Vastarintaliike-vetoomus sensuroitiin – allekirjoita uusi vetoomus!

Julkaistu: 10.4.2017

10.4.2017 by

Vastarintaliike-vetoomus sensuroitiin – allekirjoita uusi vetoomus!

Kuten lukijamme tietävät, Suomen poliisihallitus on jättänyt kanteen Pirkanmaan käräjäoikeuteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnan kieltämiseksi Suomessa. Päivitetty 13. päivä: Allekirjoita uusi vetoomus kieltokannetta vastaan TÄÄLLÄ!

Kansalaisjärjestöämme ei olla kriminalisoimassa siksi, että järjestö olisi kehoittanut jäseniään tekemään rikoksia. Kieltokannetta ei jätetty myöskään sen takia, että Vastarintaliikkeeseen kuuluvia ihmisiä olisi syyllistynyt esimerkiksi aloitteelliseen poliittiseen väkivaltaan toisinajattelijoita vastaan. Liikettä ollaan kieltämässä, koska sen katsotaan toimivan ”hyvän tavan vastaisesti”. Tämä tarkoittaa ristiriitaa ”ajan oikeus- ja moraalikäsitysten” kanssa.

Kuka tai ketkä sitten päättävät ajan oikeus- ja moraalikäsitykset? Kieltokanteen mukaan hyvän tavan vastaisia ovat esimerkiksi poliittiset tavoitteet erota EU:sta, valtamedian suomalaisvastaisen valepropagandan kieltäminen sekä muukalaisten palauttaminen kotimaihinsa.

Niidenkin, jotka eivät tue Vastarintaliikettä, tulisi olla huolissaan poliisin toiminnasta. Mikäli politisoitunut Suomen poliisihallitus saa tahtonsa läpi, he voivat tulevaisuudessa kieltää kaikki poliittiset oppositioryhmät perustaen päätöksensä ”hyvän tavan vastaisuuteen”. Tuomioistuimen ei välttämättä edes tarvitsisi nähdä näitä järjestöjä ”rikollisina”. Mikäli Vastarintaliikkeen kielto menee läpi Suomessa, on riski, että saamme muuallakin Pohjolassa kokea samankaltaisia hyökkäyksiä sananvapautta vastaan.

Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa aloitetaan nyt kampanja tiedottaaksemme ihmisiä demokratuurin yrityksistä murskata sananvapaus. Jos sananvapaus poistetaan, mitä keinoja jää jäljelle?

Julkaisimme alkuviikosta kansainvälisen vetoomuksen kieltokannetta vastaan. Vetoomus kuitenkin sensuroitiin poliittisista syistä. Allekirjoita uusi vetoomus Vastarintaliikkeen toiminnan laillisuuden säilymiseksi TÄÄLLÄ.

Tue järjestöä taloudellisesti asioimalla verkkokaupassamme: Kadulle.com
Bitcoin: 1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ

Lue lisää: Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

25 Kommenttia

 1. Nimismies

  Nimi alla! Levittäkää infoa tästä!

 2. Marja Campbell

  Jätän vetoomuksen raha hanat kiinni ja raja kiinni ennenkuin tulee lisää Ruumiita raiskaajille potkut

 3. J88

  Allekirjoitettu!

 4. Reino

  458 allekirjoitusta jo, hieno homma

 5. Muutoksen aika

  Tästä valtiovaltamme toiminnasta tulee mieleen lastensatu ”Eläinten vallankumous”. Sen lopussa oli lause joka kuului kutakuinkin näin:”Ja eläimet katsoivat ensin ihmisiä ja sitten ne katsoivat sikoja. Eivätkä ne enää tienneet kummatko ovat kumpia”.

  Yhtä surullinen tarina opetuksineen kuin ”Vuonna 1984″. Vanha sanonta:”Kumartakaa kaikki Kuningasta niin on helpompi nähdä kuka ei kumarra” pitää paikkansa tänäkin päivänä. Ja vaikka suurin osa kansaa lääppii lasia ja hukuttaa aivojensa hätähuudot Youtubeen, se ei muuta sitä tosiasiaa että tällä menolla me tuhoamme senkin vähän yhteiskunnasta joka on jäljellä.

  Olen onnekas että sain elää -80 luvun ja muistan sen hyvät ajat. Vakaan tulotason ja onnellisen elämän. Samaa ei voi sanoa nyt. Suomella on takanaan loistava tulevaisuus.

 6. Riku Salminen

  Allekirjoitettu! 641 nimeä jo vetoomuksessa.

 7. HP

  Kirjoitettu.

 8. Koivisto

  Allekirjoitettu

 9. Laukaalainen patriootti

  Allekirjoitettu. Enää muutama puuttuu.

 10. maantie

  Nimeä paperiin, kaikki kynnelle kykenevät. Onkos tämä asianajaja muuten (((Fredman))) vai Fredman?

 11. Erkki Hänninen

  Allekirjoitettu.

 12. Erkki Hänninen

  Allekirjoitettu!

  • J.T.L

   Nämä kolme puoluetta,Keskusta,Kokoomus ja Perussuomalaiset ansaitsevat mielestäni muilutusta,koska rosvoavat pienituloisilta eläkeläisiltä ja jauhavat sitten kaiken päälle tuota säästöpaskaansa ja kuitenkin samaan aikaan hankkivat kalliita 10 miljardin arvoisia sotilaskoneita ja muutakin turhaa ja keräävät pienituloisilta pienistä kansaneläkkeistä rahat noihin järjettömiin hankintoihinsa.Sehän tuossa Sipilän hallituksessa on juuri paskamaisinta,että se suosii rikkaita ja suurituloisia antamalla näille kaikennäköisiä verohelpotuksia ja sitten kaikkia pienituloisia ja heikompiosaisia se kohtelee varsin epäoikeudenmukaisesti,kun näiden kansanedustajen ja ministereiden kuukausipalkkiot on lähes 10000 euroa kuukaudessa ja senkin saavat lähes verottomana ja valtio kustantaa noille roistoille kaiken mahdollisen ja mahdottomankin näin pienituloiseen verrattuna.Jotain radikaalia olisi aika tehdä ja saatava tuo rosvolauma kuriin,joka on myöskin isänmaanpettureita täynnä.Olisi perustettava inkvisitio,joka tuomitseisi keskustalaiset,kokoomuslaiset ja perussuomalaiset menettämään kaikki valtiolta saadut edut ja maksamaan kaikesta mistä pienituloisetkin maksavat ja kuukausipalkkio pudottaa samalle tasolle kuin pienituloisen kansaneläke eli vain 624 euroon kuukaudessa.Heitä tulisi rangaista rosvoudestaan.

 13. Etnonationalisti

  Allekirjoitettu.

 14. Pera67

  ”Error signing your petition. This petition was not found.”
  Iskikö sensuuri vai enkö vain osaa?

 15. Hey

  Linkki ei toimi kun yrittää mennä sinne Espanjasta. Haluisin allekirjoittaa

  Esta petición no es disponible. Hay posibilidad de que el URL (enlace) es erróneo, la petición ha violado nuestras Normas de la Comunidad, o el creador la ha eliminado.

  https://www.change.org/search

  • Eläimet vallankahvassa

   Syy on yksnkertainen: adressi on poistettu. Tämä adressienpitopaikka lienee viher-vasemmiston hallinnassa ja siksi sielä ei saa esittää mielipiteitä jotka horjuttaisivat kulttuurimarxilaisten ajatusmaailmaa.

   Niin että se siitä ”sananvapaudesta” internetissä. Muistelen kaiholla hyviä aikoja. Silloin oli BB:t eikä kukana tullu rutisemaan sinulle oli sielä sitten mitä tahansa. Sitten joku meni ja aukaisi internetin avoimeksi…

 16. Laukaalainen patriootti

  Allekirjoitettu. Poliisihallitus saa nähdä, ettei kansaa hiljennetä noin vain!

 17. HP

  Uusi linkki MV jutun viestiketjussa. Laitettu.

  Hoo Wesseliltä

 18. Riku Salminen

  Uusi vetoomus myös allekirjoitettu, yli 600 nimeä jo sielläkin listalla.

 19. Erkki Hänninen

  Uusi vetoomus allekirjoitettu.

 20. pirjo parkkamäki

  Hyvä adressi jälleen kerran.

 21. Tapio Marjomäki

  Vastarintaliike – ihmisellä, erityisesti valkoisella ihmisellä on vielä toivoa.

 22. Juha

  Lisää nimiä uuteen vetoomukseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä