Koti Uutisia Pohjoismaat Sananvapautta vihaavat vartijat riehuivat Ruotsissa

Sananvapautta vihaavat vartijat riehuivat Ruotsissa

6

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivismi Helsingborgissa Etelä-Ruotsissa päättyi joukkopidätyksiin, kun sananvapautta vihaavat vartijat osoittivat, etteivät ole tietoisia maan laeista.

Vartijat eivät Kansallisen Vastarinnan saamien tietojen mukaan tuntuneet ymmärtävän, että heidän valtuutensa päätyvät ostoskeskusalueen ulkopuolella, missä piiri kolmosen aktivistit olivat jakamassa lentolehtisiä. Vartijoiden sekoilu johti pian yhteenottoon aktivistien ja vartijoiden välillä, mikä puolestaan johti yhden aktivistin kiinniottoon.

Kun poliisi saapui paikalle, yrittivät nämä komentaa muita paikalla olevia aktivisteja poistumaan. Koska yhtäkään lakia ei ollut rikottu, päättivät aktivistit jäädä paikan päälle. Aktivistien päätös olla poistumatta johti siihen, että kansalaisten oikeuksia vihaava Ruotsin poliisi laittoi kaikki paikalla olevat aktivistit käsirautoihin. Heidät poistettiin paikalta ja vietiin säilöön.

Tuoreimpien tietojen mukaan poliisi on vapauttanut viisi paikalla olleista aktivisteista. Heistä kolme on vielä säilössä. Poliisi syyttää heitä niskoittelusta.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Ruotsin “sankari” poliisit ja vartijat ottamassa “terroristeja” kiinni. 🙂

  2. Sananvapautta vihaavat vartijat riehuivat Vastarinta.comissa.

  3. Etnisesti profiloiva silmäni havaitsi, että vartijat näyttävät jonkinsortin paskastanilaisilta.

  4. Kattokaa, saudi-kytät tulivat paikalle, ainakaan ruotsalaisia nuo karvakädet eivät ole.

  5. Olikohan kyseessä Ruotsin halaaja-poliisi joka toivottaa tervetulleiksi kaikki maahan?

    No yhtä kaikki. Toivottavasti ruotsalaiset tekevät kantelun paikalliselle “eduskunnan oikeusasiamiehelle” viranomaisten lainvastaisesta toiminnassa ja jättävät tutkintapyynnön poliisin toimista. Poliisi kun hyllytetään aina tutkinnan ajaksi, eli palkka ei välttämättä juokse. Ja kun niitä tutkintapyyntöjä tulee riittävästi yhdelle virkamiehelle, niin vaikka ne eivät johtaisi mihinkään, ainakin “uran” eteneimen tyssää epäselvään historiaan.

    Jokaisesta epäasiallisesta kohtelusta pitää tehdä sekä kantelu että tutkintapyyntö. Se suoritaa kierommankin selkärangan.

Comments are closed.