Koti Uutisia Saksan tiedustelu ennustaa julkista vallankumousta ja etnisiä konflikteja

Saksan tiedustelu ennustaa julkista vallankumousta ja etnisiä konflikteja

10

UK_mielenilmaus_Dresdenissa

Saksalainen uutismedia on saanut käsiinsä salaisen raportin, joka on tarkoitettu Saksan tiedustelunjohdolle. Raportissa todetaan: “Tuomme maahan islamistista ekstremismiä, arabien antisemitismiä, muiden kansojen kansallisia ja etnisiä konflikteja kuten myös erilaisen käsityksen yhteiskunnasta ja oikeusjärjestelmästä.”

“Satojentuhansien laittomien maahanmuuttajien integraatio Saksaan ei ole enää mahdollista nykyisten numeroiden valossa ja heidän rinnakkaisyhteiskuntiensa vuoksi. […] Saksan turvallisuuselimet […] eivät ole sellaisessa asemassa, että voisimme ratkaista tuodut turvallisuusongelmat ja niistä johtuvan Saksan kansan reaktion”, raportti jatkuu.

Anonyyminä pysyvä korkean luokan turvallisuusagentti kertoi medialle, että “ihmisten tulva eri maailman kolkista tulee johtamaan maamme epävakaisuuteen”. “Me tuotamme radikalisoituneita ihmisiä maahanmuuton kautta. Yhteisön valtasuuntaus on radikalisoitumassa, koska enemmistö ei halua maahanmuuttoa ja sitä heille pakottaa poliittinen valtaeliitti”, hän jatkoi.

Tulevaisuudesta hän ennusti, että Saksan kansa tulee “kääntymään pois perustuslaillisesta valtiosta”.

Lähde: Daily Stormer

10 KOMMENTIT

 1. Jos tää raportti pitää kutinsa, niin ei voi sanoa muuta kun, että valmiina ollaan 88!

 2. Saksan kansa tulee “kääntymään pois perustuslaillisesta valtiosta.”

  -Korjausliikkeeksi tähän tekemäänsä historian häpeälliseen virheeseen valkoinen eurooppa ja Saksan kansa voisi valita: Kansallissosialismin!

 3. Tuo tarkoittaa, että jonkinsorttinen vallankumous tulee aivan lähiaikoina. 1-2 vuotta max, ja Saksa on eri komennossa kuin nyt. Saksan kansa ei alistu muslimien hirmuvallan alle, se on selvää.

 4. Suurin kysymys mielestäni kuuluu: Kuinka hoidamme vallanvaihdon Suomessa verettömästi?

 5. Kun Saksan kansa herää, niin se saa aikaan ketjureaktion ja Euroopan muiden kansojen heräämisen. Nyt on perkele aika jyristä! Alkaa olla aika Suomenkin kansan heräämiselle. Luetaan kansalle Kramsua, jotta heräisi äkimmin:

  “Pilvet raskaat, uhkaavaiset Suomen taivaan tummentaa,
  Mutta Suomen miehet nukkuu unta vielä raskaampaa.
  Heräämättä vaaran tullen untaan nauttivat he vaan
  Tantereilla, joita isät kostuttivat hurmeellaan.

  Monta vaivan, vainon päivää kansa tämä nähnyt on;
  Nytkö uinaillen se vaipuis taistelutta kuolohon?
  Nuorna vielä nurkumatta lähtisikö manalaan?
  Niinkuin vanhus ikäloppu sammuisiko nukkuissaan?

  Ei, niin kova kohtalomme tok’ ei julma olla saa!
  Avosilmin kohdatkohon Suomen kansa kuolemaa.
  Jos ei väisty surman nuoli, sammuttakoon kärki sen
  Hengen valppaan, elonvoivan, uljaan, itsetietoisen.

  Tora, riita mielessänsä Suomen kansa uinailee,
  Unissansa oman rintans’ veriin hurja raatelee.
  Taistelevans’ luulee eestä elon, voiton loistavan,
  Vaikka nukkuin suljahtaapi suuhun synkän kuoleman.

  Pilvet raskaat, raudankarvat Suomen taivaan tummentaa,
  Ukon pilvet uhkaavaiset turmiota ennustaa.
  Nosta, ukko, raivoon ilmas, pane nuoles satamaan,
  Ehkä herää Suomen kansa kerran ennen kuoloaan!”

 6. Kyllä tässä saa valmistautua Skandinavian vapauttamiseen lyhyellä aikavälillä jos Euroopassa kiehuu yli. Berenskap är måste ny, vai miten se meni?

  • Jos puhut jostain muusta tavasta kuin virallisten demokraattisten vaalien kautta tapahtuvasta “vapauttamisesta” tai vallanvaihdosta, saanen muistuttaa että aletaan lähennellä maanpetospuheita. Uutta sisällissotaa täällä ei varmaan kukaan kuitenkaan halua.

 7. Itse en oo kansallissosialisti,rasistipaska ehkä jonkun mielestä mutta totta hemmetissä omasta rodustaan ja kansastaan ylpeä saa olla vaikka se tuntuu olevan rikos nykyisin!Ihme on jollei täälläkin leimahda,kansan suurin osa vittuuntunutta vaikka lehdistö toisin valehtelee..Kunhan Sipilä ja Orpo ainakin muistettais seuraavissa vaaleissa eikä hyvällä!

 8. Suosittelen reserviläistoimintaa kaikille isänmaallisille ihmisille, sieltä saa hyödyllistä tietoa taktiikoista ja materiaaleista.

 9. Niin se on poijjaat! Ei taida ilman suurta rytinää eliittipaska ymmärtää, että islam kuuluu aavikolle eikä sivistyneeseen yhteiskuntaan.

Comments are closed.