Koti Uutisia Saksalaisyliopiston sarjaraiskaaja saatiin kiinni

Saksalaisyliopiston sarjaraiskaaja saatiin kiinni

3

Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitsevan Bochumin kaupungin poliisi ja syyttäjänvirasto pitivät tiedotustilaisuuden tiistaina ilmoittaakseen, että Bochumin yliopiston raiskauksista etsitty mies on saatu kiinni.

Marraskuun puolivälissä naisopiskelija raahattiin pusikkoon Bochumissa ja raiskattiin. Aikaisemmin elokuussa 21-vuotias opiskelija raiskattiin samalla alueella. Tekijää kuvailtiin “arabiksi”.

Epäilty saatiin kiinni, kun opiskelija oli nähnyt siirtolaisesta tehdyn poliisin komposiittikuvan ja myöhemmin miehen yliopiston alueella. Opiskelija otti epäillystä kuvia kännykällä, minkä jälkeen hän ilmoitti asiasta poliisille.

Siirtolaismies oli tullut Saksaan viime vuonna. Hän asui hotellissa yliopiston lähellä vaimonsa ja lapsensa kanssa.

Tapaus on herättänyt Saksassa valtaisaa raivoa kansalaisissa; raiskaustapaus tuli ilmi vain päiviä sen jälkeen kun toinen maahanmuuttaja oli raiskannut ja murhannut nuoren naisen Freiburgissa. Kaiken lisäksi pian on Kölnin joukkoahdistelun vuosipäivä.

Lähteet: Daily Stormer, Deutsche Welle

3 KOMMENTIT

  1. Tämänköhän vuoksi Merkel rukoili televisiossa kädet ristissä ja sanoi:”Teidän tulee auttaa minua. Auttaa minua kertomalla miten voisin auttaa teitä”. Merkel on vihdosta viimein huomannut että kaikkien hänen toimiensa seurauksena kristillisten ja hänen kannatuksensa on pohjamudissa. Jo käydyissä vaaleissa kristillisten äänisaalis on romahtanut 70% ja kansallismieliset ovat nousussa. Nyt kun kaikki on mennyt, Merkel yrittää uhrautumista jotta hänet muistettaisiin kansan littokanslerina. Ja vaikka hän populistisesti puhuukin nyt kuuntelevansa kansaa ja sanoo tiettyjen asioiden muuttuvan seuraavalla kaudella, niin kaikki ymmärtävät Merkelin valehtelevan. Jos hän oikeasti olisi halunnut kuunnella kansaa niin hänellä olisi ollut 12 vuotta aikaa toteuttaa kansan toiveita. Hän on osoittnaut olevansa Amerikan käsikassara ja ajavansa sionistista agendaa tarkotuksenaan tuhota Saksa: Euroopan talousveturi. Jonka jälkeen koko eurooppa olisi valloitettavissa niin taloudellisesti kuin sotilaallisestikkin.

    No, taas on yksi uus-saksalasinen saatu kiinni ja joutuu tuomiolle. Toivottavasti loput ymmärtävät lähteä niin Saksasta kuin Suomestakin sovinnolla.

  2. Mutti Merkelin ansiot ovat mittavat. Ainakin rahallisesti. Sillä kukaan minimipalkalla elävä ei ole niin tyhmä, että kutsuisi rikollisia maahansa täydellä ylläpidolla. Ilmeisesti kaikkein ylevintä mitä politiikko voisi tehdä, on pudottaa atomipommin. Sillä tuhoissahan kaikki lasketaan, mikäli yhtään oikein ymmärrän.
    Ja päällepäätteeksi EU on palkittu “rauhan työstä”. Siis… keiden rauhan???

  3. Veikkaan keharimaalaisten tunkeutujien tekevän Euroopassa suurimman osan seksuaalirikoksista jopa absoluuttisesti mitaten, prosentuaalisesti ero tunkeutujien “hyväksi” on monikymmenkertainen, kuten jopa valtamedia myöntää. Mutta näitä jää paljon ilmoittamatta; osa uhreista pelkää kostoa, osa rasistin leimaa. Ja koko rasisti-käsitehän on luotu anti-white käyttöön kaikenlaisten mokuttajien toimesta. Osa naisista on niin mokuideologian aivopesemiä, että pysyvät siksi hiljaa, pahimmat sekopääsuvakit jopa valehtelevat tekijän olleen eurooppalainen.

Comments are closed.