Koti Uutisia Saksalaispoliitikkoja varoitetaan populismista

Saksalaispoliitikkoja varoitetaan populismista

5

UK_romaneja

Saksaan on saapunut kymmeniätuhansia maahanmuuttajia Itä-Euroopan maista. Vuoden 2013 ensimmäisellä puoliskolla Saksaan saapui 67 000 romanialaista ja 29 000 bulgarialaista. Kuvassa Romanian romaneja.

EU-komissaari varoittaa saksalaispoliitikkoja populismista. Erityisesti komissaarin huoli kohdistuu Baijerin kristillissosiaaliseen unioniin CSU:hun. CSU on kristillisdemokraattien CDU:n sisarpuolue.

EU-komissio ja -tuomioistuin ovat arvostelleet Saksan sosiaaliturvalainsäädännön kohtaa, jossa EU-maista tulevat maahanmuuttajat voidaan sulkea tiettyjen sosiaalietuuksien ulkopuolelle.

“Populistien on helppo syyttää maahanmuuttajia ongelmista vaalien alla tai talouskriisin aikana. Häikäilemättömät poliitikot pyrkivät hyötymään kansan peloista. Populistit syyttävät EU:ta siitä, että tiettyjä maita on hyväksytty jäseniksi”, totesi työllisyydestä ja sosiaaliasioista vastaava EU-komissaari László Andor Der Spiegel -lehdelle.

Saksaan on saapunut viime aikoina paljon maahanmuuttajia Itä-Euroopan maista kuten Bulgariasta, Romaniasta ja Unkarista. Viime viikolla Saksan valtionvarainministeri Wolfgang Schäuble totesi, etteivät itäeurooppalaiset maahanmuuttajat uhkaa Saksaa vaan he ovat pikemminkin voimavara maalle.

 

Lähteet: Verkkouutiset, Yahoo! News

5 KOMMENTIT

 1. Tämä on aivan totta: itäeurooppalaiset maahanmuuttajat eivät uhkaa Saksaa vaan he ovat pikemminkin voimavara maalle.

  Tämä on taas niitä asioita kenen eduista puhutaan. Demarit saa uusia kannattajia, Suuryritykset halpatyövoimaa ja samalla palkan alennuspaineita koko väestölle. Lisäksi tämä on ZOG:n etujen mukaista koska maahanmutto tuhoaa oikeat saksalaiset. Schäubleä ei siis voi syyttää suoranaisesta valehtelusta, mutta toimittajat voisivat välillä tarkentaa kenen eduista puhutaan, niin ihmisille ei jää väärä mielikuva.

  • Tuo Slauble on aikaisemminkin antanut outoja lausuntoja. Miehellä on otsaa valehdella silmät kirkkaina. Se on Saksan Jutta. Kas kun sattui että yksi hänen lausunnoistaa NWO:ta ja EU:N liittovaltiota sekä maailmanlaajuista rahaa koskeva kommenttinsa on poistettu:

   https://www.youtube.com/watch?v=Cr03QY9qSIE

   No, taisi herra paljastaa liikaa ulkopuolisille.

 2. Komissaari on todennut ongelman ääneen jo! Seuraavaksi selitelllään ja natsikortit lentelee… Foliohattu päähän ja menoksi.

 3. Britit ovat todenneet saman mitä saksassa tapahtuu nyt ja on mielenkiintoista nähdä miten he tulevat reagoimaan tässä tilanteessa asiaan.

 4. Jokaiselle itäeurooppalaiselle tyhjä jogurttipurkki käteen ja kadulle kerjäämään.

Comments are closed.