Koti Uutisia Saksan presidentti painostaa saksalaisia hyväksymään tulevan asemansa vähemmistönä

Saksan presidentti painostaa saksalaisia hyväksymään tulevan asemansa vähemmistönä

6

UK_Joachim_Gauck

Saksan presidentti Joachim Gauck yllyttää saksalaisia hyväksymään tulevan asemansa vähemmistönä omassa maassaan:

“Saksa tarvitsee maahanmuuttoa. Emme menetä mitään hyväksyessämme erilaisuuden. Suuri kuilu kantaväestön ja maahanmuuttajien välillä on jo nyt peittynyt. Kaikki maahanmuuton seuraukset eivät kuitenkaan miellytä jokaista. Ongelmina ovat ghettoutuminen, nuorisorikollisuus, patriarkaaliset maailmankatsomussuunnat, homofobia ja paperittomat maahanmuuttajat”, Gauck lausui Bellevue Palacessa Der Spiegelin mukaan.

“Suvaitsevaisuus vaatii paljon meiltä kaikilta; sekä niiltä, jotka tänne saapuvat, että niiltä, jotka ottavat tulijat vastaan. Avoimena oleminen on raskasta. Sillä ei ole väliä, mistä ja miten maahanmuuttajat ovat maahamme tulleet […] Pääasia on, että he kaikki tuntevat olonsa kotoisiksi Saksassa. Tämä tekee minut iloiseksi ja kiitolliseksi”, Gauck jatkoi.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti helmikuussa maailmaa syleilevän ja maahanmuuttajien edut sydämenasiakseen ilmoittavan presidentin kutsuneen kansallismielisen NPD:n edustajia “kaheleiksi” ja kehotti antifasisteja ja rasisminvastustajia jalkautumaan kaduille “vastustamaan kaheleita”. Gauckin lausunto NPD:stä päätyi oikeusistuimen käsiteltäväksi.

Lähteet: Der Spiegel, Daily Stormer

6 KOMMENTIT

 1. Mielestäni maahanmuuttajat tulee sijoittaa porvariston koteihin ja takapihoille:Luin joskus tutkimuksen,jonka mukaan paremmin tienaavat ovat suvaitsevampia kuin köyhät.Olisi siis reilua mamuja kohtaan,ettei heitä sijoitettaisi”rasistien”asuinalueille.

 2. Tästä lausunnosta voidaan havaita että Gauck puhuu miehittäjien suulla. On miehittäjien etu että vahvat kansat saadaan heikennettyä maahanmuuttajilla jolloin rotujen sekoittuminen synnyttää sukupolvia joilla ei ole siteitä mihinkään valtioon. He eivät ole minkään maan kansalaisia. Näitä ihmisryhmiä onkin paljon helpompi hallita ja määräillä kuin patriootteja.

  Meillä Suomessakin YK:n edustajat kiertävät kertomassa kouluissa lapsillemme miten ensisijaisesti olemme “maailmankansalaisia”, toissisjaisesti olemme “EU:n kansalaisia” ja vasta kolmanneksi “Suomalaisia”. Tätä agendaa kertoo mies joka tarkemminkin katsottuna näyttää ihan naiselta. Erittäin hyvin harkittua propagandaa sekä sanallisen että sanattoman viestin välityksessä. Ja vielä ala-aste ikäisille lapsille.

  Joskus aikoinani kun kävelin Saksan katuja niin silmiin pisti maahanmuuttajien korttelit. Sielä ihmiset elivät kuten entisessä maassaan. Miehet ja naiset omissa ryhmissään kaduilla ja pihoilla, puhuen omaa kieltään ja keitellen teetä samalla kun näperreltiin rukousnauhojen kanssa. He elivat vieraassa maassa kuin kotimaassaan. Nuoremmat jotka osasivat kieltä ja tunsivat maan tavat keräsivtä liput, laput ja kuponit ja kävivät ostoksilla sekä hoitivat asiat virastoissa. Mutta että suurimmalla osalla ei ollut minkäänlaista halua osallistua maan talouden pystyssä pitämiseen.

  Jos vastaava tapahtuisi Suomessa, olisi maan talous aiempaa nopeammin polvillaan. Me kaikki tiedämme lasten pumpattavan hyrrän. KUn sen saa pyörimään, ei se kaadu helpolla. Sitä saa töniä. Mutta pyöritäppäs keppiä ja tonäise sitä. Se on heti kumossa. Kepin pystyyn nostaminenkin vaatii enemmän ponnisteluja kuin pullean hyrrän. Mikä Suomen taloutta ajatellen ei ole lainkaan hyvä asia. Se mitä Saksa pystyy ja voi tehdä ei välttämättä ole Suomelle mahdollista. Jo yksistään 18-kertaisen talouden liikevaihdon vuoksi. Tai vielä vähän suuremmankin, koska Saksassa on valmistavaa teollisuutta. Jota Suomessa ei ole.

 3. Panzermeyer.
  Sille olisi olemassa tilaus,on ollut jo pitkään mutta riittävän kurin-alainen ja joukon yhteen kokoava voima puuttuu.Kaljupäät ei ole vastaus mihinkään,sen sijaan poliittisesti aktiivinen,asialleen omistautunut joukko pystyisi vaikka mihin.Itselläni on verisiteet SS Nordlandin riveissä pelvelleeseen henkilöön,ja se mitä tiedän asiasta on jotain mistä voi sanoa tuntevansa ylpeyttä.Nynny Suomi ei ole lähelläkään sitä mitä sen haluaisin olevan.

Comments are closed.