Koti Uutisia Sarastus-lehti kirjoitti juutalaisten osuudesta Etelä-Afrikan tuhossa

Sarastus-lehti kirjoitti juutalaisten osuudesta Etelä-Afrikan tuhossa

33

Uutisoimme toukokuussa, että suomalainen verkkolehti Sarastus julkaisi tärkeän kannanoton sionismista ja valtamedian taustoista. Nyt Sarastus on julkaissut artikkelin, jossa sivutaan juutalaisten roolia valkoisen Etelä-Afrikan tuhoamisessa.

Winnie Mandela, Nelson Mandela sekä juutalainen Joe Slovo.

Tuukka Kurun kirjoittaman artikkelisarjan “Sulatusuunin epävarma tulevaisuus” kolmannessa osassa käsitellään Etelä-Afrikan rotuhistoriaa. Artikkelisarjan kantava teema on rotuerojen vaikutus kulttuuriin ja yhteiskunnan vakauteen.

Artikkeli on saanut hyvän vastaanoton sosiaalisessa mediassa, mutta muutamia “kansallismielisiä” sionisteja on suututtanut se, ettei juutalaisten roolia Etelä-Afrikan tuhossa yritetäkään peitellä. Kuru kirjoittaa muun muassa:

“PAC:in sotilaallisen siiven tekemissä kostoiskuissa kuoli seitsemän valkoista siviiliä vuosina 1962–1963, samaan aikaan kun Mandelan ja juutalaisjohtoisen kommunistipuolueen muodostama ANC:n sotilaallinen siipi Umkhonto we Sizwe (MK) aloitti pommi-iskujen sarjan valkoista hallintoa vastaan.”

“Rikollisuuden vallatessa alaa vuoden 1990-luvun alusta eteenpäin monet apartheidia vastustaneet tahot joutuivat itse kohtaamaan ne uhkakuvat, joista afrikaanerit olivat yrittäneet varoittaa jo vuosikymmeniä aiemmin.

Yksi näistä tahoista oli Etelä-Afrikan juutalaisväestö, jolla oli pienestä koostaan huolimatta merkittävä osa apartheidin vastaisessa ‘vapaustaistelussa’. Juutalaiset toimivat niin apartheidiä vastustaneen opposition rahoittajina kuin myös ANC:n aktiiveina.

Mandelan vankeusaikana ANC:n aseellisen siiven suorittamaa useita siviilejä tappanutta pommituskampanjaa johti juutalaistaustainen Joe Slovo, joka toimi myös Etelä-Afrikan kommunistipuolueen johtohenkilönä. Apartheidin vastaiseen kamppailuun osallistuivat näkyvästi myös erittäin hyvin verkostoituneet juutalaiset seurakunnat, jotka pyrkivät lisäämään kansainvälistä painetta apartheid-hallintoa vastaan.

Juutalaiset olivat myös voimakkaasti edustettuina parlamentissa, sillä he muodostivat apartheidiä vastustaneen edistyspuolueen ytimen.

On arvioitu, että juutalaisten yliedustus apartheidin vastaisessa aktivismissa oli peräti 2 500-kertainen valkoiseen väestöön verrattuna, mitä on mahdotonta pitää vain sattumana.”

Sionistit eivät ole tietenkään kyenneet kumoamaan artikkelin argumentteja, sillä lähteet ovat juutalaisten omia valtavirtaisia julkaisuja, kuten The Jerusalem Post, Jewish Telegraphic Agency ja Tablet.

Mikäli tahdot tietää lisää juutalaisten roolista Etelä-Afrikan mustan terrorismin rahoittamisessa ja tukemisessa, lue myös Kansallisen Vastarinnan artikkeli “Valkoisten kansanmurhaa vastaan”.

33 KOMMENTIT

 1. Odotan näkeväni nokkevan analyysin Tiina Wiikiltä.

   • Tiina kertoi aika tuoreessa lähetyksessä, että “fasistit” pystyvät rakentamaan toimivia yhteiskuntia. Minusta Tiina ei ole vielä lyönyt kantaansa takalukkoon ja on jollakin tasolla kansallissosialismiin tutustunut. Sionismiasia on joillekin hyvin herkkä ja vaikea hyväksyä muuten kuin ajan kanssa totuttautumalla.

    • En seuraa Tiinaa kovinkaan tarkkaan, mutta munkin mielestä hän on viimeaikoina liikkunut parempaan suuntaan.

     Toki sekarotuinen parisuhde huumetuomion saaneen miesystävön kanssa on vähintäänkin tuomittavaa, mutta jos hän kertoo laajalle lukijakunnalleen hyviä puolia kansallissosialismista sekä ehkä jossain kohtaa tiedottaa myös sionisti- ja rotuasioista, en pidä tätä tiedotusta pahana asiana.

    • Tässä blogauksessa Tiina myös osoittaa ideologisen parantumisen merkkejä tuomalla esille että uskoo rotueroihin ja siihen, ettei Euroopassa riitä pelkästään rajojen sulkeminen, vaan meidän pitää ottaa kunnon turpasauna jotta voimme alkaa taas menestymään.

     http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2017/08/radikaalein-ja-rasisistisiin.html?m=1

     Ja joo, tiedän hänen olevan sekarotuisessa parisuhteesaa, mutta ideologinen ulosanti on parantunut viimeaikoina.

    • Myös juutalaisia ylistävä sionisti sekä valeoppositiota. Katsopa MVstä hänen uusin kirjoituksensa ketä hän ylistää (paul joseph watson, stefan molyneux, milo etc) ja “arbeit macht frei” kuvituskuvat.

  • Tietysti katkaisen välit täysin antisemiitti-Kuruun. Schlomo käski tehdä niin, tai muuten shekelien tulo loppuu. Tällaisen moku-vastaisuuden täytyy loppua. Siis tietenkin kaikkialla muualla kuin Israelissa.

   • Seuraavassa Monokulttuuri FM:ssa voisitte käydä aihetta syvällisemmin läpi, ellei Tuukka ole taas ryyppäämässä 😀

  • Yritin kyllä vastata, mutta jostain syystä täällä ylläpito poisti kommenttini. En tiedä luulivatko, etten se ole oikeasti minä tms. Löysin nämä kommentit kun Tuukka oli nähnyt nämä ja kertoi, että minusta on ollut täällä puhetta.

  • Tänne kirjottelee joku runkkari tai trolli, joka useammassa ketjussa eri nimimerkeillä kääntää keskustelun Tiina Wiikiin. Miks vitusssa sä tänne siitä kirjottelet, ku eiks sillä ole omakin sivusto?

   • Samaa miettinyt, että nyt on katkeruutta ilmassa. Tämä sivusto ei tietääkseni toimi Tiina Wiikin morkkaajien alustana. Tiinaa voinee morkata vaikka hänen omilla sivuillaan, lähetyksissään, Twitterissä, Facebookissa ja mitä näitä nyt on, jos häntä tekee mieli morkata. Ihan turha täällä hänestä on ulista.

    • Mutta ulina on ainoa mihin urheat nettikansallissosialistit pystyvät.

 2. Ketä nämä ovat:

  >muutamia ”kansallismielisiä” sionisteja

  FDL-Ketonen? Suomen sisulaiset? Hirvisaari?

  • Ainakin “islamkriittinen” kirjailija Ari Paulow veti kunnon herneet.

   • Eikös ole jännä juttu kuinka nämä islam kriittiset ovat järjestäen sionisteja?

    • Johtunee ainakin isommilla järjestöillä (((rahoituksesta))).

 3. Mahtavaa edistystä! Onkin sanomatta selvää, että totuus asioista on myrkkyä juutalaisille, heidän osuutensa mokutuksessa ym. valkoisten kansanmurhassa on kiusallisen suuri.

  Tsemppiä Tuukalle, antisionistin osa ei ole helppo mutta välttämätön valkoisen miehen tulevaisuutta ajatellen!

 4. Mikä on “kansallismielinen sionisti?”
  Onko se lintu vai kala?
  Sionismi tarkoittaa juutalaiskansallistunnetta ja Israelin etusijalle asettamista kaikessa ohi muiden maailman kansakuntien.

  • Tiina sanoi että se on vain “israelilaisten nationalismia” monokulttuurissa (marco de wittille) 😅😂

 5. Miksiköhän kommenttini täältä oli poistettu? Aika hassua hommaa. Liian rasistinen kommentti, joka pilaisi maineeni siionistina, kenties? 😀

  • Hei!

   Toimitus ei poista kommentteja kirjoittajien perusteella (luulimme, että viesti oli feikkiprofiili), joten tervetuloa jatkamaan keskustelua!

   – Kansallisen Vastarinnan toimitus

  • Oy vey! Menepäs takaisin sinne MV-Lehteen suoltamaan islamofobista paskaasi

  • Kurukun voinee varmaan kehittyä ideologisesti? Linkkaamasi teksti 3 vuotta vanha.

   • Ilman muuta meidän pitää tehdä yhteistyötä vihollisen kätyrien kanssa.

    Onko jotkin vaalit lähiaikoina vai miksi kipapäät yrittävät niin kovasti kosiskella valveutuneiden ääniä?

 6. Voisiko saada uuden linkin Goodson-kirjoitukseen? Jos siis edelleen netistä löytyy.

Comments are closed.