Koti Uutisia Saksalaiset protestoivat Merkeliä Berliinissä

Saksalaiset protestoivat Merkeliä Berliinissä

1

uk merkel demo

Berliinissä pidettiin suuri mielenosoitus Saksan liittokansleri Angela Merkelin tunkeutujapolitiikkaa vastaan. Mielenosoittajat huusivat iskulauseita, kuten “Me olemme kansa” ja “Merkelin on mentävä”. Osalla mielenosoittajista oli kylttejä ja bannereita, joissa luki “Salakuljettajien kuningatar – Merkelin on lähdettävä”.

Mielenosoituksen organisoi paikallinen aktivistiryhmä nimeltä Wir für Berlin & Wir für Deutschland. Merkelin lupaus pitää huolta siitä, ettei tunkeutujatulva pääse tyrehtymään terrorismista huolimatta, on herättänyt raivoa saksalaisissa.

Lähde: Daily Stormer

1 KOMMENTTI

  1. Kun katsotaan miten eri mediatalojen omistajat käskyttävät alaisiaan niin on selkeästi havaittavissa ns. “suvakkimediat”. Ne jotka eivät uutisoineet tai kommentoineen lainkaan “Merkel muss weg!!” mielenosoitusta, MUTTA julkaisivat useita uutisia ja reportaasia vuorokautta myöhemmin olleesta turkkilaisten meielosoituksesta jolla annettiin tukea Turkin diktaattorin sisäpolitiikalle.

    Siitä ei kuitenkaan kukaan uutisoinut että Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier sanoo että on väärin tuoda Turkin sisäpolitikkaa Saksaan ratkottavaksi. Turkin sisäpolitiikka pitäisi ratkoa Turkin maan rajojen sisäpuolella.

Comments are closed.