Koti Uutisia Rikos Saksan poliisi pidätti radikaaleja “äärioikeistolaisia”

Saksan poliisi pidätti radikaaleja “äärioikeistolaisia”

10

Chemnitzin mielenosoitusten jälkeen poliisi on pidättänyt kuusi saksalaismiestä. Syyttäjän mukaan miehet suunnittelivat korkean profiilin iskuja maahanmuuttajia ja “poliittisia vastustajia” vastaan. Syyttäjän mukaan miehet ovat jo hyökänneet vierasrotuisten kimppuun esimerkiksi lasipulloin. Kiinniotetut miehet ovat 20–30-vuotiaita.

Miehet kuuluvat Revolution Chemnitz -nimiseen järjestöön. Järjestön tavoitteena on yhdistää huligaanit, skinheadit ja uusnatsit.

Paikallispoliitikot ovat vaatineet poliisilta kovempia toimia. Näiden pidätysten jälkeen Saksin sisäministeri Rolan Wöller totesi:

– Näillä pidätyksillä ja kotietsinnöillä annamme selvän signaalin siitä, että tunnistamme ja tuhoamme äärioikeistolaiset terroristit alkumetreillä.

Lähde: RT

10 KOMMENTIT

 1. Voi voi… Saksassa toimivalla poliisilla ei ole hajuakaan kuka on kansallismielinen ja kuka ei. Muutoinhan suurin osa saksalaisista istusi tiilepäitä lukemassa.

  • Jos Saksasta ilmestyy joku Angela Merkel niin en yhtään ihmettele…

 2. “Äärioikeisto”, että Inhoan tuota sanaa, niin typerä. Kuten Kansallissosialismista valemedia käyttää sanaa “äärioikeisto”. Kansallissosialismi ei ole äärioikeistoa.

  • Kansallismielisyys nimitetään äärioikeistoksi ja/tai uusnatseiksi, jotta luotaisiin mahdollisimman negatiivinen mielikuva koomalampaiden ihmeteltäväksi. Molemmat ilmaisut kun on demonisoitu oikein kunnolla.

   • Täällä Suomessa mielletään kylläkin fasismi ja uusfasismi että se on tätä päivää kun tämä kansallissosialismin nykyaikaistaminen tuli puheeksi. En ole koskaan ihaillut Lapuan liikettä enkä IKL:ää. Luokkaeroa ja porvarismia. Yrjö Ruutu, Yrjö Raikas, Arvi Kalsta ja Teo Snellman oli niitä todellisia miehiä! Aika kultaa muistot…

 3. Miksi aina viedään joku mielenosottaja nationalistina koppiin? Onhan meitä täälä rikkaitakin jotka ovat kypsyneet tähän valehteluun. Nuoriso tappaa toisiaan pelimailmassa 24 h pikku pöllyissä ja sitten ei saisi olla vihainen? Haistakaa paska.

  • Ei sitä viedä nationalistina vaan natsina tai äärioikeistoon kuuluvana jos halutaan olla mediakorrekti.
   Ministerit ja hallituspuolueet ovat päättäneet että he edustavat nationalismia sekä demokratiaa ja se on ehdoton totuus, vaikka juuri sieltä kylvetään tätä sionistista natsipropagandaa alaspäin eivätkä käsitä että itse ovat se äärioikeisto, globaalisen kapitalistisen imperialismin myyriä. Siksi Äärioiskeito tuleekin äärivasemmiston kanssa hyvin toimeen, koska blueprinttinä toimintamalli on aika sama kuten päämääräkin.
   Nationalismihan on yksinkertaisesti; Oman valtion itsemääräämisoikeuden pitäminen ja puolustaminen, oman kansan etusijalle asettaminen sekä sen kulttuurin vaaliminen.
   Näitä kumpaakaan ei ole päättävissä elimissä toteutettu, vaan juuri päinvastoin; rappeutetaan , murennetaan, annetaan valta ulkopuolisille tahoille, väheksytään kulttuurillista perintöä ja syytellään kansaa natseiksi jos asetutaan vastustamaan edellämainittuja.

 4. Saksan poliisi voi kertoilla satutarinoita ja lavastaa ihmisiä. Kenties ei edes ole pidätyksiä. Todennäköisemmin on pidätetty viattomia, joita halutaan eliminoida. He ovat jo kerran jääneet kiinni NSU-valehtelusta, joten mitä tahansa voi odottaa. Ei saa uskoa mitään, mitä tämä poliisiaitos sanoo

 5. Tarvitsemme oikeita kansallissosialisteja, emme pienen piirin huligaaneja. Huligaanit eivät pysty rakentamaan vahvaa yhteyskuntaa.

  • Jo vain. Kun katselee videolta ensin ryhdikkäästi marssivia III Valtakunnan NSDAPn jäseniä ja siihen perään kansallismielisiksi väitettyjen, satunnaisotannalla vastaantulijoita hakkaavan jalkapallohuligaanilauman örvellystä, ei lienee epäselvää kumpi ompi paree.

Comments are closed.