Koti Artikkelit Saksan AfD perusti järjestön juutalaisille – seuraavaksi myös muslimeille

Saksan AfD perusti järjestön juutalaisille – seuraavaksi myös muslimeille

14

Suurta mediahuomiota saaneen “maahanmuuttokriittisen” Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) ideologinen perikato on tuorein muistutus siitä, että kulttuurimarxistien miellyttämisyritykset tuhoavat kansallismielisen liikkeen. AfD on pyrkinyt eroon “natsi-imagostaan” perustamalla alajärjestöjä erilaisille muukalaisryhmille.

Jopa Euroopan maltillisemmat maahanmuuttokriitikot lukivat epäuskoisena uutista, jonka mukaan AfD:n liittopäiväryhmän puheenjohtaja Beatrix von Storch ilmoitti olevansa avoin ajatukselle muslimien alajärjestöstä puolueen sisällä. Ottamalla arabi- ja afrikkalaismaahanmuuttajat mukaan puolue uskoo saavansa lisää äänestäjiä salonkikelpoisemman imagon turvin.

Storchin julkilausumasta kirjoittanut suomalaistoimittaja Pertti Rönkkö totesi puoluejohtajan uskovan, “että Saksassa on paljon integroituneita, liberaaleja muslimeja, jotka tuntevat olevansa AfD:ssä kotonaan”. Puolue hyväksyy “saksalaisiksi” kaikki maahan livahtaneet ihmiset, jotka “hyväksyvät puolueohjelman”. Arabisiirtolaisista muuttuu “saksalaisia”, jos nämä eivät kannata moskeijoiden minareettien rakentamista julkisille paikoille. Rodulla ei ole väliä.

Puoluejohtaja otti aiheeseen kantaa pian sen jälkeen kun uutiset AfD:n uudesta juutalaisjärjestöstä levisivät medioissa. Juutalaisten valtaa puolueen sisällä pyritään pönkittämään, jotta AfD voisi “todistaa” maailmalle, ettei se ole “antisemitistinen”. Radikaalit kansallismieliset arvasivat etukäteen, että liberaali suhtautuminen juutalaisiin tulee johtamaan liberaaliin suhtautumiseen myös muihin etnisiin vähemmistöihin. Näin myös kävi.

Juden in der AfD -järjestö (‘Juutalaiset AfD:ssä’) on ehtinyt pitää jo perustamiskokouksensa Wiesbadenin kaupungissa. Puolueen kristityn alajärjestön johtaja Joachim Kuhs kertoi medialle kannustavansa juutalaisia liittymään mukaan, jotta näiden määrä voisi lopulta moninkertaistua. Kuhs vakuutteli DW:n haastattelussa olevansa “šokissa” kuultuaan, että monet juutalaiset epäilevät puolueen edelleen olevan piiloantisemitistinen.

– AfD ei hyväksy antisemitismiä. Jos juutalaisvastaisuutta esiintyy ja jos me huomaamme sen, antisemitistisiä mielipiteitä esittäneet jäsenet heitetään ulos puolueesta, Kuhs julisti.

AfD:n Goldman Sachs -taustainen johtohahmo Alice Weidel “uussaksalaisten” seurassa.

Puolueen kulttuurimarxistista ideologiaa selittää erityisesti sen johtajien taustat. Storchin ohella puolueen imagoa on pyrkinyt pehmentämään johtohahmo Alice Weidel, joka on juutalaisessa Goldman Sachs -rikollispankissa työskennellyt julkilesbo.

Weidel on mainostanut medialle erityisesti puolueen alajärjestöä homoille, joka edelsi juutalaisten ja muslimien alajärjestöjä. Lesbo Goldman Sachs -pankkiiri on myös pyrkinyt puhdistamaan AfD:n johtoa todellisista kansallismielisistä.

AfD:n suhde juutalaisyhteisöön on kuin alistuneen puolison suhde väkivaltaiseen alkoholistiin. AfD ottaa sionistien iskut vastaan nöyrästi ja anteeksipyydellen. Juutalaisjärjestöt eivät ole suostuneet ojentamaan kättään puolueelle, sillä sen maahanmuuttokriittisiä tavoitteita pidetään edelleen uhkana juutalaisten intresseille. Käytännössä kaikki suuret juutalaiset lobbausjärjestöt ajavat avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa Euroopassa.

Kaksi vuotta sitten uutisoimme, että Saksan juutalaisten keskusneuvosto ZJD vaati lujempia toimia puoluetta kohtaan. ZJD linjasi, että juutalaisten tulee liittoutua muslimien ja romanien kanssa AfD:tä äänestäviä saksalaisia vastaan. ZJD:n johtaja Josef Schuster teki lausunnon Saksan “juutalaisyhteisön päivänä” Berliinissä.

Viime syksynä puolestaan kirjoitimme, kuinka juutalaiset närkästyivät puolueen menestyksestä vaaleissa. Reutersin mukaan “juutalaiset eri puolilla maailmaa” olivat “hälytystilassa äärioikeiston läpimurron vuoksi”. Uutistoimisto myös paljasti, että ulkomaalaiset juutalaisjärjestöt pyrkivät välittömästi sotkeutumaan Saksan sisäpolitiikkaan vaatimalla muita puolueita eristämään demokraattisesti valitut AfD-poliitikot päätöksenteosta.

Juutalaisjärjestöt ovat myös pyrkineet painostamaan AfD:tä erottamaan jäseniään, kun nämä ovat ottaneet kantaa maan mielivaltaisia ajatusrikoslakeja vastaan. Kaikista hyökkäyksistä huolimatta puolue tekee jatkuvasti uusia myönnytyksiä globalisteille ja lipuu entistä kauemmas nationalismista. Varoittava esimerkki on otettava vakavasti myös Suomessa.

Lähteet: DW, Pertti Rönkkö

14 KOMMENTIT

 1. No, toisaalta samankaltainen liikehdintä on käynyt Saksassa aiemminkin. 1800-luvun radikaali protestiantisemitismi haihtui, kun sen jäsenistöä liittyi muihin puolueisiin 1890-luvun jälkeen.

  […] Antisemitismin semiperiferiana voidaankin nähdä se ajallinen taitekohta 1890-luvun jälkeen ennen
  ensimmäistä maailmansotaa, jolloin antisemitistinen paikallinen liikehdintä “taantui” ja menetti
  voimansa useimpien sen aktiivien sulauduttua muihin tuon ajan poliittisiin puolueisiin, mitkä eivät
  olleet suoraan antisemitistisiä, ja jolloin on vaikea nähdä suoraa jatkuvuutta maatalousvaltaisen
  maan paikallisten antisemitististen liikkeiden ja Weimarin kauden antisemitismin ja toisaalta
  natsipuolueen välillä. […]

  Ote eräästä tutkimuksestani
  https://anupalosaari.blogspot.com/2018/05/ideologian-liikkeen-teoria.html

 2. “Nyt vaaditaan sitä että olet osa järjestelmää tai muuten järjestelmä näkee sinun lävitsesi.” -RFM01

  Järjestelmä näkee näiden lävitse. Vaikka he kumartaisivat kaikkialle, niin he vastustavat järjestelmän maahanmuuttoa. Mikään temppu ei auta. Minkään muukalaisryhmän päästäminen sinne ei auta. Teidän ei anneta voittaa. Joko olet osa järjestelmää täysin tai sitten et ole. Järjestelmä näkee näiden yritysten lävitse ja rankaisee niistä.

 3. Välttäisin silti, etenkin tällä palstalla natsi- ja antisemitismi-sanan käyttöä. Juutalaisvastaisuus ilmiönä on iältään samaa luokkaa, kuin juutalaisten diaspora…eli heti, kun parasiitit olivat levinneet ihmisten ilmoille, on heihin alettu suhtautua kielteisesti. Kumpi siis on oikeasti ongelma..juutalaisvastaisuus, vai juutalaiset? Juutalaisvastaisuuden kieltäminen lainsäädännöllä on yhtä absurdi ajatus, kuin kieltää pahoinvointi- ja kuumeoireet kyyn pureman jälkeen.

 4. Perussuomalaiset ovat jo tuossa jamassa ja hapessa niin kuin Siniset – Kokoomus on jutkujen omistama ollut pitkään. Soini kulkee pedari Paavin tietä ja Sipilä pankkiirin luo toteuttamaan unelmaansa – Suomen tuho ja veriura!

 5. En näe tuossa mitään kehuttavaa. Olemme kuitenkin se 3 kärsivä osapuoli tässä maailmassa. En tule koskaan tekemään mitään yhteistyötä rättipää muslimien, en arabien, en mustan pekan enkä jutkujen kanssa! Onhan tuo tiedossa että nuo ovat kimpassa oikeasti ja haluavat hallita kaikkea. New World Order!

 6. Todella tyhjä katse tuolla Alice Weidelillä. Juutalainen aivopesu on ilmeisen onnistunut.. sairasta.

 7. Tämä AfD oli julkitulonsa aikoihin muutamia vuosia sitten todella “outolintu”. Hetken ihmettelin itsekkin että mistä he saivat kannatuksensa ja varsinkin sitä että miten he pääsivät kaikkien medioiden ja uutisten otsikoihin ja etusivuille. Mutta totuus on tarua ihmeellisempi. Kukaan ei nouse kuukaudessa uutisten pääaiheeksi jollei sillä ole valtavaa globalistien kannatusta.

  Niin kävi AfD:nkin kanssa. Itäsaksalainen laborantti valittiin ulkonäkönsä puolesta liikkeen johtohahmoksi ja muutkin johtohenkilöt valittiin saksan eri sosialistisista ryhmistä. Ja parissa kuukaudessa lööppien “kannatuslukujen” valossa meillä oli uusi puolue joka kannatuksellaan haastoi valtapuolueet.

  On helppo tarkastella ulkopuolisena , tässä tapauksessa, Saksan politiikkaan ja sen käyttäytymistä. Mutta on vaikeampaa tarkastella oman maan politiikkaa. Otetaampa esimerkiksi Persut. Kaikki muistaat miten mitätön puolue alkoi saamaan palstatilaa ja miten tuli ensimmäinen jytky. Jossa vaalivalvojaisissa puhuttiin jo ennen ääntenlaskentaa että:”… kuulitteko, meille luvattiin xx paikkaa eduskuntaan…”. Ja kun sanoja hoksasi että kaikki ringissä eivät olleetkaan sisäpiirinihmisiä, niin hän pisti suun suppuun. Aivan samalla tavalla kuin Saksassa, myäs Suomessa globalistit määräävät kuinka monta paikkaa kukin puolue saa. Ja silloin kun johto kumartaa globalisteja, suutelee heidän kättään ja vannoo toteuttavansa heidän agendaa, täysin tuntematon puolue nousee parissa viikosa otsikoihin.

  Konkretiana voi todeta että Suomen valtamedia, tai siis valemedia, ei ole antanut paljoakaan palstatilaa Kansan yhtenäisyydelle. Se halutaan vaieta kuoliaaksi.

  • Olin paikalla, kun persuilla ei ollut vielä medianäkyvyyttä. Kuinka tuskalliseksi työnteko koettiin, kun kukaan ei sitä huomioinut. Olin itse vihreän liiton ehdokas ja myöhemmin istuin lautakunnissa. Minulla oli persukavereita, ja näin sivusta koko persujen alkutaipaleen. Ei se mikään yhtäkkinen nousu ollut. Jytky tuli vasta paljon myöhemmin.

 8. No sentään on hyvä, että nämä valeoppositiopuolueet, kuten AfD ja Perusjuntit (PS) tuovat jo todellisen agendansa esille sitä enään juurikaan peittelemättä. Silti monet idiootit ja lampaat antavat näille vajakeille äänensä.

Comments are closed.