Koti Uutisia Saksassa seitsemäs kaupunki kaaoksessa

Saksassa seitsemäs kaupunki kaaoksessa

7
UK_uhri_Stuttgart
Yksi Stuttgartin uhreista.

Tähän mennessä on ollut tiedossa vain Kölnin, Hampurin, Stuttgartin ja Bielefeldin tapaukset uudenvuodenyöltä. Focus-lehden keräämien tietojen mukaan kaupunkeja, joissa uussaksalaiset ovat temmeltäneet, on seitsemän.

Köln: Rikosilmoituksien määrä lisääntyy tunneittain. Tämän hetken saldo on sata rikosilmoitusta. Näistä kolmannes on seksuaalisväritteisiä.

Hampuri: Hampurin uudenvuodenyönä on rötöstelty rajusti. Kaikissa tekijäksi on ilmoitettu “etelämaalaisen tai arabitaustaisen” näköiset miehet iältään 20–40 vuotta. Rikosilmoituksia on tehty 53, joista seksuaalisväritteisiä on 39. Tapausten tutkintaan on nimitetty erikoisjaosto.

Stuttgart: Stuttgartin kaduilla 15 “tummaihoista” miestä on ahdistellut ainakin kahta 18-vuotiasta naista. Stuttgarter Zeitungin mukaan uhreja olisi kuitenkin enemmän. Aika näyttää, montako uhria lopulta tekee ilmoituksen.

Bielefeld: Myös tässä kaupungissa on ilmoitettu olleen muiden kaupunkien tapaista toimintaa. Tekijöiksi on nimetty samankaltaisia miehiä kuin muuallakin. Määrän arvioidaan olleen noin 150 kappaletta. Rikosilmoituksia on tähän mennessä tehty vain varkauksista.

Uusia kaupunkeja ovat Düsseldorf, Frankfurt am Main, Berliini ja Freiburg.

Düsseldorf: Tässäkin kaupungissa on hyökätty naisten kimppuun. Joitain rikosilmoituksia “tummaihoisista miehistä” on tehty ja poliisi rinnastaa toiminnan Kölnin tapahtumiin. Düsseldorfin poliisi on ottanut jopa kiinni joitain tekijöitä.

Frankfurt am Main: EKP-pääkonttorin kotipaikassa poliisille tullut vähintään kaksi ilmoitusta, joita selvittämään on asetettu kuuden poliisin erikoisjoukko. Tapauksesta kerrotaan, että kymmenen afrikkalaisen näköisen miehen joukko on ahdistellut naisia seksuaalisesti. Poliisi rinnastaa myös Frankfurt am Mainin tapahtumat Kölnin tapahtumiin.

Berliini: Saksan pääkaupungissa on ilmoitettu tähän mennessä neljä seksuaalirikosta. Näissäkin tapauksissa on yhtäläisyyttä Kölnin tapahtumiin, koska neitoja on häirinnyt isompi joukko tummia miehiä.

Freiburg: Etelän kaupunki Freiburgissa hyökkäyksen kohteeksi on joutunut homopariskunta ja transvestiitti. Homoparia pahoinpiteli useampi tekijä ja transvestiitti joutui verbaalisen hyökkäyksen kohteeksi. Kaupungissa oli perjantaina julistettu homofobian vastainen julkilausuma ja ilmeisen selvästi kaupunkiin oli tullut määrältään merkittävä joukko vähemmistöseksuaaleja. Naisiin kohdistuneesta väkivallasta ei poliisin puhemies antanut tietoa.

Lähteet: Vapaakulkija-blogi, Focus

 

Aiheeseen liittyen: Yli tuhat tunkeutujaa riehui ja raiskasi naisia Saksassa uutenavuotena

7 KOMMENTIT

 1. Paljastuukohan näidenkin takaa George Soros, kuten Arabikevään kahinoiden.
  Soroksen rahoittamien ja ohjaamien ruohonjuuritason järjestöjen masinoimaa massa liikehdintää, jolla pyritään keikuttamaan venettä.

  Sosiaalisessa mediassa jälkiä on yleensä helppo seurata.

 2. Sairainta tässä on se että, ihmiset ja varsinkaan naiset ei saa kulkea enää rauhassa, ja päättää itse koskemattomuudestaan. Meidän miehien on mentävä peilin eteen kysymään itseltä että onko meissä miestä ottaa vielä homma haltuun? Hallinto ja poliisi ei tule tekemään kansan kannalta hyviä ratkaisuja, vai miltä suunta näyttää? On saatanan sarkastista että, hallinto jonka noin puolet Suomen kansasta on äänestänyt itse mukaan lukien valtaan täällä, haluaa nyt väen väkisin pilata sodan jälkeen tähän päivään asti rakennetun yhteiskunnan. Ruotsissa raiskataan arvion mukaan 60000 naista vuodessa. Eikö vaan täällä, eihän täällä meillä nämä tulijat on kilttejä kotipoikia vain. Nyt kaikki hankkimaan kättä pidempää, sitä tarvitaan vielä joka kylässä, jos aikoo niinkuin itseään tai perhettään oikesti suojella tiukan paikan tullen. Isänmaan petturit voi niittää samalla, niitä nimittäin on pakkautunut jostain syystä runsain mitoin ympäri Suomen. Fakta on se että, sinne mihin näitä tulijoita on tullut, he aiheuttavat ongelmia kautta linjan, joka muuta väittää puhuu paskaa. Kotouttamisesta puhuminen on kyllä suuren suuri vitsi, on se nyt kumma jos ei ala porukat kohta laittaa ranttaliksi kunnolla. Vai halutaanko otta lisää mallia Ruotsista? Äänestin Soinia, häpeän! Äänestin Saulia ja pyydän anteeksi! Entäs Jyrki sitten, hän myy meitä perseraiskareille parhaillaan, mutta siitä ollaan hys hys

 3. Tällaiset suurta mediahuomiota keräävät pakolaisten “perseilyt” hyödyttävät varmasti meitä kansallismielisiä. Vaikeampi suvakeillakin enää puhua yksittäistapauksista kun 1000 mamuahdistelijaa samaan aikaan ahdistelee naisia kaduilla. Varmasti viime päivinä on yksi jos toinenkin oivaltanu etteivät nämä ihmiset ole “parannettavissa” vaan tätä samaa paskaa on luvassa tästä eteenpäin aina enemmän ja enemmän.

  • Suvakit eivät todellisuudessa ole nin hölmöjä kuin ovat. Ja muulle väestölle pelkkä herääminen ei riitä. Jotain tulisi myös tehdä. Heräily on muutenkin kumman myöhäistä, kun koko Eurooppa on saamassa armoniskua. Aikaa on kovin vähän.

 4. Suomen tulevaisuus josta saamme kiittää kirkkoa ja humanisteja.

 5. Jos tämä jatkuu vielä pitkään niin pahoin pelkään että pitää häätää ne maasta tai perustaa uusi klu klux klan

Comments are closed.