Koti Uutisia Saksalaiset patriootit uhmaavat varakansleria

Saksalaiset patriootit uhmaavat varakansleria

1

Uudella videolla näkyy, kuinka joukko kansallismielisiä saksalaisia otti vastaan Saksan varakanslerin ja sosiaalidemokraattisen puolueen johtajan Sigmar Gabrielin SPD:n vaalitapahtumassa. Gabriel on Saksassa Angela Merkelin oikea käsi sekä yksi Saksan invaasion arkkitehdeista ja sen innokkaimmista tukijoista.

Paikalliset patriootit Ala-Saksin Salzgitterissä iskivät vaalitapahtumaan kyltein ja megafonein syyllistäen varakansleria kansansa pettämisestä. Videolla eräs mielenosoittajista toteaa Gabrielille: “Isäsi rakasti tätä maata, ja mitä sinä teet – tuhoat sen.” Tähän Gabriel vastaa keskisormea näyttämällä.

Toisin kuin poikansa, Gabrielin isä Walter Gabriel oli isänmaanystävä ja vakaumuksellinen kansallissosialisti kuolemaansa saakka.

Lähde: Infostormer.com

1 KOMMENTTI

  1. Peräti “fiksua”, mutta ominaista maailmanhalaajalle ja oman kansansa vihaajalle. Mutta tämän kaiken syyksi riittää kolme kirjainta: SPD.
    Keskisormea Saksan raiskatuille naisille ja tytöille. Ja ettei menisi aivan “mahdottomaksi”… raiskatuille pojille. Ja kun lapsista on kysymys, silloin on syytä muistaa myös matujen “maanpoikia”.
    Jos maailasta “rasisteja” aletaan etsiä. Uskallan väittää, että valkoiset ovat heistä “parhaita”. Kulttuuri, uskonto, kasvatus, valistus, koulutus yms. on saanut sen aikaan, että “ihmisyys” kuitenkin palaa lähes “ikuista liekkiä”. Jos lapsesta opetetaan hakkaamaan ja tappamaan kaikkea mikä liikkuu ja liikkumatta. Barbarialla ja julmuuksilla ei ole mitään määrää, lopulta maakaan ei kykene enään imemään kaikkea sitä valuvan veren määrää.

Comments are closed.