Koti Uutisia Saksassa koululaiset joutuvat palvelemaan pakolaisia

Saksassa koululaiset joutuvat palvelemaan pakolaisia

7

UK_pakolaisjoukko

Saksassa Lyypekin kaupungissa eräs koulu on päättänyt laittaa oppilaansa palvelemaan pakolaisia. Tämä oli osa koulun “projektiviikkoa pakolaisten auttamiseksi”. Koululaiset esimerkiksi joutuvat keräämään lahjoituksia pakolaisille, auttamaan heitä keittiössä ja petaamaan heidän sänkyjään.

Oppilaiden vanhemmat olivat hyvin pettyneitä koulun toimintaan. “Nuorenako jo meidän lapsemme täytyy oppia, miten palvellaan pakolaisia?”, kommentoi yksi vanhemmista.

Lähde: Daily Stormer

7 KOMMENTIT

  1. Tälläistä vaan lisää mitä enemmän ihmisiä nöyryytetään niin sitä vahvemmaksi vastarinta nykyistä järjestelmää vastaan nousee.

  2. Tähänkö nyt on tultu? El bimpo saapuu maahan, järjestää puuromellakan poliisiasemalla ja lapset petaavat hänelle sängyn valmiiksi odotellessaan väkivaltaista seksituokiota?

  3. Mä ottaisin mielummin selkääni kun auttaisin nokikeppejä. Koulussakin olis ollu kunnia asia ottaa jälkkää ton asian takia. Älkää nyt helvetissä nöyristelkö noita loisia! Pitää olla päässä vikaa jos menee duunii vaik pakolais keskuksee ja siten edistää tuholaisten maahan tunkeutumista.

  4. Huh,huh. Todella pelottavaa touhua. Voin vain kuvitella mitä tapahtuu 15v. Heidille kun hän saapuu “pakolais-poikien” kämppää siivoomaan. Eikö näille kehitysmaalaisille voisi opettaa edes siivousta tai sänkyjen petaamista. Vai onko sekin rasismia?

  5. jumalauta mitä mitä aivopesua. Toivon että nämä lapset katkeroituvat ja haluavat myöhemmin kostaa moisen alistamisen.

  6. Meidän lapset eivät herraskaisia palvelisi. Mutta sitten saamme varautua tietysti koulun, sossun ja poliisin iskuun. Puhumattakaan verottajasta. Lapset lähtee, työpaikka lähtee ja varmaan supon pojat hakee isännänkin lopulta.

  7. Mitäs nämä pakoloiset touhuaa samaan aikaan? Miksi he itse eivät tee näitä arjen askareita?

Comments are closed.