Koti Uutisia Sanomalehti Länsi-Suomen luetuin juttu 2016: ulkomaalaisen tekemä törkeä pahoinpitely

Sanomalehti Länsi-Suomen luetuin juttu 2016: ulkomaalaisen tekemä törkeä pahoinpitely

2

Sanomalehti Länsi-Suomi julkaisi joulupäivänä listan kymmenestä vuoden 2016 luetuimmasta jutustaan. Ensimmäisenä listalla oli helmikuussa Raumalla tapahtunut maahanmuuttajan tekemä hieman yli 20-vuotiaan naisen törkeä ryöstön yritys ja törkeä pahoinpitely.

Nainen oli ollut kävelylenkillä Äyhönjärveä kiertävällä lenkkipolulla, kun siirtolainen hyökkäsi hänen kimppuunsa takaapäin vaatien uhkaamalla naiselta rahaa. Hyökkääjä pisti naista terävällä esineellä keskivartaloon ja pakeni tämän jälkeen paikalta Lensunkallion suuntaan. Poliisi suostui tuolloin hyökkääjän tuntomerkkien julkaisuun ja kommentoi, etteivät naisen saamat vammat olleet hengenvaarallisia.

Vaikka kyseinen juttu oli vuoden luetuin, Länsi-Suomi yritti joulupäivän uutisessaan vähätellä tätä painottamalla Raumanmeren Juhannus -aiheisten uutisten “dominoivan listaa” ja kirjoittamalla, että “perinteisesti kiinnostavia aiheita olivat tänäkin vuonna onnettomuudet ja katoamistapaukset”.

Poliittisesti korrektissa talutusnuorassa eivät ole kiinni vain valtakunnan suurimmat sanomalehdet ja radio- ja TV-kanavat, vaan ilmiö ulottuu myös pienempiin maakunta- ja paikallislehtiin. Länsi-Suomen omat tilastot luetuimmista uutisista kertovat kuitenkin, mitä suuri osa maakuntalaisista on kiinnostunut lukemaan ja mistä tavalliset ihmiset ovat huolissaan, poiketen median toitottamista “rasismin”, “vihapuheen”, “homofobian” ja “antisemitismin” uhista.

Lähde: Länsi-Suomi

2 KOMMENTIT

  1. Kova paikka suvakeille! Mitä lie ensi vuonna luetuin. Voipi olla olla, että tämä perinne katkeaa aivan “sattumalta” tai peräti vedotaan “resurssipulaan”. Vaatiihan tuo hirveät määrät “toimitustyötä”.
    Mitä tulee poliisiin. Se ei ole enää kuin perin huono vitsi. Tämä tietää lisää “pullistelua” siellä, missä sitä vähiten tarvitaan.

  2. No tämä on vain yksittäistapaus. Abdullahilta vain pääsi diskoraha loppumaan, eikä SPR:n kaffarihyysäreillä (Abdullahin mielestä kaffarihuorilla) ollut kenelläkään just silloin antaa käsilaukuistaan hänelle pelimerkkejä, joten Abdullahin oli vain pakko ryöstää tyttö (olisi raiskannutkin, jos ei tyttö olisi ollut niin hyvässä fyysisessä kunnossa ja päässyt pakoon). Abdullahin mielestä on ihan OK käydä vääräuskoisten itseään esittelevien tyttöjen ja naisten kimppuun seksuaalisessa tai muussa tarkoituksessa. Se kuuluu Abdullahin kasvatukseen ja uskontoon. Ja Suomihan on monikulttuurinen maa vallitsevan lainsäädännön ja poliittisen eliitin mielipiteiden valossa, joten täytyyhän meidän Abdullahia ymmärtää!

    Kyllähän meidän täytyy nyt tällainen ymmärtää. Ymmärrämmekö? Olemmeko jo yhtä aivopestyjä ja suvaitsevaisia kuin vanhat läntiset alistajamme eli ruotsalaiset? Kaikki kaltoinkohdellut ovat sotaa paossa ja tulevat vielä rikastuttamaan Suomeamme tavattomasti (Stubbin, Grahn-Laasosen ja Sipilän mukaan). Pitää vain jaksaa olla kärsivällinen ja odottaa KOTOUTUMISEN tapahtumista (Lindströmin mukaan). Tällaisia ministerejä on isiemme ja äitiemme verellä taistellulla maallamme! Eivät näe mitä Ranskassa, Englannissa, Saksassa ja Ruotsissa on jo tapahtunut ja antavat saman tapahtua rakkaassa Suomessamme.

    Media on aivopestyä oman edun tavoittelijalaumaa, joka on ymmärtänyt valtioeliitin viestin eli olla monikulttuurinen ja sensuroida totuus meiltä kansalaisilta. Luulisi, että joukossa olisi järkeviä oikeita journalisteja, jotka uskaltaisivat rohkeasti kertoa totuuden maahanmuuttopolitiikan totaalisesta epäonnistumisesta, omaa asemaansa ajattelematta. Näin ei valitettavasti Suomessa vuonna 2016 ole asianlaita. Mihin tämä tulee johtamaan?

Comments are closed.