Koti Uutisia Sionismi Sauli Niinistö muisteli “holokaustia” Israelissa – vuoden ikonisin uutiskuva julkaistiin

Sauli Niinistö muisteli “holokaustia” Israelissa – vuoden ikonisin uutiskuva julkaistiin

10

VIIHDEUUTISET Suomen presidentti, huorakohun ryvettämä rahaelitisti Sauli Niinistö vieraili tällä viikolla muistelemassa niin sanottua holokaustia juutalaisten miehittämässä Palestiinassa (“Israel”). Niinistö tapasi myös juutalaisen kollegansa, Reuven Rivlinin.

Rivlin kutsui maailman korkeimmat poliittiset johtajat kunnioittamaan Neuvostoliiton puna-armeijaa, joka valloitti Auschwitzin työleirin 75 vuotta sitten. Juhlallisuuksissa ei muistettu mainita, että merkittävä osa Auschwitzin juutalaisista pakeni mieluummin saksalaisten kanssa leiriltä kuin jäi iloitsemaan Stalinin järjestämästä “vapautuksesta”.

Holokaustijuhlaviikon satoa on myös potretti, joka voi hyvinkin olla vuoden uutiskuva 2020. Ikonisessa ja vuosituhantisia mielleyhtymiä herättävässä valokuvassa tuskastuneen näköinen Niinistö allekirjoittaa tärkeän oloista asiakirjaa Rivlinin hymyillessä pirullisesti taustalla. Presidentin kanslian kotisivuilta ei selvinnyt, mitä asiakirja koski, joten voimme vain jäädä arvailemaan Rivlinin virneen syytä.

Lähde: Presidentin kanslia

10 KOMMENTIT

 1. “Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

  —Nicholas Kollerstrom

 2. “Kirjoita se avoin shekki nopeasti orja niin voidaan hallitsemassamme YK:ssa puhua pari sanaa puolestanne, tai medioissamme jatkuu syytökset (minkä voisitte kumota asiakirjoilla), että Suomesta luovutettiin biljoonia lempeitä ja hyväntahtoisia valitun kansan edustajia natsi-Saksan hirmuisiin saippuatehtaisiin käyttömateriaaliksi sekä lampunvarjostusteollisuuteen!”

  PS. Harmittaa, ettei juutalaisista saa puhua MITÄÄN negatiivista valtamediassa tai somessa. Facebook-tili onkin jo poistettu. So what.

 3. Esittää suomalaisille isänmaallista, mutta tekee täysin vastakkaista politiikkaa…

  • Eihän tuo kansanpetturi enää edes mitään esitä. Vierailee avoimesti Israelissa kumartamassa juutalaisille herroilleen kipa päässä, on huolissaan puheissaan eliitin ja viranomaisten “maalittamisesta” ja “rasismista” sekä ylistää EU:ta. Rahaelitisti ja juutalaisten sätkynukke Sauli Niinistö oli yksi Euroopan Unionin liittymisen pääarkkitehteja, kun Suomalaiset kusetettiin liittymään EU:hun.

   • Mutta käy aina tekemässä julkisuustemppuja tuolla tavallisten kansalaisten parissa, viimeisin oli tämä, kun oli pelaamassa jääkiekkoa nuorten suomalaisjätkien kanssa ulkojäällä. Suurinta osaa ei jaksa kiinnostaa, mitä presidenttimme tekee työnsä puolesta, kunhan on “neutraali koko kansan pressa” niin se riittää… Sale on täysin valmis myymään koko isänmaamme, mutta viimeiseen asti pitää kulisseja pystyssä siitä, kuinka tämä rakastaa tätä samaista isänmaata. Suomen koko poliittinen eliitti on umpikorruptoitunutta ja nyt tosiaan yrittävät suojella itseään keksimällä näitä maalittamistermejä…

 4. Tästäkin pitäisi nousta barrikadeille, edes hieman. On pöyristyttävää että “kansan presidentti”, salassa meiltä, allekirjoittaa ties mitä sadan miljardin menoerää juutalaisille, vaikkapa että Israel-yhtiöt saavat sopimukset siirtää “ilmastonmuutos-alarmistisen” pakkokeinon myötä miljoona suomalaista haja-asutuksesta ja omakotitaloista uudis-rakennettaviin pienhuoneisto -lähiöihin, kerrostalo-ghettoihin.

  Onhan Sanna “huume” -Marin hallitus jo päättänyt että öljylämmitys kielletään kokonaan Suomesta vuoteen 2030 mennessä.

 5. MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa. (Pankki voittaa lopulta aina.)

  • Olen tutkinut ja miettinyt syy-yhteyksiä ja varallisuuden/vallankäytön kulissien takaisia kuvioita monta vuotta, ja en voi kuin yhtyä nasevaan tiivistelmääsi siitä miten asiat ovat. Joku yksityiskohta meillä voi olla missä on eriävä näkemys, mutta se on sivuseikka. Kirjoitit:

   “• Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa. (Pankki voittaa lopulta aina.)”

   On kyse win-loose -strategiasta. Toisinsanoen saalistaja kerää itselleen mitä saa muista irti.

   On pyrittävä win-win -strategiaan yhteiskunnan rakentamisen suhteen. Tähän eivät saalistaja-heimot eivätkä psykopaatit/sosiopaatit sovi mukaan.

 6. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Rahaelitisti, kansanpetturi ja juutalaisten sätkynukke Sauli Niinistö.

Comments are closed.