Koti Uutisia Ulkomaat Saksalaismiehestä rikosilmoitus – suojeli tytärtään rotumuukalaisen seksuaaliselta väkivallalta

Saksalaismiehestä rikosilmoitus – suojeli tytärtään rotumuukalaisen seksuaaliselta väkivallalta

4

Keskiyön aikaan 30. syyskuuta Hackerbrückin rautatieasemalla Münchenissä 28-vuotias eritrealaismies päätti ujuttaa kätensä 21-vuotiaan saksalaistytön puseron alle. Kun tytön isä äkkäsi tämän, hän vastasi lyömällä eritrealaista nyrkillä kasvoihin. Tapahtumaa todistamassa ollut juna-aseman työntekijä kutsui poliisin paikalle. Poliisien saavuttua he päättivät tehdä kaksi rikosilmoitusta – yhden seksuaalisesta ahdistelusta ja toisen pahoinpitelystä.

Tapaus on vähemmän yllättäen inhottanut ja suututtanut monia saksalaisia, jotka ovat sitä mieltä, että mies toimi puolustaakseen tytärtään. Poliisi on puolestaan saanut vastaanottaa sosiaalisessa mediassa voimakasta kritiikkiä toiminnastaan tilanteessa.

Poliisi puolustelee tytön isää koskevaa rikosilmoitusta pahoinpitelystä sillä, että “on kiinni tuomioistuimesta” tullaanko syytteet nostamaan. Poliisista kommentoidaan lisäksi heidän toimineen lakikirjan mukaan tehtyään rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Münchenin poliisin puhemies Petra Wiedmann kehotti lehdistötiedotteessa kansalaisia “käyttämään muita vaihtoehtoja” sellaisten rikosten pysäyttämisessä, joista kyseistä eritrealaista rotumuukalaista nyt epäillään.

Lähde: Frihetskamp

4 KOMMENTIT

  1. Taas kulttuuri-marxistit kääntelevät asioita parhain päin. Jokainen värivirheellinen joka ahdistelee tuolla tavoin ansaitsee korvilleen. Niille ei puhe tehoa ja normaalisti väkivalta on ainoa asia jota ne ymmärtävät. Sitähän ne käyttävät maan kansalaisiakin kohtaan.

    Poliisi toimi tässä tapauksessa todella typerästi. Ja vielä typerämmin kun koittaa sälyttää päätöksen jonkun toisen instanssin harteille. Poliisien olisi pitänyt olla suoraselkäisiä ja sanoa matulle että suu kiinni, tässä on ensin loukattu maan kansalaisen koskemattomuutta. Sen seurauksena on syntynyt riiitatapaus josta matu saa selvitä ihan itse.

  2. Hitto mikä “rasisti” isä. Ei antanut “kunniakansalaisen” “rikastuttaa” tytärtään rauhassa. Vankilaan “joutaisikin”.

  3. Nauhat julkisiksi tai mitään pahoinpitelyä ei ole tapahtunut.

Comments are closed.