Koti Uutisia Saksan hallitus ei löytänyt vapaaehtoisia propagandakampanjaansa “onnistuneesta kotouttamisesta”

Saksan hallitus ei löytänyt vapaaehtoisia propagandakampanjaansa “onnistuneesta kotouttamisesta”

1

Saksan halitus päätti aloittaa maahanmuuttoa promotoivan kampanjan julkaisemalla tarinoita “onnistuneesta kotouttamisesta” maahanmuuttajien kuvien kera. Hallitus ei kuitenkaan löytänyt ohjelmaansa ainuttakaan vapaaehtoista, joten sen sijaan käytettiin maksettuja malleja.

Der Tagesspiegel -lehden mukaan kampanjaa pyörittävä Berliinin maahanmuutto- ja intergraatiokomissio ei löytänyt vapaaehtoisia maahanmuuttajia ohjelmaansa, jossa näiden nimet ja kuvat olisi julkaistu. Mukaan tarvittiin siis malleja.

Nimetön Association for Intercultural Workin Berliinin-osaston työntekijä kommentoi, ettei hän ole yllättynyt maahanmuuttajien haluttomuudesta astua esiin omalla nimellään ja kuvallaan: “Asia ei ole vain siitä kiinni, etteivät he halua kuvattaviksi ja nimeään mainostettaviksi. Tämä on yksityisasia, jonka pitää perustua luottamukseen.”

Berliinin integraatioministeri Monika Lüke sanoi löytäneensä vain neljä vapaaehtoista henkilöä “Make Berlin Your Job” -kampanjaan levitettyään sanaa sähköpostitse ja suullisesti. Näistä vain kaksi suostui esiintymään oikeilla nimillään ja kuvillaan.

 

Lähteet: The Daily Stormer, The Local

1 KOMMENTTI

Comments are closed.