Koti Uutisia Sarastus-lehti kirjoittaa valtamedian taustoista ja Israelista

Sarastus-lehti kirjoittaa valtamedian taustoista ja Israelista

7

Verkkolehti Sarastus julkaisi hiljattain artikkelin länsimaisen valtamedian poliittisesta kaksinaismoralismista otsikolla “Valtamedia ja kansainväliset uutistoimistot”. Artikkelissa viitattiin myös kansainvälisen median omistajiin sekä juutalaisvaltio Israeliin.

Artikkelissa muistutetaan, ettei Suomen valtamedia ole perinteisesti edes yrittäytynyt tutkia objektiivisesti esimerkiksi pakkomonikulttuurisuuden ja Euroopan unionin kaltaisia poliittisia ilmiöitä. Sen sijaan valtamedia on kansallista itsemääräämisoikeutta rappeuttavien liikkeiden propagandatoimisto.

Valtamedian toiminta on varsin ristiriitaista, sillä avoimesta puolueellisuudesta huolimatta juhlapuheissa toimittajat väittävät olevansa riippumattomia: “Jää helposti epäselväksi, miksi virallisesti sitoutumattomiksi julistautuvat mediat toimivat tavalla, joka on ristiriidassa niiden lupausten kanssa?”

Tekstissä käydään läpi myös sitä, kuinka jättiläismäisten kansainvälisten uutistoimistojen propaganda valuu alas aina pienimpiin paikallislehtiin. Mediakontrolli on täydellistä, vaikkeivät ulkomaalaiset jättiyritykset suoraan omistaisikaan pienimpiä sanomalehtiä.

Lopussa kirjoittaja ottaa kantaa myös siihen, keille poliittinen valta on länsimaissa ja Lähi-idässä suurilta osin keskittynyt:

“Edelleen, median kestouutisaiheiden, Lähi-idän tilanteen, sekä rajatummin Israelin ja Palestiinan kysymyksen hahmottaminen aiempaa monipuolisemmalta perustalta saattaisi horjuttaa länsimaisen median luotettavuuden ohella tahoja, joiden hallussa on myös muita keskeisiä valtarakenteita länsimaissa.

Tavalliset mediankuluttajat alkaisivat kenties ihmetellä, miksi samoihin tahoihin, jotka länsimaissa on korotettu lähes pyhään asemaan, suhtaudutaan muualla maailmassa varsin toisella tavalla? Entä miksi samoilla tahoilla ei muualla ole vastaavaa yliedustusta kuin monissa läntisissä instituutioissa?

Ironisesti nämä kysymykset heräisivät mediankuluttajissa helpommin, mikäli suomalainen valtamedia ryhtyisi siteeraamaan Israelin vanhinta sanomalehteä Haaretzia, joka kirjoittaa maan sisäisistä asioista huomattavasti avoimemmin kuin globaalit läntiset uutistoimistot tekevät.”

Lue myös:

Juutalainen mediavalta puhuttaa
Tunnettu juutalainen asianajaja ylpeilee juutalaisten ylivallalla
Kuka toi muslimit Eurooppaan?

7 KOMMENTIT

 1. Onhan tätä jo odotettu! Hyvä, että yhä useampi uskaltaa nimetä vihollisen!

 2. Hyvä Timo Hännikäinen ja Sarastus! Hyvä että Timppa on hyväksynyt Sarastukseen sionismin vastaisuuden!

 3. paljastus Halla-ahon 8vs sivusuhteesta ja 1,5v lehtolapsesta
  kokkare (sic) Elina Siekkisen kanssa tuli vähä väärään aikaaan. Kuvittele mies nussii Hillalle 3 tyttÖä ja viimein pojan ja YHTÄAIKAA pitää horoa. Tuollaiseen ei suurmiehet sorru. Laaja aihe. A-studiossa Sannikka otti sen puheeksi , JHA luisteli “olen tehnyt virheen” ja seuraava kysymys. Terho oli todella hyvä.
  Koko JHA näyttää olevan täky jolla katsotaan kuinka paljon sitä äänestäviä on. JHA ei ole ikinä puhunut miksi EU sallii tän pskan esim. Soroksesta neverever mitään vai onko? JHA on pelkkä puskuri. Ei tapettu ei joutunu linnaan, vaan MEPiksi,
  Kumpa ihmiset jättäisi kokonaan äänestämättä tätä luikuria ja Hilla nostaisi kytkintä. Viiden lapsen ruokkoja olisi kiva maksella mepin eläkkeestä, muttei sitäkään kai lopunikää makseta.

  • Persutkin ovat täyttä mätää. JHA paljastuksen taustalla on Suomen Kuvalehti. Lehden politiikan toimittaja on intialaistaustainen Leena Sharma, johon puolustusministeri Jussi Niinistö PS rakastui Sharman ja kommunisti, homo Ville Blåfieldin tehdessä kirjaa persuista. Jussi Niinistö jätti vaimonsa ja kolme lastaan ja lähti intialaisnaisen matkaan.

   JHA:n jalkavaimon kok.Elisa Siekkisen motiiveja synnyttää au lapsi on mahdotonta tietää, mutta kuin tilauksesta paljastus häneltä tuli, ennen puoluekokousta. Persuihin en luota tippaakaan ja olen sitä mieltä, että politiikka on hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa, joten kannatan Suomeen isänmaallista sotilasjunttaa.
   Mitä JHA paljastukseen tulee, on mitä alhaisinta ottaa poliittisen pelin nappuloiksi lapset. Mutta niljakehan ja nahjus JHA on ja varmasti itkua ja surua tuonut koko 8 vuoden syrjähyppy. Siinä sitä on miehellä kiirettä pitänyt! Ei ihme, että TTIP nappuloitakin paineli sinne sun tänne.Ja erittäin mielenkiintoisia kannanottoja löytyy naisen asemasta ja velvollisuudesta tyydyttää aina miestään Elisalta. Taisi jopa raiskauksia puolustella tämä kokoomusnaikkonen. Ihmeellistä on politiikka!

Comments are closed.