Koti Uutisia Saksalaiset taistelevat siirtolaisia vastaan Bautzenissa

Saksalaiset taistelevat siirtolaisia vastaan Bautzenissa

2

uk_bautzen

Usean tusinan joukko ei-valkoisia siirtolaisia hyökkäsi keskiviikkoyönä saksalaisten kimppuun Bautzenin kaupungissa. He saivat tuntuvasti nenilleen, kun saksalaiset taistelivat takaisin.

Siirtolaiset hyökkäsivät myös poliisin kimppuun ja heittelivät poliiseja lasipulloilla, tiilillä ja muilla esineillä. Poliisi vastasi rynnäköllä maahanmuuttajien laumaan käyttäen pamppuja ja pippurikaasua.

Lehdistötilaisuudessa Bautzenin poliisipäällikkö Uwe Kilz, totesi että “yksin saapuneet alaikäiset turvapaikanhakijat” aloittivat väkivallan heittelemällä saksalaisilla kivillä ja pulloilla Kormaktin torilla ilman provokaatiota.

Sen sijaan, että saksalaiset olisivat vain tyytyneet kivittämiseen, hyökkäsivät saksalaiset siirtolaisia vastaan, ja asetelma kääntyi nopeasti päälaelleen. Tajuttuaan olevansa armottomasti alakynnessä ryntäsivät siirtolaiset pakoon, ja tappelu päättyi vasta, kun he pääsivät pakenemaan Dresdnerstrassen vastaanottokeskukseen turvaan – saksalaiset kannoillaan.

Valtavirtamedia raportoi tapahtuneesta kuitenkin omalle narratiivilleen uskollisesti, ja esimerkiksi Daily Mailissa uutisoitiin, että valtava uusnatsijoukko oli syyttä suotta hyökännyt pienen rauhallisen pakolaisjoukon kimppuun. Näin siitäkin huolimatta, että jopa paikallinen poliisi syyttää siirtolaisia väkivallan aloittamisesta.

Kaupungin viranomaiset ovat karkottaneet nyt 34 siirtolaista kaupungista ja kieltäneet alkoholin paikallisessa vastaanottokeskuksessa ei-valkoisten jatkuvan häiriköinnin takia.

https://www.youtube.com/watch?v=IRFhRigqy_0

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Valtamedia “raportoi” kuin Neuvostoliiton lehdistö “parhaimpina” Stalinin vallassaolon aikoina. “Daily Mail” ja “Mainilan lukaukset”.

  2. Valtamedia kun ei kerro mitään! Niitä siellä toimitusläävissä kiinnostaa enemmän Itä-Timorin ruoka mellakat tai rotkoon syöksynyt Katmandun bussi, kuin se mitä lähialueillamme tapahtuu ja mikä on meininki euroopassa.

Comments are closed.