Koti Uutisia Ulkomaat Saudi-Arabia pommitti jemeniläislapsia

Saudi-Arabia pommitti jemeniläislapsia

8

Yhdysvaltain ja Israelin liittolaisvaltio Saudi-Arabia pommitti kuoliaaksi kymmeniä siviilejä Jemenissä. Yhteensä 50 ihmistä kuoli ja 77 haavoittui bussiin tehdyssä ohjusiskussa, joka tapahtui torstaina aamulla. Suurin osa uhreista oli lapsia.

Saudi-Arabian mukaan kyseessä oli oikeutettu sotatoimi, sillä isku tehtiin huthikapinallisten hallitsemalle alueelle. Sionistien liittolaisvaltio syytti kapinallisia “lasten käyttämisestä kilpinään”. Punainen Risti ilmaisi huolensa siviileihin kohdistuvasta väkivallasta alueella.

Saudi-Arabia on imperialistinen valtio, joka pyrkii levittämään ääri-islamistista politiikkaansa maailmalle rahoittamalla esimerkiksi radikaaleja moskeijoita sekä Isisin ja al-Qaidan kaltaisia terroristijärjestöjä. Yhdysvallat ja Israel puolestaan väittävät olevansa sodassa islamistiterrorismia vastaan. Todellisuudessa maat ovat kuitenkin Saudi-Arabian ja muiden Persianlahden väkivaltaisimpien muslimivaltioiden liittolaisia.

Lähde: RT

Aiheeseen liittyen:
Saudi-Arabian “länsimaalaistuminen” paljastui valheelliseksi propagandaksi
Suomen juutalaislehti: Israel voisi tiivistää yhteistyötä ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa
Saudi-Arabian ääri-islamistijohtaja tapasi juutalaismiljardöörejä New Yorkissa

8 KOMMENTIT

 1. Tämä on osa suurta **positiivista kansanmurhaa*. Myönteisen kansanmurhan tunnistaa siitä, että se tehdään Saudi-Arabian rahalla, USA:n aseilla, Britannian sotilailla ja Deep Staten komennossa.

 2. Kamalaa! Ei ole uutta, että USA, Israel ja niiden liittolaiset murhaavat siviilejä.

 3. Nyt arvoisa vastarintaliike ei oikein tiedä kenen puolella se on.. Jemen vai Saudi-arabia, Israel vai islam..

  Kyllä tämä uutisvirta tässä foorumissa on kuin ”peräkamarin pojat naismarkkinoilla” -meininkiä..

  Jos ei tiedä mitä sanoa, on parempi olla hiljaa. Jos uutisen arvo ei ole muuta kuin kopioida aiempia uutisia pienellä vatsarinta-uholla, niin parempi jättää uutisointi väliin.

  • Poliittisten tapahtumien ja ilmiöiden arviointi on aina tarkistettava Juutalaisten ja Sionistien reaktiolla. Aina kun nämä ulvovat ja kiljuvat – tapahtuu jotakin hyvää; jo ne iloitsevat ja ovat hyvillään – tapahtuu jotakin joka on ihmisille vahingollista.

   Tämä poliittinen kompassi ei petä koskaan.

  • Ei kaikki tätä mieltä olevat kuulu Vastarintaliikkeeseen. Kannattaa sitäpaitsi itse tutkia, mitä linkkejä löytyy Saudi-Arabian ja Israelin väliltä. Tulet yllättymään.

Comments are closed.