanhasesta. Lautakasa oli muistaakseni silti jokin juttu, jolla huomio kai vietiin pois jostain muusta. En enää muista.

Comments are closed.