Koti Uutisia Saksassa pohditaan NPD:n kieltämisen seurauksia

Saksassa pohditaan NPD:n kieltämisen seurauksia

5

Kaikki Saksan osavaltiot esittivät joulukuussa aloitteen Kansallisdemokraattisen puolueen (NPD) kieltämiseksi. Puoluetta on myös yritetty yhdistää epämääräiseen NSU-tapaukseen.

Reilu kymmenen vuotta sitten kieltoyritys kaatui perustuslakituomioistuimessa, koska puolueen johtopaikoilla toimi useita valtion agentteja ja soluttautujia. Tuomioistuin ei voinut kieltää puoluetta ilman soluttautujien paljastamista.

Nyt Saksassa kuitenkin pohditaan puolueen kieltämisen seurauksia. Useimpien asiantuntijoiden mukaan NPD:n kieltäminen tarkoittaisi maanalaisen liikkeen vahvistumista. Puolueen avulla kansallismielisiä on helpompi valvoa.

Puolue halutaan kieltää, koska sillä on “liian paljon yhtäläisyyksiä Adolf Hitlerin natsien kanssa”. Toisaalta puoluetta syytetään myös “natsiterroristien” rahallisesta tukemisesta.

Saksassa on paljastunut myös useita tuhansia selvittämättömiä murhia ja murhan yrityksiä vuosien 1990–2011 välillä. Nyt viranomaiset pitävät mahdollisena, että “uusnatsit” ovat syyllistyneet osaan näistä selvittämättömistä henkirikoksista. Poliisi epäilee, että kansallismieliset ovat saattaneet syyllistyä 750 murhaan, joita ei ole kyetty selvittämään.

NPD:n kieltäminen voi joidenkin mielestä vaikuttaa siltä, että Saksan hallitus haluaa hiljentää arvostelijansa.

Lähde: Global Post

5 KOMMENTIT

 1. Juutalaiset ne siellä hämmentää, kukas muukaan? On se Saksassa melkoista menoa, kun hakaristilippua heiluttamalla pääsee valtionhotelliin ja tervehtiessä saa poliittisen vangin aseman. Ovat Saksassa kieltäneet myös SS-riimutkin. Hupaisaa katsella toiseen maailmansotaan sijoittuvaa saksalaista juttua, kun SS-miehiä ei tunnista SS-miehiksi.

 2. Pitää ottaa S-kortti ja KKK-kaupan mainoksia mukaan, jahka seuraavaksi menen Saksanmaalle.

 3. Tähän on Saksassa, mutta myös muualla EU:ssa, täysin ymmärrettävä syy. Nimittäin, on laskettu että seuravien EU-vaalien jälkeen Brysseliin marssii edustajisto, jossa 27% on EU-kielteisiä:

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article124393685/EU-Skeptiker-koennten-ein-Viertel-der-Sitze-erobern.html

  Tämä uusi porukka joka pistää “virkamiehet” koville ja kaivelee taustoja sekä etsii laittomia sopimuksia, tuoden päivänvaloon paljon sellaista josta on vaiettu tähän asti, ei ole kovin mieluisa ajatus valtaa pitäville. He ymmärtävät että heidän lokoisat päivänsä ovat ohi. Nyt tulee keppiä.

  En halua manipuloida ketään, mutta kehoita tutustumaan IPU:n (Itsenäisyyden puolue) vaaliohjelmaan sekä EU-vaalien ja eduskuntavaalien osalta. On paljon asiakirjoja ja sopimuksia joita ei heille paljasteta koska heillä ei ole edustajia EU:ssa tai eduskunnassa. Kun salaiset ja laittomat sopimukset saadaan päivänvaloon, on ihmisillä mahdollisuus muodostaa mielipide nykyisistä päättäjistämme. Kehoitan miettimään vakavasti ketä äänestätte. Tieto on valtaa.

 4. Jos hollannissa sallittiin pedofiilipuolue niin minkä takia ei voida sallia puoluetta joka ajaa oman kansansa hyvinvointia (kansallissosialismi)?

  Lopun aikoja sanon minä.

Comments are closed.