Koti Uutisia Sionismi Saudi-Arabian valtamedia lobbaa homojen ja juutalaisten puolesta

Saudi-Arabian valtamedia lobbaa homojen ja juutalaisten puolesta

4
saudi-arabia-israel

Isisin ja muiden ääri-islamististen terroristiryhmien valtiollinen päärahoittaja, Saudi-Arabia, on ottanut suuren harppauksen kohti avointa kulttuurimarxismin ja sionismin hyväksyntää. Valtio on ollut vuosikymmenten ajan Amerikan ja Israelin liittolainen, mutta saudien kuningassuku on tahtonut pitää sionistiyhteistyön salassa kansalta.

Salailulinjan taustalla on se, että muiden arabimaiden tavoin myös Saudi-Arabiassa Israel ja Amerikka ovat vihattuja valtioita tavallisen kansan joukossa. Korruptoitunut valtiojohto on pelännyt levottomuuksia ja vallankumousta, jos kuningasperheen yhteistyö globaalin juutalaiseliitin kanssa tulee julki.

Salailulinja on kuitenkin nyt rapautumassa, uutisoi Financial Times. Valtion hallitsema MBC-televisiokanava on alkanut lähettää sarjaa, jossa otetaan kantaa paitsi sionismin myös homojen puolesta. Saudi-Arabian siteet liittolaisiinsa ovat aiemmin olleet taloudellisia ja sotilaallisia, mutta nyt suhde on saanut myös kulttuurillisen – toisin sanoen kulttuurimarxistisen – ulottuvuuden.

MBC:n Exit 7 -nimisen sarjan ramadanin aikana lähetetyssä jaksossa nuori tyttö nuhtelee “homofobista” isäänsä ja kysyy, miksi homoja tulisi vastustaa, sillä nämähän elävät “rauhassa ja yksityisesti”. Tyttö ei vaikuta kuulleen lännen Pride-perverssimarsseista tai aggressiivisista poliittisista homolobbausjärjestöistä.

Samassa jaksossa tyttö julisti myös, että “ihmisoikeudet” kuuluvat myös homoille. Toisessa jaksossa saudipoika puolestaan ystävystyy Israelissa asuvan juutalaisen kanssa.

MBC on alkanut tuottaa myös juutalaisten elämää positiivisessa valossa kuvaavaa Umm Haroun -nimistä sarjaa. Mielenkiintoisen kehityksestä tekee se, että homo- ja juutalaislobbaus kanavalla alkoi nimenomaan sen jälkeen, kun Saudi-Arabian terroristihallitus riisti MBC:n kanavan aiemmilta yksityisiltä omistajilta. Kyse on siis puhtaasta valtiollisesta propagandasta.

Lähde: Financial Times

4 KOMMENTIT

  1. Saudi-Arabian kuningas Salmon eli Solomon on ihan ehta koukkunokka. Arabit ja jutkut ovat samaa porukkaa. Kyllä ihmiset sen vielä tajuavat. Saudi-Arabiassa on raipparangaistuksiakin juuri höllennetty vai luopuivatko jopa kokonaan niistä.

    Nyt valtio on kusessa, kun öljynmyynti sakkaa. Olisi kiva nähdä mitä noille perkeleen rättipäille käy, kun öljyn kanssa lutraaminen loppuu jossakin vaiheessa kokonaan. Uskoisin tämän tapahtuvan suhteellisen pian, niin että (((YK))) kieltää öljyn käyttämisen polttoaineena tietyin rajoituksin.

  2. Juuri eilen mietin taas että minkäköhänlaiset vallankaappaukseen johtavat levottomuudet mahtavatkaan alkaa, kun öljyn mahti alkaa hiipua. Siis en usko että öljy itsessään loppuu, mutta sen käyttöön ja vientiin tulee drastisia muutoksia lähitulevaisuudessa. “Sähkö”-autoihin tullaan aivan taatusti siirtymään, sillä niissä on muutos ja muutos pitää rattaat sekä rahan liikkeellä. Sillä ei ole väliä ekologisuuden kannalta, että sähköautot oikeasti kuluttavat paljon enemmän sähköä, energiaa ja resursseja. Uuden korollisen velkarahan luominen bisneksen ja investointien muodossa on tärkeintä. Kaikki ympäristökysymykset ovat todellisuudessa merkityksettömiä.

Comments are closed.