Koti Uutisia Salon talous korjataan leikkaamalla palveluita

Salon talous korjataan leikkaamalla palveluita

2

Salon kaupungin virkamiesten valmistelema selviytymissuunnitelma sisältää muun muassa kolmen kirjaston ja neljän koulun sulkemisen.

Virkamiesten tavoitteena on 33 miljoonan euron muutos vuosikatteeseen. Kaupunki suunnittelee koulujen ja kirjastojen sulkemisen lisäksi uimarantojen myymistä, päivähoidon työntekijöiden vähentämistä sekä kirjastojen aineistomäärärahojen supistamista.

Suunnitellut supistukset koskettavat etenkin nuoria ja vanhuksia, jotka kyseisiä palveluita eniten käyttävät.

Salon kaupunki tunnetaan parhaiten elektroniikkatuotannostaan, ja sen suurin työllistäjä olikin Nokia, joka kuitenkin sulki tehtaansa Salossa vuonna 2012.

 
Aiheesta muualla:

SSS.fi
Salo.fi

2 KOMMENTIT

  1. Nykyisessä rahoitusjärjestelmässä gojimilla ei ole mahdollisuutta maksaa bankstereille velkojaan (jotka taas luovat rahan tyhjästä kirjanpitokikkailulla!). Kaikki planeetan gojimit voivat työskennellä 24/7/365 ja silti he jäävät velkaa bankstereille yksinkertaisesti sen takia, että on mahdotonta ottaa monopolistilta lainaan tavaran ja palauttaa laina+korko samana tavarana; tässä tapauksessa monopolistit ovat BIS:n alaiset “itsenäiset” (l. yksityiset juutalaisten omistamat/kontrolloimat) keskuspankit ja tavarana on raha. Työ ei luo rahaa; rahaa luo vain liikepankki! – mutta 99,9% kansasta ei ymmärrä tätä nykyisen rahajärjestelmän yksinkertaista perusperiaatetta.

    Siionin viisaitten pöytäkirjoissa tämä rahajärjestelmän toimintaperiaate on kuvattu riittävän hyvin. Yleisellä tasolla gojimien taloudellisen orjuuttamisen mekanismi on kuvattu Vanhassa Testamentissa ja Talmudissa. Tästä nykyisestä tilanteesta ei ole mitään keinoa selviytyä noudattaen tämän systeemin sääntöjä.

    Ratkaisuja kuitenkin on, ja hyvin toimivia. Suosittelen lukemaan aiheesta:
    http://talousdemokratia.blogspot.fi/2008/03/lhihistoriasta-lytyy-ratkaisuja.html

  2. Voisitko selventää “tyhmälle”, mikä on gojimi? Banksteri on varmaan pankkiiri?

Comments are closed.