Koti Uutisia Ulkomaat Saksalaisia pelaajia ja valmentaja heitettiin ulos jalkapalloseurasta väitetyn roomalaistervehdyksen vuoksi

Saksalaisia pelaajia ja valmentaja heitettiin ulos jalkapalloseurasta väitetyn roomalaistervehdyksen vuoksi

9
Kuvituskuva.

Nuorten valmentajasta sekä useista pelaajista saksalaisessa jalkapalloseura Lokomotiv Leipzigin U17-joukkueessa on tehty ilmoitus poliisille, sillä he ovat väitetysti tehneet roomalaisen tervehdyksen eräässä yhteiskuvassa.

Seura on kommentoinut olevansa “shokissa”. Valmentaja ei enää koskaan voi palata tehtäviinsä, sillä hänen kerrotaan kehottaneen joukkuetta tekemään kyseisen tervehdyksen. Monia pelaajia on rangaistu niin, että heitä on kielletty pelaamasta ainakin loppukautena.

Lokomotiv Leipzigin kotisivuilla kirjoitetaan seuraavaa:

“Eräs valmentajista ehdotti pelaajien poseeraavan kuvassa niin, että he tekevät Hitler-tervehdyksen. Tämä on isku vasten kasvoja urheilijoille, seuran jäsenille ja tervejärkisille ihmisille. Tuon tervehdyksen tekeminen on pilkkaa niitä miljoonia ihmisiä kohtaan, jotka joutuivat murhatuiksi.”

Seura jatkaa, että “aika näyttää”, saavatko nyt pelikiellossa olevat pelaajat enää pelata Lokomotiv Leipzigissa.

“Olemme kauhuissamme. Kaikkien jäsentemme tulisi tietää, millaisia arvoja kannatamme: lojaaliutta, kunnioitusta sekä suvaitsevaisuutta. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa sinikeltaisessa seurassamme emmekä itse urheilussa. Meillä on 250 nuorta yhteensä 22 maasta pelaajina.”

Lähteet: Nordfront.se, Expressen

9 KOMMENTIT

  • Kiitos tästä linkistä!

   Olipas mielenkiintoista nähdä noin avoimen rasistisia ja muslimivastaisia juutalaisia jalkapallofaneja joilla on ihan Israelin päättäjien tuki ja hyväksyntä.

 1. “Olemme shokissa,olemme kauhuissamme, kukaan tervejärkinen ihminen” No voi helvetti mitä jeesustelua
  tervehdyksestä. Olisikohan joukkue “shokissa” jos esim joku pelaajista olisi syyllistynyt raiskaukseen, EI, vaan juttu lakaistaisiin maton alle ja hush hush, ja vaikka paljastuisi niin “yksittäiskerta” ja muuta scheissee. Vai että oikein potkuja yhdestä käsitervehdyksestä. Naurettavaa paskaa.

 2. Se päivä koittaa, kun tuo tervehdys on jälleen normaali näky katukuvassa, mielellään ympäri Eurooppaa. Silloin nämä “kauhuissaan” olevat idiootit eivät enää päätä mistään. Eläköön voitto! \o \o \o

 3. Kummallista, ku ei jokaista potkupalloilijaa heitetä pihalle heti maalinteon jälkeen, koska moni nostaa käden tervehdykseen tuulettaessaann ja juostessaan katsomon ohi.
  Entäpä poliitikot, kun he pyytävät puheenvuoroa istunnoissa, aivan sama juttu, pellolle vain.
  Eikö se niin ollut, että jos jotakuta rangaistaan yhdestä asiasta, niin se koskee myös muita?

 4. Uus-Urheilullisuus

  Lieköhän tämäkin ilmiö tätä edellisistä olympialaisista tuttua uus-urheilullisuutta. Tässä lajissa pudotetaan kilpailusta pois kaikki paremmat joukkueet ja urheilijat perättömillä väitteillä dopingista, natsitervehdyksistä tai ihan mistä vaan. Voitto pyhittää keinot.

  — Kun USA:n urheilun taso on romahtanut ja olympialaisten mitalisaalis näytti heikolta, aloitettiin pahan kilpailijan, Venäjän, syyttely perättömillä doping-syytöksillä, jotta omaa sijoitusta saadaan paremmaksi.

 5. Ihan ensiksi pitää muistaa että Saksan leireillä kuoli ~231 000 ihmistä. Miljooonista ei siis ole kyse. Tämän lukumäärän on YK vahvistanut dokumentillaan joka on allekirjoitettu Arolssonissa, muistaakseni -81. Sillä vasta -79 Neuvostoliittolaiset antoivat liitteoutuneille ne dokumentit jotka keräsivät mukaansa -44 /-45 kulkiessaan kohti Berliiniä. Sitä ennen annetut lukuarvot ovat kaikki arvailuja.

  Se että tervehdys tehtiin jalkapallon pelaajien tekemänä, se varmasti järkytti osaa saksalaisista. Sillä Saksassa jalkapallo on niin pyhä asia että jos et pelaa jalkapalloa, et ole poika. Tämä kuitenkin osoittaa että saksalaiset ovat tyytymättömiä mama-merkelin tekosiin ja kepposiin. Ja että isänmaallisuus nostaa päätään jo julkisesti. On siis odotettavissa paljon hyvää Sansan itäisiltä alueilta. Ko. aluehan tuli julkisuuteen pari vuotta sitten kun sielä puhdistettiin pesäpallomailoin pari kaupunginosaa tulokaslajeista. Ensin annettiin vuorokausi aikaa häipyä ja seuraavana iltana sitten vauhditettiin lähtöä. Sittemmin sielä onkin ollut paljon rauhallisempaa.

 6. Saksa on juutalaisten ja kommunistien pihtiotteessa. Terveiden saksalaisten miesten ja naisten on aika nousta maasta ylös ja elää selkä suorana ja rinta rottingilla, sillä koko WWII jälkeinen maailma on voittajien historiaa ja juutalaisen Hollywoodin valheilla täytettyä saippuaoopperaa, jolla kusetetaan mennen tullen sukupolvi sukupolvi jälkeen. Saksa ei ole missään velkasuhteessa enää eikä milloinkaan kenellekään. Ei WWII voittajavalloille, jotka itse syyllistyivät ja ovat syyllistyneet WWII jälkeen itsekin lukuisiin sotarikoksiin ja karkeisiin ihmisoikeusrikoksiin kirkkaassa päivänvalossa.
  Jo WWII jälkeen perustetun Saksan Liittotasavallan hallitus Liittokanslerina Konrad Adenauer (1876-1967) ei olisi milloinkaan pitänyt ottaa minkäänlaista vastuuta sodan hävinneen Saksan nk. rikoksista tai muista rahamääräisistä korvausvelvoitteesta Israelin valtiolle tai juutalaiselle maailmanneuvostolle, jota se maksaa vielä tänäkin päivänä kymmenyksiä tuolle juutalaisvaltiolle, joka on rakennettu täysin noilla verirahoilla. Tähän voi vielä lisätä sen peri -juutalaisen itsensä häpäisevän seikan, että tuolla nk. holokaustilla on tahkottu rahaa ja mammonaa jo varmasti miljardeissa laskettavia rahamääriä, että voi sanoa, että koko nk. kansanmurha oli parasta mitä tuolle kansakunnalle koskaan on tapahtunut vallankin kun He nimenomaisesti itse vetivät Vapahtajan veren päällensä sukupolvesta toiseen eli pitkällisen odottamisen jälkeen “pöytään” tuotiin vihdoinkin se kauan sitten tilattu annos. Jos kaikki menee “taikakirjan” puolelle, mutta se vain todistaa kaiken sen, että jokaiseen asiaan ja tapahtumaan on olemassa oma syynsä ja alkulähteensä selityksenä eikä mikään tapahtuma ole sattuman sanelema juttu. Mm. ukrainalaisa kuoli Neuvostoliitossa Josif Stalinin järjestämässä nälänhädässä 1930-luvulla jo yksistään se määrä, kuin siinä joka on yksinomaisena ylimpänä tähtenä framille nostettu malli esimerkiksi jostain kauheasta ja käänteentekevästä julmuuden aiheesta. Itse pitäisin esillä peräti Jumalan Pojan surmaamista nk. pyhän kansan toimesta. Mielestäni laatu korvaa määrän tässä tapauksessa, jos missä!

Comments are closed.