Koti Uutisia Sionismi Saksan keskuspankki liittyi sionistien finanssisotaan Irania vastaan

Saksan keskuspankki liittyi sionistien finanssisotaan Irania vastaan

3

Sionistien vuodesta 1945 asti miehittämän Saksan pankkieliitti on päättänyt liittyä Israelin ja Amerikan käynnistämään taloudelliseen Iran-saartoon.

Sionistilobbyn johtama Yhdysvallat on pyrkinyt pakottamaan muut valtiot osallistumaan “finanssisotaan” Irania vastaan. Yhdysvallat painostaa Irania siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Saksan Hampurissa sijaitsee Euroopan ja Iranin yhteinen kauppapankki, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1971 lähtien. Nyt Amerikan boikottiuhkausten kohteeksi joutunut Iran tahtoo kotiuttaa pankista 300 miljoonaa euroa. Saksan sionistipankkiirit ovat kuitenkin päättäneet jäädyttää varat toistaiseksi.

Saksa vaikuttaa nyt pitkittävän varojen nostamista, kunnes Amerikan uudet Iran-pakotteet astuvat voimaan. Saksan virallinen tekosyy rahojen viikkoja jatkuneelle panttaamiselle on “terrorismin ja rahanpesun torjunta”.

Jopa valtamedia ABC News kuitenkin myöntää, että pankin päätös liittyy Amerikan sanelemaan Iran-politiikkaan. Amerikan käsikassarana tapahtumasarjassa on toiminut Saksan keskuspankki, joka päätti muuttaa “rahanpesuun” liittyviä sääntöjä tukeakseen Iranin saartamista ja varojen jäädyttämistä.

– Olemme kiitollisia saksalaisille kumppaneillemme, Yhdysvaltojen Saksan-suurlähettiläs Richard Grenell kommentoi, kun uutinen keskuspankin liittymisestä finanssisotaan tuli julki.

Tekosyynä Iranin saarrolle on käytetty valhetta, että maa suunnittelisi salaa ydinaseen valmistamista. Kansainväliset ydinenergiaviranomaiset ovat kumonneet väitteen. Ironista kyllä, Saksa lahjoittaa jatkuvasti ilmaista rahaa Israelin juutalaisille, vaikka Israelilla on Lähi-idän ainoat laittomat ydinaseet.

Lähde: ABC News

Lue myös:

Takaisku sionisteille: Kiina kieltäytyy boikotoimasta Iranin öljyä
Yhdysvallat alkaa kiristää Iranissa toimivia eurooppalaisyrityksiä
Juutalaislobbaajat: Syyriaa vastaan käynnistettävä ”finanssisota”!

3 KOMMENTIT

 1. Rouva Ka$n€r se myy Saksaa pala palalta pois. Ja sitä ei enää koskaan takaisin valkoiset saksalaiset saa. Oksettava juutalaisten pesä tuo maa nykyisin — kuten kaikki muutkin Euroopan suurvaltiot. Pitäisi nyt ottaa vain sitä oppia historiasta ja ajaa jutkut sekä musut hevonvittuun loisimasta täältä, kuten aina ennenkin on tehty.

  • Komppaan! Toivottavasti Merkel saa vatsasyövän ja kuolee hitaasti pois.

  • Itse asiassa, sellaista maata kuin Saksa ei ole olemassa. Se on yhä edelleen 2+4 sopimuksella miehitetty maa-alue. Ja Saksa ratifioidaan aikaisintaa vuonna 2099.

   Mutta asiaan… Tuo 300 miljardia on Iranille pikkusumma. Sillä tosin länsimaat saavat vahvan vihollisen, joka ei kuitenkaan ole hyökännyt 300 vuoteen rajojensa yli. Ja tulee muistaa että sotilaallinen konfliksi on kaikkea muuta kuin halpa. Eikä edes kovin tehokas toimi vihollisen kurittamiseksi. Ruhani sanoikin viileään tyyliinsä:”Jos puukottaa jotakuta veitsellä ja sanoo sitten haluavansa neuvotella, ensimmäinen asia on se, että veitsi on heitettävä pois”.

   Tämä tarkoittaa sitä että koska 40% USA:n ja vielä suurempi osuus öljystä tulee Iranin kautta, ovat länsimaat hetimiten polvillaan. Ja se iskee pahemmin kuin ballitsiset ohjukset. Toinen tahokas tapa ovat hakkerit joita ilmoittautui 300 vapaahetoisena hakkeroimaan USA:n palvelimia. Ja kuka ties, mikä on yhteistyö Venäjän kanssa.

   Tässä kohtaa euroopan johtajat ja Amerikan yhdysvallat ampuivat itseään jalkaan. Kipu ei vaan vielä ole tullut aivoihin asti.

   Mistäs Suomi saa jatkossa raaka-öljynsä? Venäjältä? Kiinasta? Norjasta? Kaikki menee kuin kuumille kiville. Parempi kerätä polttopuuta tulevien talvien varalle. Vaikka sitten lastulevyä ja painekyllästettyä. Molemmat palavat kuumasti joten niitä pitää laittaa vain vähemmän.

Comments are closed.