Koti Uutisia Sionismi Saksassa rakennetaan Stasi-tyylistä listaa “antisemitisteistä”

Saksassa rakennetaan Stasi-tyylistä listaa “antisemitisteistä”

5

Saksa perusti tänä keväänä uuden valtuutetun “taistelemaan antisemitismiä vastaan”. Virkaan nimettiin pitkän linjan diplomaatti Felix Klein, joka on tunnettu äärisionistisesta politiikastaan. Nyt Klein aikoo luoda Stasi-tyylisen henkilörekisterin Saksan “antisemitisteistä” eli juutalaisten vastustajista.

Klein on julistanut, että hänen johdollaan “antisemitistien” taustat tullaan selvittämään perinpohjaisesti. Lisäksi hän vaatii, että “antisemitismiä” tullaan käyttämään entistä painokkaammin rikostuomioiden koventamisperusteena. Kleinin mukaan Saksan oikeusjärjestelmä ei tällä hetkellä rankaise kansalaisia tarpeeksi tehokkaasti esimerkiksi “verbaalisesta antisemitismistä” eli käytännössä juutalaisia ärsyttävästä toisinajattelusta.

Antisemitismivaltuutettu lupasi medialle, että kansallinen henkilörekisteri sekä kovennetut tuomiot tulevat olemaan vasta alkua hänen varsinaiselle kampanjalleen. Kleinin mukaan antisemitistisiä ajatuksia täytyy alkaa kitkeä kansalaisten mielistä entistä ankarammin myös koulumaailmassa.

Äärisionistiset järjestöt ilmoittivat olevansa tyytyväisiä Kleinin nimitykseen. Klein on tehnyt kauan tiivistä yhteistyötä International Holocaust Remembrance Alliancen ja muiden juutalaisten lobbausjärjestöjen kanssa.

Lisäksi äärisionistit ovat pitäneet siitä, että Kleinin julkilausuma antisemitismimääritelmä pitää sisällään myös Israelin ja sionismin kritisoimisen. Toisin sanoen kaikki Israelin politiikkaa kritisoivat saksalaiset tulevat joutumaan Stasin perintöä ylläpitävän valtuutetun suurennuslasin alle.

Lähde: Financial Times

5 KOMMENTIT

  1. Lista löytyy minultakin, nimittäin kansanpettureista, kuten maanpetturipoliitikoista, media-alan, rasmus, spr jne mädättäjistä, keskeisistä äärivasemmistolaisista jne. Lista on pitkä, mutta paha saa vielä palkkansa, kansa ei unohda.

  2. “Nyt Klein aikoo luoda Stasi-tyylisen henkilörekisterin Saksan ”antisemitisteistä” eli juutalaisten vastustajista.”

    Siitä tuleekin pitkä lista sisältäen Saksaan päästetyt muslimit.

  3. Äärisemitismi on tähän asti hallinnut pelolla. Nyt se tie alkaa olla kuljettu kun yhä useampi kieltäytyy alistumasta. Kuolettavasti haavoittunut peto yrittää epätoivoisia liikkeitä mutta sen aika on jo mennyt. Vanhat konstit eivät enää toimi ja korjausliike lähestyy kuin moukari.

    Käyttäkäämme täysimääräisesti lain meille suomia oikeuksia kyseenalaistaa historiallisia huijauksia ja väärennöksiä. Suuressa osassa maailmaa se ei ole mahdollista.

  4. Eli muistakin rupatteluista kuin holokaustin epäilystä mahdollisuus saada elinkautinen tuomio…

  5. Olet malka valvovan Suomen silmässä. Ota se kunniamerkkinä. Kaikkea hyvää sinulle.

Comments are closed.