Koti Uutisia Satakunnan Kansa valehtelee taposta epäillyn “Vastarintaliike-jäsenyydestä”

Satakunnan Kansa valehtelee taposta epäillyn “Vastarintaliike-jäsenyydestä”

14
Toimittaja Harri Aalto teki surman uhrista poliittisen keppihevosen.

Valtavirtainen valemedia Satakunnan Kansa väitti tänään, että Porissa taposta epäiltynä vangittu mies kuuluisi Vastarintaliikkeeseen. Väite on valhe, sillä miestä ei ole koskaan hyväksytty järjestön jäseneksi tai mihinkään muuhunkaan rooliin.

“Uutisen” kirjoittanut toimittaja Harri Aalto kertoo, että lehti yritti kahteen otteeseen tivata poliisilta tietoja surman “poliittisista yhteyksistä”. Poliisi kiisti yhteydet molemmilla kerroilla, mutta tästä huolimatta lehti päätti kirjoittaa asiata – mahdollisesti vaikuttaakseen Vastarintaliikkeen tulevaan kielto-oikeudenkäyntiin.

Mikä tärkeintä, Aalto ei ottanut yhteyttä Vastarintaliikkeeseen missään vaiheessa vahvistaakseen sosiaalisen median huhut epäillyn yhteyksistä järjestöön. Valtamedia ei välitä faktoista vaan käyttää surmatyön uhria kylmästi poliittisena keppihevosenaan hyökätäkseen kansallismielisiä vastaan.

Vastarintaliike hyväksyy voimankäytön itsepuolustustilanteissa. Emme sen sijaan hyväksy impulsiivista väkivaltaa emmekä itsekkyyden motivoimaa rikollisuutta. Porin surmalla tai siihen liittyvillä henkilöillä ei ole yhteyttä Vastarintaliikkeeseen.

Koska valtamedia yrittää nykyään peitellä valheitaan usein muuttamalla “uutistensa” sisältöä vaivihkaa jälkikäteen, olemme arkistoineet Satakunnan Kansan alkuperäisen “uutisen” TÄÄLLÄ.

 

Lue myös: Valtamedia valehteli Norjan Vastarintaliikkeen kotietsinnöistä

14 KOMMENTIT

 1. Tuleeko se jonain yllätyksenä että media valehtelee? Ei niitä kiinnosta totuus, vaan ihmisten manipulointi.

  Laitoin linkin tähän uutiseen SK:n kommentteihin, mutta se jäi odottamaan hyväksyntää. En pidätä hengitystäni odotellessa että viestini menee läpi.

  • Tuon pitäisi todistaa mitä? Kuka tahansa voi kirjoittaa FB-profiiliinsa vaikka mitä työnantajakseen.

   Ps. Liikkeen nimi on Pohjoismainen Vastarintaliike, minkä tietää jokainen liikkeen jäsen/aktivisti.

  • Katsoin profiilin ja vaikutti niin idiootilta ryyppäävältä naistenhakkaajalta, että ei voi olla kuulunut Vastarintaliikkeeseen.

   • Joo, oman tyttöystävänsä tappanut aijemmin, mikä osoittaa tyypin totaalisen epäluotettavuuden.

  • Ilmoittihan se Porin murhaaja-polttajakin tekevänsä töitä turva-alalla. On sitä ennenkin valehdeltu.

 2. Valtamedia on kyllä loputon huumorin aarreaitta. Muutama viikko sitten Vastarintaliike oli sotkeutunut “terrorismiin” (lue: juutalaisia ärsyttäviin mielipiteisiin) Briteissä ja nyt henkirikokseen Porissa 😀

  Mistähän nuo paskatoimittaja Harri Aallon natsiväkivaltafantasiat kumpuavat? Voisi lopettaa perversioidensa sekoittamisen työhönsä.

 3. Jos liityn facebookissa rasmukseen ja loiset welcome ryhmiin ja käyn norkoilemassa parissa ANTIFA:n happeningissa ja tuon jälkeen likvidoin muutaman valtioneuvoston jäsenen henkivartijoineen, niin onko otsikko valemedioissa, kuten HS, IS ja IL tyyliin ANTIFA tappoi taas, tai Tekijällä anarkistiyhteys.
  Oletettavasti minusta tehtäisiin vain syrjäytynyt 😀

 4. Julkaisiko MV-Lehti jo tämän tiedotteen ja Satakunnan Kansan uuden uutisen missä kiistetään tämä?

  Ai ei vai?

  Miksi ei?

  (((Miksi)))

  • MV-lehti on persuuntunut valitettavan paljon, mutta ei siellä kai kokonaan olla unohdettu radikaaleja äänenpainoja.

 5. Olen miettinyt mikä näihin vanheneviin median edustajiin aina iskee. Onko se se että oma nimi pitää saada “vuoden raflaavimpaan otsikkoon” juuri ennen kuolemaa? Sitä voi sitten muistella viime korahduksissa että:”Minä se jutun tein, vuoden kovimman paljastuksen…”.

  Sama kuin lääkäreillä. Juuri ne viisi viimeisä vuotta ennen pakollista eläkeikää ovat usein ne vauhdikkaimmat. Silloin määrätään sitä ja tätä ja tehdään tutkimustyötä joka on nollan arvoisata.

 6. Eli Satakunnan kansa kertoi vain sen minkä oli fb:sta lukenut ja poliisilta kuullut. Missä kohtaa valhe?

  • Valhe on siinä, että he väittävät jotain mikä ei pidä paikkaansa varmistamatta sitä esimerkiksi Vastarintaliikkeeltä itseltään. Jos SK:n toimitus on niin uunoa, että pitävät jonkun Facebook-profiilia luotettavana lähteenä, kannattaisi niiden varmaan harkita toimittajiensa kantamista vanhojen toimittajien kaatopaikalle ja uusien palkkaamista.

Comments are closed.