Koti Uutisia Saksalaisetkin aloittavat turvapartioinnin

Saksalaisetkin aloittavat turvapartioinnin

4

UK_saksalaiset_turvapartiointi

Schwaneweden kylässä lähellä Bremeniä nuoret saksalaiset miehet ovat järjestäytyneet ryhmiin partioimaan naapurustossaan ja pitämään yllä turvallisuutta.

Valtio pystytti vastikään vastaanottokeskuksen alueelle, mikä on välittömästi näkynyt rikollisuuden aaltona. Vastaanottokeskus on myös aiheuttanut huolta paikallisissa.

Die Welt -lehden reportaasi tilanteesta oli hyvin samanlainen kuin suomalainen uutisointi turvapartioista. Poliisin edustaja Helge Cassens ilmaisi tyytymättömyytensä kansalaisten suoraan toimintaan ja varoitti, että partiot saattavat nopeasti muuttua “äärioikeistolaisiksi lynkkaustiimeiksi”.

Lähde: Die Welt

4 KOMMENTIT

  1. Itävallassa asekaupat ostettu tyhjiksi, Ranskassa mellakoita, Unkari sulkee rajansa ja Saksassa turvapartioita. Saattaa olla että kohta tapahtuu jotain suurta, joka mahdollistaa aaltoliikkeen ympäri Eurooppaa.

    • Eiköhän sitä Itävallassakin ole jonkinlainen aseenkantolupakäytäntö!!!!

  2. Jo turvallisuuden tunteen lisääminen alueella partioiden toimesta luetaan oikeistolaiseksi lynkkaustoiminnaksi. Saksan poliisilta taas hiukan ohjattu kommentti

  3. Poliisiin ei voi Suomessa luottaa, ne valehtelee ja toimiin EUn eli mamuttajien määräysten mukaan. Suojeluskunnat Suomeen.

Comments are closed.