Koti Uutisia Rotu Saksalaiskaupunki sulki rajat maahantunkeutujilta – jopa vanhat maahantunkeutujat tyytyväisiä

Saksalaiskaupunki sulki rajat maahantunkeutujilta – jopa vanhat maahantunkeutujat tyytyväisiä

7

Saksalainen Salzgitterin kaupunki päätti seitsemän kuukautta sitten sulkea rajansa uusilta maahantunkeutujilta. Tiukka linja on estänyt myös monet perheenyhdistämiset. Päätös on saanut kiitosta jopa kaupungissa asuvilta siirtolaisilta, jotka kertovat ahdistuneensa uusien maahantunkeutujien virrasta.

Nyt myös muutamat muut saksalaiset kaupungit, kuten Wilhelmshaven ja Pirmasens, ovat alkaneet tehdä Salzgitterin inspiroimaa maahanmuuttopolitiikkaa. Uusi trendi on raivostuttanut “ihmisoikeusjärjestöt”, joiden tavoite on vaihtaa Euroopan valkoinen väestö ei-valkoisiin.

Mikäli Saksassa asuva maahantunkeutuja yrittää nyt muuttaa Salzgitteriin, menettää hän sosiaalitukensa ja yhteiskunnan kustantaman majoituksen. Monet elintasosiirtolaiset ovat olleet hölmistyneitä siitä, etteivät he voi enää valita kaikista saksalaiskaupungeista itselleen mieluisinta veronmaksajien piikkiin.

Useat Salzgitteriin ennen lakiuudistusta ehtineistä maahantunkeutujista ovat kuitenkin tyytyväisiä. Syyriasta vuonna 2013 saapunut 34-vuotias Noura Labanieh esimerkiksi kertoi Financial Timesille, että päätös oli tarpeellinen, sillä kaupunki “on täynnä” tunkeutujia eikä ihmisillä ole enää “tilaa hengittää”.

Maahanmuuttokriitikot kuitenkin epäilevät, että kaupunginjohto on tehnyt liian vähän ja liian myöhään. Kaupungissa on päiväkoteja, joissa 80 prosenttia lapsista ei puhu lainkaan saksaa. 90 prosenttia tunkeutujista elää sosiaalituilla. Vaikka eliitti väitti, että maahantunkeutujat ovat taloudellinen “voimavara”, on kaupunki ajautunut siirtolaisten vuoksi velka- ja työttömyyskurimukseen. Ongelmia ei enää ratkaista vain rajat kiinni pitämällä; siirtolaisia täytyisi alkaa lähettää takaisin lähtömaihin.

Kaupungin esimerkki kuitenkin osoittaa, että rajojen sulkeminen on helppoa ja tehokasta. Kaupunkiin pyrkivien tunkeutujien määrä putosi 190:stä nopeasti 30:een kuukaudessa. Paikallisten mukaan elämänlaatu on kohentunut huomattavasti tiukan maahanmuuttopolitiikan myötä.

Lähde: Financial Times

7 KOMMENTIT

 1. Itse olen havainnut suomessa aivan samaa. Aikoinaan tänne tulleet, yli10v. sitten, eivät sulata näitä parasiitteja, jotka eivät oikeasti tule opiskelemaan, tekemään töitä ja maksamaan veroja.
  Etenkin usean kurditaustaisen henkilön (kaupanpitäjiä, insinöörejä, kouluttautuneet suomessa) olen kuullut mainitsevan että: painuisivat hitoilleen täältä loisimasta!
  Suomessa ei saksan kaupungin kaltainen menettely onnistu, koska täällä ei ole kuin nimellinen vasallihallinto kaupungeissa ja suurin osa on pakkovelkaannutettu poliittisten puolueiden painostuksella, eikä myöskään ole ns.paikallisia lakeja.
  Ei juurikaan montaa pakolaista ole kotoutettu esim. pohjanmaalle tai rannikolle, mistähän syystä?
  Valtapuolueet sanelevat minne maahantunkeutujat ensisijaisesti sijoitetaan ja pitävät oman suuren kannatuksen alueet “puhtaina” taatakseen vaalimenestyksen.

  • En ymmärrä tätä, että mitä sitten opiskeleeko tai tekeekö joku ählämi töitä, ei sillä ole merkitystä, koska vierasrotuiset maahantunkeutujat eivät kuulu Suomeen. Eri asia voisi olla esim joku Japanilainen IT- nörtti, joka tulee vaikka konsultoimaan ja opettamaan tänne ja asuu täällä tietyn ajanjaksona, tietenkin pitäisi vaatia, että kantaväestöön ei saa rotusäädösten nojalla koskea, eli yhtyä seksuaalisesti. Eikä niitä rajoja myöskään suljeta kehitykseltä, kaupankäynniltä, turisteilta (samat rotusäädökset koskee heitä).

 2. Totta kai “entiset maahantunkeutujat” ovat tyytyväisiä, sillä taikaseinästä tulvivaa tsunami -rahaa on geelipäätä päälle enemmän kuin, että paikkakunnalle “pakenisi” esim. 200 000 “uutta” maahantunkeutujaa kuluttamaan sitä, mikä ei heiltä koskaan tunnu loppuvan. Nimittäin luppoaika.

 3. Jos omani tai tuttuni lapset raiskataan, niin voin luvata että otan elämän tehtäväkseni saattaa vapaamuurari heidän perheilleen saman!!!!!!

  • Suvakki: “Sitten ne kostais sen takaisin”.
   Totuus: Ei voi kostaa enää kun tilanne olis 1-1 puntit tasan… Suvakit ei älyä, että semmonen olis taas matujen taholta alotteellista väkivaltaa jo toisen kerran… Suvakit ei tätä älyä kun suvaitseminen on mennyt niin syvälle ihmiseen. Nimittäin matematiikkaa.

  • Joo, jos neekeri raiskaa lapsesi, sehän ei tietenkään johdu neekeristä tai poliitikoista, jotka ovat neekerin maahan päästäneet, vaan koko homma on jonkun randomin vapaamuurarin vika. Aukotonta logiikkaa.

 4. Monet puolueet näkevät maahanmuuttajat vain äänestäjinä; tyhminä ääliöinä, jotka äänestävät sitä, joka tarjoaa eniten karkkeja. — Ja äänestävät lisää maahanmuuttajia äänestämään lisää maahanmuuttajia.

  Kuitenkin maahan (kuin maahan) tulleen pakolaisen kannalta ajatellen siirtolaisuus pitää lopettaa heti ja tähän paikkaan. — Jokaisen jo maahan päässeen kannalta on sitä parempi mitä vähemmän pakolaisia on maassa.

  Ei pidot parane, jos ei väki vähene.

Comments are closed.