Koti Uutisia “Salaisia natsitervehdyksiä” Valkoisessa talossa!

“Salaisia natsitervehdyksiä” Valkoisessa talossa!

2

Amerikassa vasemmiston vainoharhainen natsienmetsästys on ottanut taas askeleen lähemmäs puhdasta komediaa. The Daily Stormer siteeraa suosittua “edistysmielistä” Occupy Democrats -julkaisua, joka teki jymypaljastuksen: Donald Trumpin apulainen teki salaisia natsimerkkejä Valkoisessa talossa!

“Presidentti Trumpin apulainen Stephen Miller on pysynyt poissa näkyvistä Trumpin hölmöjen hallinnossa, jossa Spicer–Conway–Trump-sirkus on vienyt yleisön huomion. Hän teki kuitenkin juuri kriittisen virheen, joka sinkosi hänet kuuluisuuteen.

Virallisessa Valkoisen talon valokuvassa Miller tekee White Power -symbolia käsillään. Kolme sormea muodostavat w-kirjaimen samalla kun yhteen painettu peukalo ja etusormi muodostavat p:n.

Anti-Defamation Leaguen mukaan tämä kahden käden symboli on suosittu Kalifornian valkoisen ylivallan kannattajien keskuudessa.”

“Toinen esimerkki valkoisen ylivallan kannattajan Twitteristä.”

Useimmat Kansallisen Vastarinnan lukijoista tunnistanevat tämän OK-merkiksi. Kuvassa esiintyvä vanhempi mies on konservatiivisen Gateway Pundit -julkaisun päätoimittaja Jim Hoft, joka on radikalismissa verrattavissa ehkä Suomen Uutisiin.

Occupy Democrats jatkaa Millerin henkilöprofiililla:

“Miller on Santa Monicasta, Kaliforniasta, jossa jo nuorena ultrakonservatiivi ‘surkutteli espanjankielisiä kuulutuksia, vähemmistökulttuurien värikkäitä festivaaleja ja perinteisen amerikkalaisen koulutuksen rappiota’. […] Nyt hän on päätynyt valkoiseen taloon, työskennellen yhteistyössä vannoutuneen valkoisen ylivallan kannattajan Stephen Bannonin kanssa.

Tämä symboli Valkoisesta talosta on vain uusin varmistus sille, että presidentti Trumpin rasistiset nukkemestarit langettavat valkoisen voiman ideologian haluttomien Yhdysvaltojen ylle.”

Vaikka teksti itsessään saa lähes huolestumaan kirjoittajan puolesta, on Occupy Democrats verrattain kunnioitettu julkaisu kuudella miljoonalla Facebook-tykkääjällä. Presidentti Trumpin valinta on saanut perinteisen median hylkäämään kunnioitettavuuden rippeetkin yrittäessään epätoivoisesti loata Trumpia ja kansallismielisiä.

Daily Stormerin päätoimittaja Andrew Anglin lisäsi jutun loppuun kuin ohimennen, että Stephen Miller on juutalainen.

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Öööhhh… Siis tälläisiä uutisia nykyisin tapahtuu. Jos kuitenkin se “mies purisi koiraa” tai jotain. Onko se nyt niin paljon pyydetty???

  2. Niin… Minusta tuo näyttää enemmänkin Illuminaatin käyttäältä 666-merkiltä kuin P-kirjailmelta. Siinä viestitetään että ollaan saman porukan kavereita ja palveluksia toi tulla pyytämään. Sekä ollaan uskollisia pankkiirien ylivallalle. Kuvasta kaikki tietävät kehen ottaa yhteyttä kun haluavat muutosta aikaan.

Comments are closed.