Koti Uutisia Saksan poliisi vaikenee tunkeutujien rikoksista

Saksan poliisi vaikenee tunkeutujien rikoksista

3

UK_Saksa_maahanmuuttajia

Sanomalehti Bildin mukaan ei-valkoiset “turvapaikanhakijat” ovat aloittaneet “työskentelyn” huume ja asediilereinä. Lisäksi he ovat osallistuneet pienempiin rikoksiin kaikissa suuremmissa saksalaisissa kaupungeissa. Bildissä myös todettiin, että poliisi vaikenee rikoksista, jottei se “vahvista äärioikeistolaismielipiteitä”.

Ensimmäiseksi tunkeutujat alkoivat nostaa sosiaalietuuksia ennen kuin he menivät kaupunkeihin, joissa he aloittivat “työskentelyn” huumekuriireina. He myös osallistuivat muihin rikollisuuksiin, kuten varastettujen puhelimien myyntiin. Useassa tapauksessa puhelimet päätyivät muille “pakolaisille”, totesi lehti.

“Kaikkia viranomaisia, jotka ovat tekemisissä ongelman kanssa, on käsketty pysyä vaiti. Se on äärimmäisen herkkä aihe, ja siitä keskustelu ‘loukkaavalla tavalla’ on kielletty”, Bild lisäsi. Lehden mukaan syynä oli “välttää maahanmuutosta jo huolestuneen kansan pelottamista enempää”, mutta tarkoitus oli myös “välttää materiaalin antamista ‘äärioikeistolaisille'”.

Bild lisäsi, että maahanmuuttajarikokset olivat “kuuma puheenaihe” äskettäisessä poliisin, kaupungin viranomaisten ja terveydenhuoltoviranomaisten kokoontumisessa, jossa puitiin Frankfurtin huumeongelmaa.

“Nuoret algerialaiset, eritrealaiset ja syyrialaiset kerääntyvät kaupungin pääjuna-asemalla aloittaakseen päivän rikolliset työt”, Bild raportoi ja julkaisi sarjan kuvia, jotka valottavat ongelmaa.

Saksan viranomaiset ovat arvioineet, että ei-valkoinen invaasio tulee maksamaan valtiolle 17 miljardia euroa ensi vuonna.

Lähde: The New Observer

3 KOMMENTIT

  1. Niin ja jos rikoksista kerrottaisiin, heräisi myös ihmettely siitä, miksi niitä ei edes yritetä torjua ja kitkeä pois

Comments are closed.