Koti Uutisia Saksalaisäärivasemmistolaisilta löydetty suuria määriä räjähteitä

Saksalaisäärivasemmistolaisilta löydetty suuria määriä räjähteitä

5

Saksan poliisi kertoo löytäneensä yli sata kiloa kemikaaleja sekä räjähdeaineita kahdelta äärivasemmistolaisryhmittymä AFA:aan (Antifasistische Aktion) kytköksissä olevalta henkilöltä. Toinen kahdesta epäillystä on poliittisesti aktiivinen myös vasemmistopuolue Die Linkessä. Poliisit olivat käyneet myös antifasistien käytössä olevalla varastolla, josta löydettiin pommien varsinainen valmistuspaikka.

Toinen epäillyistä on vastaanottanut jopa mitalin “panoksestaan natsismin vastaisessa taistelussa” Die Linke-poliitikolta ja Thüringenin osavaltion pääministeriltä Bodo Ramelowilta. Die Linken sionistinen eduskuntapoliitikko Katharina König-Preuss puolestaan osoittaa tuntevansa toisen epäillyistä miehistä henkilökohtaisesti.

Die Linke perustettiin vuonna 2007 osana kahden vanhemman kommunistipuoleen yhteenliittymää. Puolue on useaan otteeseen ylistänyt avoimesti valkoisten meneillään olevaa kansanmurhaa.


Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net, Breitbart

5 KOMMENTIT

  1. Se oli kova paikka Suomessakin Kommunisteille ja taistolaisille kun Neuvostoliitto sortui. Saksassa koettiin helpotus kun Kommunismi romahti, mutta se mahdollisti tämä Ostin valtaannousun liittokansleriksi. Joka oli ennalta hyvin suunniteltu.

    No, Angelan seuraajat ovat sen verran tyhmentyneet että eivät enää osaa käyttää parlamenttaarisia keinoja eivätkä pärjää debateissa. Siksi otetaan kovempia keinoja käyttöön. Ja kaikki paha koitettaan saada näyttämään isänmaallisten tekemältä. Vai kävikö kenenkään mielessä edes että noita räjähteitä voitaisiin käytettäisiin esim. maan- ja oman kansan puolustamiseen matuilta tai mahdollisesti Venäjä-uhkaa vastaan?

    On se kumma miten vasemmisto ja kommunistit ovat aina niin täynnä raivoa että ajatuskin sumenee. Johtuuko se siitä että ne vat kateellisia siitä mitä muut ovat saavuttaneet? Vai siitä että ne haluaisivat hallita?

    • luin unabomberin manifestin, siinä hän käsitteli vasemmiston todella hyvin ja perusteellisesti. joka tapauksessa vasemmistolaiset potee huonoa itsetuntoa

  2. “Parempia pommeja”. No, oli se onni onnettomuudessa etteivät olleet WWII aikaisia Ison-Britannian Kuninkaallisten ilmavoimien ja Yhdysvaltain lentolaivaston pommikoneiden pommeja. En tiedä miksi? Mutta pitääkö minun aina kaikki tietää, sillä elämme aikoja (valitettavasti) jolloin jopa minua voidaan pitää viisaana miehenä. Tai ainakin isänmaallisena. Ja jos minut ammutaan sen takia. Se on vain tuolloisen koululaitoksen syytä, vaikka demarit ja Taistolaiset huusivat (lauloivat) kuin syötävät joka jumalan päivä ja porvari söi pieniä punaisia pioneerejä aamiaiseksi. Voin sen piruuttani nyt paljastaa. Juuri siksi minusta kasvoi isänmaallinen ja oikeistolainen ihminen. Nyt nämä samat tollot kuin isovanhempansa tekevät samaa, eivätkä käsitä kuinka siinä lopulta käy.

  3. Antakaa kun arvaan – Suomen (((valtamediassa))) ei sanaakaan tästä? Tai kenties joku “uutinen” missä väitetään että natsit asialla.

Comments are closed.