Koti Uutisia Ulkomaat Saksalaisopettajille apua tunnistamaan “natsien” lapset

Saksalaisopettajille apua tunnistamaan “natsien” lapset

19

Amadeu Antonio -instituutti on julkaissut opettajille kirjasen, jossa neuvotaan, kuinka opettajat voivat tunnistaa lapset, joiden vanhemmat saattavat olla “natseja”. Eräinä huolestuttavina asioina lapsissa pidetään tyttöjen osalta mekkojen käyttö ja perinteiset letit. Poikien osalta taas vahva kiinnostus urheiluun voi kertoa kansallissosialistisesta kasvatuksesta.

Kirjassa kuitenkin mainitaan, etteivät lapset voi olla kansallissosialisteja, mutta vanhemmat voivat. Mikäli lapset piirtävät riimuja tai hakaristejä, se voi olla merkki huonosta perheestä. Vaarallisena pidetään myös perinteisiä sukupuolirooleja.

Amadeu Antonio -instituutti on perustettu Anetta Kahanen (Cohen) aloitteesta. Perinteisesti tämänkaltainen toiminta saa avokätisesti valtion rahoitusta. Vasemmisto ja sosialistit kiittelevät ohjeistuksen julkaisua, kun taas konservatiiviset puolueet kritisoivat sitä.

Lähde: Diversity Macht Frei

19 KOMMENTIT

 1. Ja tällainen lehmä saa palkkaa yhteiskunnan verotuloista vaikka lausuu tällaisia aivopieruja. Voi yhden kerran. Että mun piti tämäkin päivä nähdä.

 2. Lukekaapa tällainen lauselmaesitys joka on kaikessa hiljaisuudessa tehty EU:ssa. Tätä voisi kutsua vaikka “ajatusrikoslaiksi”:

  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+MOTION+P8-RC-2018-0481+0+DOC+XML+V0//FI

  Nuo varsinaiset asiat löytyvät tuolta aakkosten jälkeen, numeroina jotka alkavat 1:stä. Kohta 31 on kuin suoraan sionistien oppikirjasta.

  Mutta kun katsoo näitä “demokratian kehityskehyksiä” niin voidaan sanoa että kovin paljon se muistuttaa diktatuuria ja käytännössä valkoiseen väestöön kohistuvaa viharikosta.

  • Täsä myös huokuu lauselmien tekijöiden tietämättömyys sekä kaksinaismoralismi,
   “tuomitsevat” fasismin jota kuitenkin itse harjoittavat sek ätukevat täysimittaisesti.

  • Tota lukiessa on hyvä muistaa että pitkällä tähtäimellä muutaman vuosisadan kuluessa nykyisenkaltaisilla syntyvyyksillä valkoinen väestö Euroopassa on vähenemässä pieneksi vähemmistöksi, ehkäpä kuolemassa lähes sukupuuttoon 500 vuoden sisään?

   Sinänsä oikea Eurooppalaisia puolustava hallinto/valtaapitävät näkisivät tämän suurena kriisinä ja puhuisi siitä (pitkän ajan väestönkehityksen trendeistä) avoimesti.

   Ja koettaisi parhaansa mukaan auttaa meitä Eurooppalaisia.

   Sinänsä karmaisevaa lukea tuota tekstiä kun pitää tämän huolestuttavan ison kuvan mielessä.

 3. Täällä on urheilusta kiinnostunut ja täysin sille omistautunut nainen. Saisinko olla Saksassa rauhassa vai pidetettäisiinkö mut “natsien” lapsena? Eikä hiukseni ole edes vaaleat ja perinteisellä letillä kiinni 24/7.

  • Ehkä riippuu minkälainen se koulu jo on, koska lapselle se olisi varmaan outoa että pitäisi ottaa urheilu ja letit pois, eikös? Varsinkin kun joku “aikuinen” tulisi siitä itkemään..

  • ja tottakai jos ei ole koulusta kyse, vaan normaalisiti kadulla kävelystä, niin sitä voi vain miettiä antaako joku oudon tuiman katseen vai voiko sitten olla rauhassa.. Vaikea sanoa kun en itse ole Saksassa vielä käynyt.

 4. Anetta Kahanen? Eikös tämä naisoletettu ollut vanhan vallan aikaan stasin virkailija? Sitten leikitään leikkiä missä pikkupiltit kertovat mitä vanhemmat puhuvat kotona, jokainen on oppinut käyttämään sanelukonetta tai puhelinta nauhoittamiseen.

 5. Taivas, perse ja orapihlaja. Noilla argumenteilla lähtisi meiltä koko perhe loppuiäksi linnaan…

 6. Eikö tästä ollu uutinen jo vuosi sitten? Totta kyllä, että ideologiat monesti näkyvät vaatteissa ja ulkoasussa. Feministeillä nykyään räikeänväriset lyhyet tukat ja aggressiivinen ja luotaantyöntävä ulkonäkö. Monisukupuoliset taas pyrkivät mahdollisimman sukupuolisesti epäselvään ulkoasuun.
  ****
  Mutta muuten, kannattaisiko natsien hankkia parempia esikuvia? Suosittelisin klassisia sankarielokuvia, joissa olisi tervehenkisempää samaistuttavaa kuin massamurhaajat. Tosin natsit vastustavat Hollywood-elokuvia sionistisena hapatuksena. Ettekö siinä ole kuin joku lestadiolaislahko, joka kieltää kaiken ulkopuolisen vaikutteen aatteen haastajana? Tai vaikka kirjoja kannattaa lukea, sivistävät. Tietysti pitää vähän etsiä, jos haluaa muuta kuin suvakkikulttuuria. Mutta ajatelkaa itsenäisesti omilla aivoillanne, kun Jumala on teille sellaiset suonut.

  Kuinka paljon kansallissosialismin vetovoima perustuu houkuttelevaan ja miehiseen imagoon; koska suvakit tarjoilevat vain valkoisen syyllisyyttä ja aisurimiehiä esikuvaksi?
  Sikäli suosittelen, että etsitte esikuvanne muualta kuin natsismista. Maailmassa on muitakin aatteita kuin suvakismi ja kansallissosialismi: ei asia ole niin mustavalkoinen.

  • Tunnen itse lyhythiuksisisia, ei-feministejä ja ei-suvakkeja. Ero lyhythiuksiseen suvakkiin ja feministiin on se, että heidän olemukseen ei kuulu epäsiisteys ja ylipaino.

   Mutkin on tuomittu feministiksi sillä perusteella, koska olen fyysisesti vahva nainen, mutten ole ulkonäköäni ainakaan kasvoistani muuttanut miehiseksi vaikka naisrambo olen luonteeltani tilanteen vaatiessa. Itsetuntoni on tosi hyvä eikä kiinnosta nämä tuomitsija siinä missä mua tuomitsevat feministit ja suvakitkaan.

   Olen aivan eri mieltä feministin vahvuudesta. Juuri feministi vaatii erikoiskohtelua ja puhutaan itsestään heikompana sukupuolena. Feministin ajattelut on aina niin ailahtelevaisia.

 7. Iltapäivälehdissä kommarilepakko järkyttyi syvästi natsilipuista ja halusi pyyhkiä historiankirjat uusiksi. Myöhemmässä ulosannissa tuli huoli lapsen sarjaraiskaajien kotouttamisesta. Vaikuttaa kuppa syöneen aivot eikä miehensä ole pekkaa pahempi kun salainen poikafrendi listaa piilottelee ettei vaimo paljastuisi STASI:n myyräksi.
  Kallion kasvatti., minkäs sille mahtaa. Tässä oiva kirjoitus kallion kaupunginosasta:
  https://mvlehti.net/2017/07/21/kallio-tuo-urbaanin-suomen-boheemi-berliini/

 8. Huh-huh, nyt on kovaa settiä, sano. Nämä sekopäät pitäisi kaltata ilman minkäänlaista viivettä.

  Yhden positiivisen jutun tässä sain mieleeni:

  »Kysymys on pohjimmiltaan siitä, että marxilaiset käyttävät homoja ja muita vähemmistöjä omien poliittisten tavoitteidensa välineinä. Nythän suunta USA:ssa on se, että homoilla ei enää tee mitään, kun heillä on jo oikeuksia ja etenkin valkoiset homot ovat suorastaan vastapuolella, koska ovat väärän värisiä.

  Myös transihmiset ovat pian vasemmiston poistolistalla juuri sen takia, että he puolustavat sukupuolen biologisuutta ja usein nimenomaan myös puolustavat perinteisiä sukupuolikäsityksiä ja ehkä jopa perinteisiä sukupuoliroolejakin.

  Tämä ei millään tavalla palvele vasemmisto-marxilaisten tavoitteita, koska heidän ohjelmassaan tärkeää on luoda eripuraa yhteiskuntaan sen kaikilla tasoilla luomalla vastakkainasetteluja. Tämän takia halutaan asettaa vastakkain miehet ja naiset, työntekijät ja työnantajat, maahanmuuttajat ja kantaväestö, feministit ja tolkun ihmiset, ihmiset ja luonto, ihmiset ja eläimet – ja niin edelleen.

  Marxilaisuuden ytimessä on yhteiskunnan riitauttaminen sen kaikilta osin ja pyrkimys siihen, että tästä kaaoksesta aikaansaadaan sitten vasemmistolainen ylivalta. Kaikki vähemmistöt kelpaa vasemmistolle tämän tavoitteen ajamisen välineiksi. Itse he käyttävät tästä termiä intersektionaalisuus.»

Comments are closed.