Koti Uutisia Ulkomaat Saksan tiedustelupalvelun johtajalle potkut vasemmistovoimien paljastamisesta

Saksan tiedustelupalvelun johtajalle potkut vasemmistovoimien paljastamisesta

2

Saksan tiedustelupalvelun johtaja Hans Georg Maassen on irtisanottu tehtävästään sen jälkeen kun hänen antamansa lausunto äärivasemmistolaisten pyrkimyksistä päästä hänestä eroon tuli julkisuuteen. Maassenin kommentit äärivasemmiston tavoitteista ovat peräisin eräästä Varsovassa tapahtuneesta tapaamisesta.

Jo ennen Maassenin kommenttia häntä oli yritetty erottaa tehtävistään, sillä hän ei tunnustanut poliittisen eliitin väitettä siitä, että “äärioikeisto” olisi ajanut takaa pakolaisia Chemnitzin kaupungissa syksyn mielenosoitusten aikana. Sen sijaan, että hän olisi vahvistanut eliitin väitteet, hän kertoi, kuinka asiat oikeasti ovat. Hän ei aio keksiä “äärioikeistolaisia” rikollisia vain siksi, että voitaisiin taistella “äärioikeistoa” vastaan.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Suoraselkäiset ja totuudenpuhujat saavat nykyään aina kärsiä. Vaan kun heidän määränsä alkaa lisääntyä expotentionaalisesti, mitä aikoo valtaeliitti tehdä? Uudet Katynit?

    Erityisen hienoa tässä tapauksessa on se, että ulostulo tapahtui näinkin tärkeässä asemassa olevan henkilön taholta. Toivoa sopii, että hänen esimerkkinsä kannustaa muitakin paskapuheisiin kyllästyneitä vastaavissa asemissa olevia, sillä mitä ylempää muutos lähtee, sitä vaikeampaa se on Merkelin hengenheimolaisille tukahduttaa heitä hiljaisiksi.

  2. Vanha sanonta pitää paikkansa: Katso ketä et saa arvostella ja tiedät kuka hallitsee.

    Totuudenpuhuja ei kiitosta saa.

Comments are closed.