Koti Uutisia Rikos San Francisco julisti NRA:n terrorijärjestöksi

San Francisco julisti NRA:n terrorijärjestöksi

4

Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevan San Franciscon kaupunginvaltuusto on päättänyt luokitella Kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n terrorijärjestöksi. NRA on yhdysvaltojen suurin aseenkanto-oikeuden puolesta puhuva järjestö.

Liberaalina tunnetun San Franciscon yksitoistahenkinen kaupunginvaltuusto päätti kerätä poliittisia irtopisteitä ja julistaa yksimielisesti yhdistyksen terroristiseksi. Valtuusto on kokonaan demokraattipuolueen ja sitoutumattomien edustajien käsissä. NRA:n mukaan päätös on ”naurettava.”

On epäselvää, minkälaisia käytännön vaikutuksia asialla tulee olemaan. Ainakin järjestön kanssa yhteistyötä tekeviltä firmoilta voidaan evätä kaupungin tilaamia urakoita tällä perusteella. On kuitenkin epäselvää, kielletäänkö järjestön toiminta kokonaan paikallisesti ja voiko paikallinen PolPo ryhtyä ahdistelemaan yhdistyksen jäseniä osana ”terroristijahtiaan.”

Lähde: HS

4 KOMMENTIT

  1. Miten voi julistaa ikivanhan kivääriyhdistyksen terroristijärjestöksi?Eikö tuossa jo saatana rikota perustuslakia? Yhdysvallat on yksi iso sirkus, en kyllä ole ensimmäisenä matkakohteena.

    • No siten että kun liberaalien mukaan kaikki mistä he eivät pidä, on terrorismia. Johan sitä on alettu kansallismielisyyttäkin lobbaamaan “terrorismina” ympäri maailmaa – siis mielipiteitä!

Comments are closed.