Koti Uutisia Rikos Saksassa perustettiin ilmiantopuhelin “äärioikeistoa” varten

Saksassa perustettiin ilmiantopuhelin “äärioikeistoa” varten

13
Saksan perustuslain suojeluvirasto – Bundesamt für Verfassungsschutz.

Saksassa kansallismielisten painostaminen etenee entisestään. Maassa on nyt perustettu RechtEX-niminen ilmiantopuhelin, johon kansalaiset voivat ilmoittaa, mikäli havaitsevat kansallismielistä toimintaa. Myös esimerkiksi Neuvostoliitossa oli vastaavia palveluita.

Puhelimen perustaja on Saksan perustuslain suojeluvirasto BfV. Virasto kertoo sivuillaan, että sen peruspilareita ovat turvallisuus ja yhteiskunnallinen vapaus.

Vain yhdessä voimme toteuttaa tavoitteen – virasto kertoo ja peräänkuuluttaa kansalaisia ilmiantamaan oikeistolaista ekstremismiä ja terrorismia, joka ”on suunnattu liberaalia ja demokraattista perustuslakiamme ja siten koko liberaalia yhteisöämme vastaan.” Puhelin on työkalu taistelussa ekstremismiä ja terrorismia vastaan. Älä käytä sitä vääriin tarkoituksiin – sivustolla todetaan ja muistutetaan, että kaikki vihjeet ovat tärkeitä ihmiselämien pelastamiseksi.

Syyskuussa BfV ilmoitti palkkaavansa 300 lisähenkilöä “oikeistoextremismin” vastaiseen taisteluun.

Lähde: Bundesamt für Verfassungsschutz

13 KOMMENTIT

 1. Neuvostoliitossa ilmianto ei ollut pelkästään palvelu vaan se oli myös velvollisuus ja pakko. Ilmiantokoneisto kiristi esimerkiksi lupaamalla palveluksia kuten ilmaista koulutusta ilmiantoja vastaan. Pikkuhiljaa ilmiantokiintiöitä (siis ilmiantotaajuus ilmiantoina aikayksikköä kohden) hilattiin ylöspäin. Ilmiantoja alettiin vaatia myös lähisukulaisista ja tuttavista. Ilmianto saattoi pelastaa ilmiantajan tai tämän lähisukulaisen teloitukselta tai Siperialta, tai sitten ei. Oletettavasti EU-liitossakin tulee olemaan EU-vastaisuuden ilmiantopalvelu. Neuvostoliitossahan tämän rikoksen suora vastine oli neuvostovastaisuus. Siihen saattoi syyllistyä esimerkiksi vitsin murjaisemalla tai esittämällä kiusallisia kysymyksiä vääristä aiheista. Hatarat liittovaltiorakennelmat ja imperiumit kuten Neuvostoliitto ja EU-liitto tuppaavat koossa pysyäkseen vaatimaan väärinajattelun estoja.

 2. Saksan liittotasavalta on laiton valtio, jonka läntiset miehitysvallat perustivat toisen maailmansodan jälkeen. Kaikki sen lait ovat näiden miehitysvaltojen sanelemia. Presidenttiehdokkaana ollut McCain tuli sanoneeksi ohimennen, että USA:n ylläpitämä Saksan miehitys jatkuu vuoteen 2099. Se merkitsee CIA:n sensoreita kaikissa mediataloissa, varmistamassa sen, etteivät saksalaiset ymmärrä asuvansa miehitetyssä maassa. Nykyinen “perustuslaki” on laiton, ulkopuolisten saksalaisille pakottama “liberaali ja demokraattinen” syöpäläinen, jota vastustaa kansan hiljainen enemmistö. Asiasta ei saa keskustella medioissa ja sen esittäminen johtaa rangaistuksiin ja sanktioihin.

  Saksassa on aktiivisia ryhmiä, jotka haluavat palauttaa Saksan Valtakunnan lait, ja siten palauttaa Saksa niille juurille, joista saksalaisuus kumpuaa. Monet näistä henkilöistä ovat koulutettuja juristeja, lakitieteen kandidaatteja, maistereita ja tohtoreita, jotka tuntevat sekä Saksan Valtakunnan lait että nämä nykyiset “liberaalit ja demokraattiset” lait, jotka ulkovallat ovat Saksan kansalle pakkosyöttäneet epädemokraattisesti.

  Saksan vapautus alkaa USA:n miehityksen lopettamisella ja sen sotilastukikohtien poistamisella Saksan maaperältä. Aivan kuten Japanin vapautus miehityksestä alkaa Okinawan amerikkalaisen tukikohdan sulkemisella, että japanilaiset voivat lopultakin sanoa “sayonara” jenkkimiehittäjille.

  Viime maailmansodan voittajavaltiot, varsinkin USA ja Neuvostoliitto, ottivat kaiken hyödyn irti miehityksistään. Japanissa tuotetut tavarat merkittiin “Made in occupied Japan” 50-luvulle saakka.
  Nykyisin miehitys on näkymättömämpää, paitsi Okinawalla, jossa on usein kymmenet tuhannet mielenosoittajat vaativat amerikkalaisten sotilastukikohdan sulkemista. Saksassa tätä ei päästetä tapahtumaan. Medioissa haastatellaan yhä uudelleen ja uudelleen samoja naamoja, jotka kertovat kuinka paljon tukikohta merkitsee taloudellisesti heidän paikkakunnalleen. Otetaan siis aina se näkökanta, että miehittäjät tuovat rahaa Saksaan ja saksalaisille ostajina ja kuluttajina.

  Saksan itsenäistymistä vaativat ryhmät taistelevat siis EU-federalisteja vastaan. Näin ollen he ovat rikollisia. Saksan itsenäistymistä vaativat ryhmät taistelevat myös miehittäjien laatimaa laitonta perustuslakia vastaan. Näin ollen he ovat rikollisia. CIA valvoo. Marionettinuket johtavat maata.

  • Japanin tilanne on mielenkiintoinen. On atomipommeja ja kaikenlaista. Japani ja Hollantihan ovat maailman velkaisimmat maat eli eiköhän niitä pidetä aika tiukassa lieassa. Vai saako silloin löysää hihnaansa enemmän, kummin päin se mahtaakaan mennä?

   Joku väitti että atomipommit tiputettiin testimielessä, sillä juutalainen N-liitto olisi muutoin iskenyt sinne. Vähän sellainen kuva jäi että Japanin päättäjät olisivat suostuneet tähän pommitukseen.

   • Vasemmisto on vain pellelauma, varsinkin niin kauan kuin Brasilian hallitus saa ilman kovaa protestia jatkaa uudestaan alkanutta alkuperäsiheimojen laajaa kansanmurhaa, päästämällä suuryhtiöt ja pienemmätkin näiden heimojen asuinmaille kaatamaan puut ja viljelemään biokaasupuita sun muuta!

    Missä “tasa-arvoa” ja “vähemmistökansojen” oikeuksista huutavat loldiersit ovat Brasilian suhteen? Eikö tässä olisi paljon tärkeämpi kohde ilmiannolle, Brasilialaiset tuotteet boikottiin jne…?

    Ai niin, George Soros “et all” eivät rahoita Brasilian kansojen oikeuksia puolustavia, koska hänelläkin siellä ryöstöbisneksiä?

  • Kahane on juutalainen nimi.

   Anette Kahane , entinen Stasi-terroristi, nykyinen Google- ja CIA-palkattu “toisinajattelijoiden vainoaja”, eli vihapuhetta etsivä, on yksi osa tätä miehitysvaltaa jossa kansalaisten rahat valuvat lopulta ylikansallisille pankstereille, kuten suunniteltu oli.

   “25 vuotta sen jälkeen kun STASI-terrorista vapautunut itä-Saksa yhdistyi länsi-Saksaan, laitetaan ex-STASI -terroristi Anetta Kahanen kaltaiset jahtaamaan toisinajattelijoita”…

   phiintheskyradio.wordpress.com/tag/anette-kahane/

   “25 years after German re-unification former East German citizens will, together with their West German brothers and sisters, be monitored by old Stasi cadres”.

 3. Saksan valtio on rappiotilassa, nähtäväksi jää millaisen prosessin tervehtyminen vaatii.

  • Suomi on samassa jamassa…

   “Suomessa ei ole vapaata mediaa. Kaikkea mediaa valvoo NATO-operaatio, eli puolustusministeriön alainen Turvallisuuskomitea Mediapoolin kautta.

   Myös NATO:n ja EU:n Hybridikeskus operoi Suomessa, jotta EU-liittovaltiokehitys ei kohtaisi vastarintaa mediassa eikä politiikassa. ”

   Sitaatti tutkivalta journalistilta Panu Huuhtaselta

 4. Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan “Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi “rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: “Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin. Toivottavasti Euroopan kansat vielä vapautuvat tästä hirmuvallasta ja kaapparit ynnä lakeijansa teloitetaan jokaikinen.

 5. Kannattaa huomata myös, että vasemmistolaisiin järjestöihin, esimerkiksi Antifaan, on soluttautunut paljon natseja. Samoin valtion virastot ja oikeuslaitos; kansanedustajat ja virkamiehet. Heistä kuka tahansa voi olla natsisoluttautuja.

  — Nämä natsisoluttautujat kannattaa ilmoittaa kaiken varalta sillä eihän sitä koskaan voi olla aivan varma…
  — Entä tuon valvontaviraston johtaja? Mitkä ovat hänen salaiset kytköksensä natseihin ja Neljännen Valtakunnan perustajiin?

 6. Mielipiteet = Ektremismiä ja terrorismia. Tämä menee koko ajan pahemmaksi, pian on vankileirit pystyssä kansallismielisille eli tavallisille kaduntallaajille. Kyllä kansanpetturi”liberaalit” nyt juhlivat, mutta mitäs sitten kun pilkka osuukin omaan nilkkaan?

  • Niin, ja se että eri mieltä olevia ihmisiä kutsutaan “trolleiksi”. Se on aivan virallisestikin hyväksytty, kosher-juttu. Tulee kyllä minulla mieleen sellainen pikkulasten “ite oot 1000 kertaa enemmän aina” -lässytys moisesta. No, jos ei järkeä, tietoja eikä validia argumentaatiota löydy, niin eihän se ihme ole. Ja tällaiset pösilöt vielä palkitaan avokätisesti meidän verovaroin. Typerää, itsetuhoisaa ja sairasta.

  • Ymmärsinkö oikein?

   Jos raiskaa lapsen, eli tuhoaa tämän koko loppuelämän hirmuteolla, tuhoaa kanssaihmisen, tästä seuraa vain pari vuotta vankeutta, tai jopa ehdonalaista, mutta jos olet väärää mieltä jostakin asiasta, tästä voi seurata leimaantuminen loppuelämäksi, työpaikkaakaan ei saa?

   Tämä on se syy miksi sotaveteraanit taistelivat, että tätä toisinajattelijoiden vainoa ei koskaan tulisi Suomeen.

 7. Melkein aiheen sivusta, mutta Vastarinta voisi nyt ilmiantaa globalistiset, ylikansalliset ilmasto-anarkistit valheistaan.

  Jokainen voi nimittäin katsoa tieteen empiiriset faktat milloin auringon säteily on ollut heikompaa, milloin voimakkaampaa. Jos korreloi tämän tiedon vaikkapa sen kanssa, milloin Thames -joessa oli paksu jää, näkee täysin epäilyksettä, että lämpötilat maan päällä seuraavat auringon säteilyvoimaa noin 50 – 60 vuoden viiveellä.

  Tutkimalla tarkemmin, voi mahdollisesti havaita Thames-joen runsaimman jäätymisen liittyvän vaikkapa pitempiaikaisiin pohjoistuuliin. Tämäkin data varmaan on jossakin tallella?

  Eräs asia, viimeisen sadan vuoden aikana aurinko oli voimakkaimmillaan, eli “solar maximum” oli lämpimin juuri 50 – 60 vuotta sitten…

Comments are closed.