Koti Uutisia Rikos Saksassa perustettiin etsintäkomissio “Siegheilsonin” löytämistä varten

Saksassa perustettiin etsintäkomissio “Siegheilsonin” löytämistä varten

12

Viime elokuussa eräs tuntematon FC Energie Cottbuss -jalkapalloseuran kannattaja päätyi otsikoihin Saksassa, koska hänellä oli päällään joukkueen kannattajapaita, jossa on hieman erilainen teksti. Paidassa pelaajanumeron alla oli nimi Siegheilson. Kyseistä paitaa myytiin poliisin mukaan eräässä verkkokaupassa.

Brandenburgin poliisin puhemies Torsten Wendt sanoi kuvan tultua julki, että poliisi oli kuullut muutamia silminnäkijöitä asiasta ja tutkinut valvontakameroiden materiaalia. Tämä ei kuitenkaan ole johtanut Siegheilsonin löytämiseen. Poliisi epäilee miestä viharikoksesta. Hänen löytämistään varten poliisi perusti kokonaisen etsintäkomission, jonka tehtävänä on ollut päästä “rikollisen” jäljille.

Poliisin resursseja syövän komission työ ei kuitenkaan ole kantanut hedelmää, koska kyseistä “rikollista” ei vieläkään ole tavoitettu. Poliisi pyytää nyt yleisöltä havaintoja miehestä, jotta tämä suuri “rikollinen” saadaan kiinni.

Lähde: Nordfront

12 KOMMENTIT

 1. Tämä on ehkä pahin uhka, joka on kohdannut Saksan laillista hallitusta sitten toisen maailmansodan, kun Hitleriä vastaan hyökättiin.

  Kansalaisten pitäisi lukita itsensä kotiin ja välttää ulkona liikkumista. Maahan pitäisi julistaa yleinen ulkonaliikkumiskielto yöaikaan. Ohje poliisille: Jos epäillyn näköisiä henkilöitä näkyy, ampukaa ensin ja tutkikaa sitten.

  • Kyllä kaikki poliisien resurssit pitää käyttää tämän “vaarallisen uusnatsin” löytämiseksi

 2. Oikein kohdennettua poliisitoimintaa. Tuollainen paita voi aiheuttaa lukutaitoiselle Afrikan tähdelle kompleksin, mikäli ymmärtää lukemansa.

 3. “Viharikos”…? Kuinka monta kanssaolijaa vihastui? Kuinka moni otti yhteyttä häneen välittömästi? Muutama otti ehkä valokuvan ja muutama rekisteröi tekstin paidassa, mutta eikös normaalistikkin käy näin? Kukaan ei siis “vihastunut” tekstistä eikä paikallaolijoista kukaan paikanpäällä syyttänyt “viahrikoskesta”.

  Miksi siis poliisi, joka vihastui kuvasta, alkaa jahtaamaan ko. henkilöä? Miksi “viharikos” määritellään niin että joku vihastuu kun näkee esimerkin mukaisen tekstin? Kun kerran muuta ottelussa olleet eivät vihastuneet tekstistä ja vain polisiilla meni herne nenään, niin miksi asia on edes tärkeä? Demokratiassa aina enemistö määrittelee asiat, ei vähemmistö. Yhteiskunta jossa vähemmistö määrää, sitä kutsutaan diktatuuriksi.

  Eikö polisin pitäisi vastata yleisestä turvallisuudesta ja palvella kansalaisia? Kaksi asiaa joissa se on pahasti epäonnistunut koko euroopan alueella. Poliisin tehtävä olisi myös estää korruptio ja ylläpitää demokratiaa demokraattisissa maissa. Huumeiden maahantuonnista ja levittämisestä puhumattakaan. Tai edes nuuskan. Näissäkin poliisi on pahasti epäonnistunut.

  Mutta kun poliisi näkee valokuvan paidasta niin “vihapuheesta” ei voida syyttää koska henkilö ei sanonut mitään. Silloin otetaan käyttöön “viharikos”. Ja tulevaisuudessa tullaankin näkemään EU-diktatuurin alueella useita “viha-” adjektiiveja. Ihminen on kekseliäs kun se sille päälle sattuu.

  Mitekähän ko. henkilön osalta… kuinkahan moni naureskeli paidan tekstille? Kuten minä. Voisiko olla niin että henkiklö voisi olla syytteessä “naururikoksesta”? Ja demokratian nimissä, pitäisikö järjestää äänestys jossa viharikoksen kannattajat olisivat vatakkain naururikoksesta syyttävien kanssa ja katsottaisiin kumpiko puoli voittaa?

 4. Siinä taas joku pelkurirotta mennyt ottamaan kuvan että saa ilmiannettua toisen kansalaisen globalistiselle ja mädälle hallinnolle… mitään ei uskalleta sanoa mutta anonyymisti tehdään ilmiantoja, tässäkin on kyseessä vain humoristinen paita, mutta onhan se miehitetyn maan hallinnolle ja kytälle liikaa…

 5. Hahah, Ai saatana. Siegheilson. Taitaa olla siegheilsonien löytäminen olevan isompi prioriteetti kuin ISIS-terroristien ja raiskaajien.

 6. Odotetaanpa, kunhan serkkunsa marssivat areenalle. Numerolla 88 pelaavat ainakin Einvolksson, Einführersen ja Einreichstein.

Comments are closed.