Koti Uutisia Sionismi Saksalaistuomioistuin hylkäsi Ursula Haverbeckin valituksen

Saksalaistuomioistuin hylkäsi Ursula Haverbeckin valituksen

19

Ursula Haverbeck tuomittiin lokakuussa 2017 jo kahdeksatta kertaa niin kutsutun holokaustin kiistämisestä. Saksalaiselle TV-kanavalle hän sanoi muun muassa, että “holokausti” on historian suurin ja pitkäikäisin valhe. Haverbeck sanoi lisäksi, ettei Auschwitzin ole koskaan todistettu olevan “kuolemanleiri”. Haverbeck tuomittiin puolen vuoden vankeuteen, ja hän valitti tuomiosta myöhemmin.

Saksalaistuomioistuin on nyt hylännyt Haverbeckin valituksen vetoamalla siihen, että “rangaistus kansallissosialistien suorittaman kansanmurhan kieltämisestä sisältyy ehdottomasti perustuslain 5. artiklaan (perustuslaki on vuodelta 1949). Siellä sanotaan, että jokaisella on oikeus ilmaista ja levittää mielipiteitään puhein, kirjoituksin sekä kuvin. Tuomioistuin jatkaa kuitenkin:

“Sellaisten mielipiteiden levittämistä, jotka on todistettu epätosiksi ja valheellisiksi, ei sananvapaus kuitenkaan suojaa – –. Holokausti rikkoo rauhanomaisen julkisen väittelyn rajoja sekä julkista rauhaa.”

Katso video, josta Haverbeck on myös joutunut tuomituksi:

Lähde: Nordfront

19 KOMMENTIT

 1. Vanhoja mummuja kyllä laitetaan vankilaan “ajatusrikoksista”, samaan aikaan kun rotumuukalaiset murhaavat ja raiskaajat kantaväestöä. Voi vittu mitä touhua! Voimia Ursulalle! Toivon että tulet vielä näkemään kun Kansallissosialismi voittaa!

 2. Holocaustissa kuoli 6 miljoonaa juudelaista, Islumi on Rauhan Uskomus ja Neuvostoliitto jakoi koko maailmalle ilmaista leipää koko toisen maailmansodan ajan!

 3. “Sellaisten mielipiteiden levittämistä, jotka on todistettu epätosiksi ja valheellisiksi, ei sananvapaus kuitenkaan suojaa”

  Eli sananvapauden ei pitäisi suojata tasa-arvoa eikä ihmisoikeuksia, koska molemmat on osoitettu epätosiksi ja valheellisiksi.

 4. Holokaustiahan ei koskaan tapahtunut. Sen todistaa jo YK:n paperikin jossa allekirjoituksilla vahvistettiin kuolleen noin 270 000 vankia. Siis kaikkia vankeja. Ja koska Neuvostoliitto palautti anastamansa paperit liittoutuneille vasta vuonna -79 niin kaikki arviot kuolleista sitä ennen ovat perättömiä.

  Tämä sivusto ja sen valokuvat kertovat mitä oikeasti on tapahtunut. Suomaaistenkin kannattaa tutustua niihin. Mutta ikävä kyllä ne eivät kelpaa todisteiksi yhä edelleen miehitetyn Saksan oikeuslaitokselle:

  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

 5. Aikamoisia paskahousuja ovat Saksassa nykyään. Ihme kyllä näin julkisuudessakin taas pyöritellään kemiallisista aseista Venäjää. 😀 Niihän aina kautta aikojen kun juutalaiset ja sionistit haluaa jotain mutta ei tahtoaan saa läpi, alkaa yht äkkiä maailman nationalistiset johtajat sekoamaan. Vaikka yksi kerrallaan.

 6. Holokaustin kaltaiset asiat eivät ole mielipideasia vaan fakta, yhtä lailla kuin esimerkiksi Neuvostoliiton vankileirit ja monet muut. Mutta tietenkin Stalin oli hyvä jätkä, Pol Pot tapatti vain kelvottoman kansanosan, turkkilaisilla ei ollut osuutta armenialaisten kansanmurhaan ja Kiinan kulttuurivallankumouksen yhteydessä ei tapettu ketään. Tietenkään kuussa ei ole käyty, horoskoopit pitävät paikkansa, uskontojen pyhät kirjoitukset ovat sisäisesti ristiriidattomia, kaikki salaliittoväitteet ovat totta, TV-shopin tuotteita kannattaa ostaa ja reality-ohjelmat ovat mahtavia.

  Maahanmuuttoon ja pakolaisiin liittyviä asioita voi repostella monesta näkökulmasta ilman että osoittaa välittömästi olevansa vihjeetön idiootti. Moniko teistä on suorittanut edes peruskoulun saati sitten lukion, ja millaisilla arvosanoilla? Ns. vihervassarit ovat samanlaisia idiootteja kuin 70-luvun stallarit, ja suurin osa ympäristöaktivisteista ei ymmärrä eri asioiden suuruusluokkasuhteita ja vouhottavat jostain muovikasseista joilla ei Suomen oloissa ole juurikaan merkitystä ja luulevat että jollain Pariisin ilmastosopimuksella estettäisiin ilmastonmuutos olipa se sitten luonnollinen ilmiö tai pääosin ihmisen aikaansaannosta. Mutta suurin osa teistä ei ole yhtään sen fiksumpia.

  • Faktaksi ilmiö muuttuu vasta sen jälkeen, kun sitä on mahdollista puolueettomasti toistaa ja mikäli se ei ole ristiriidassa todistettujen fysiikan lakien kanssa.
   Esimerkiksi, Newtonin lait ovat faktat, koska ne voidaan toistaa ja tulokset ovat aina samat.

   Sen sijaan Halokost on satu, joka on ristiriidassa kaikkien tunntettujen fysiikan, kemian, logiikan, aritmetiikan, logistiikan yms. tieteiden kanssa. Jopa Halokostin tutkimukset on kielletty, koska jokainen, joka aloittaa tutkimukset heti törmää riistiriitoihin ja valheisiin. Tämä vahvasti todistaa, että koko Halokost tarina on sepitetty ja valheellinen.

   Kaikki, siis kaikki, tässä viestissä esittämäsi argumentit ovat kuin demagogian oppikirjasta. Oletko juutalainen?

  • Johan ilmeisesti pomppasi pahasti kun olisi pitänyt opetella sisälukutaito. Epäilyksesi PVLn kannattajien koulutustasosta osoittavat oman älykkyytesi tason; koulussa päähän ulkolukuna päntätty tieto ei millään tavoin korreloi ÄOn kanssa. Vaan senhän sinä varmasti jo tiesitkin, vai mitä..?

   • Eipä ole minun suvussani juutalaisia, ruotsalaisia, venäläisiä tai muitakaan vastaavia vaikutteita vierailta mailta ainakaan 200 vuoteen, mutta laajasti olen matkustellut ja ihan omatoimimatkoja. Sisälukutaitoa on ja muodollista pätevyyttä ns. kovien luonnontieteiden alalta niin pitkälle kuin Suomessa voi suorittaa tutkinnon. On muuten olemassa yksi nykyään aika arkipäiväinen asia jossa Newtonin lait eivät päde. Vanha Leo taitaa olla Turkkiin päin kallellaan?

    • Jotenkin arvasin, että seuraavaksi tulee vaatimaton omakehu oppiasteesta ja/tai suoritetusta tutkinnosta.

     Minä kävin kiertokoulun mutta kiersin vahingossa vastapäivään ja en siksi puhu kymmentäkään kieltä. Ruokahalu ja unenlahjat oli kiitettäviä joka kokeessa ja päästötodistuksessa on maininta mahtavista suolikaasupäästöistä.

     • Sinähän olet liukas kuin Väyrynen – ensin mollaat koulutiedon ulkoa päntätyksi, sitten kun kerron että ihan ymmärrystäkin löytyy niin se on omakehua. Koita nyt päättää – argumentointisi teki mahalaskun. Kun ei ole faktatietoa niin mikään ei rajoita mielikuvituksen lentoa. Hengityksen ja verenkierron kautta suolikaasut lienevät kyllästäneet elimistösi aivoja myöten.

    • Tuota, liittyyköhän tuo Newtonin lakien pätemättömyys noihin venepakolaisiin? Eli, jos eräs laiva on uppoamaisillaan, olkoon sen nimi vaikka Suomi, niin haalimalla 50 000 pakolaista laivaan, niin laivan kuorma, yllätys, väheneekin ja uppouma siinä samalla pienenee. Näin sanoivat Ylellä ja luulisi sen sentään totta olevan.

     • Venepakolaisethan olivat Vietnamista 80-luvun alussa tulleita pakolaisia.

      Kun joku nykyaikana väittää Newtonin lakeja aina voimassaoleviksi, on syytä epäillä muutenkin eksaktien luonnontieteiden osaamista. Holokaustin yksityiskohdat eivät vaadi kovin monimutkaista matematiikkaa (lähinnä laskentoa) eikä logiikkaa, ja operaation logistiikkakin on hyvin tiedossa.

      Jos Suomessa olisi 50 000 vapaata työpaikkaa noin vaan täytettäväksi, ja tarjolla olisi tulijoita joilla on ammattitaitoa ja työhalua sekä halua sopeutua, niin sehän olisi kansantaloudelle hyvä juttu. Moni maa (mm. Australia, Uusi Seelanti ja USA) ottavat vastaan kelvollisiksi katsomiaan siirtolaisia niille aloille joilla on tarvetta työvoimasta, ja erityisesti USA harrastaa raakaa aivotuontia. Mutta Suomessa tökkii jo se että ei ole noita vapaita työpaikkoja, ja jos olisi niin taikaseinän varassa olevia syrjäytyneitä nuoria ja nuorehkoja henkilöitä on vähintään tuplasti sen verran. Olen sen verran “Suomi ensin”-henkinen että mielestäni lähinnä heihin pitäisi panostaa, ja olen kyllä tuonut sen julki mm kansanedustaja- ja eurovaaliehdokkadenkin järjestämissä yleisötilaisuuksissa. Turvapaikan saaneilla pitäisi olla velvollisuus opetella kieltä, hankkia täällä pätevä ammattikoulutus ja muutenkin sopeutua, tai taikaseinästä lakkaa herumasta. Varsin hyvin tiesin jo alkukesästä 2015 että suurin osa tulijoista on hakemassa töitä ja senkin toin julki parissa yleisötilaisuudessa. Nyt jo puhutaankin aika avoimesti siirtolaisista, minusta on perin ihmeellistä kuinka pakolaisten pelastaminen mereltä on noin vaan muuttunut siirtolaisten pelastamiseksi. Kun kaikki olisi saman tien palautettu Välimeren etelärannikolle niin kyllä pian olisi levinnyt tieto että ei kannata lähteä.

      Mikä sitten tökkii? Yksinkertaisesti se, että vastarintaliike ym järjestöt rupeavat vaahtoamaan holokaustista, sionisteista ja kaikenmaailman salaliitoista joissa ei ole päätä eikä häntää ja monet kannattajista ovat itse sitä kuormaa joka uhkaa upottaa laivan. Oululainen pariskunta Lokka&Wiik ovat malliesimerkki tämänkaltaisesta käyttäytymisestä, vaikka nähdäkseni kritisoivatkin lähinnä maahanmuuttoon liittyviä asioita. Tietenkin anarkisteissa ja äärivassareissa on ihan vastaavanlaisia ikuisia graduntekijöitä ja muita perässävedettäviä.

      Ehkä kuitenkin tapaamme huomenna marssilla.

Comments are closed.