Koti Uutisia Saksalainen vihreä sionistipoliitikko jäi kiinni huumeista

Saksalainen vihreä sionistipoliitikko jäi kiinni huumeista

3

UK_Volker_Beck

Volker Beck on pitkäaikainen maahanmuuttoa ajava äärivasemmistolainen vihreän puolueen poliitikko Saksassa. Beck on itse homoseksuaali, ja hänellä on pitkä historia “lapsiseksin” liberalisoinnista. Tämän lisäksi hän on harras vapaan huumepolitiikan kannattaja.

Keskiviikkona Bild-lehti raportoi, että poliisit olivat löytäneet metamfetamiinia Beckiltä. Lausunnossaan Beck sanoi: “Olen aina edustanut liberaalia huumepolitiikkaa. Mitä tulee minua kohtaan esitettyihin syytteisiin, asianajajani antaa ajallaan lausunnon syyttäjälle.”

Vihreä poliitikko sanoi, että hän eroaisi useista tehtävistään parlamentissa, mukaan lukien puhemiehen asemastaan sisäisissä ja uskonnollisissa asioissa, kuten myös puhemiehen roolistaan saksalais-israelilaisessa parlamentaarisessa ystävyysryhmässä.

55-vuotias Beck ei kuitenkaan aio luovuttaa parlamentaarista asemaansa. Hän on palvellut Saksan liittopäivillä 22 vuotta vuodesta 1994 lähtien ja oli vihreiden parlamentaarisen ryhmän johtaja vuodesta 2002 vuoteen 2013. Sinä aikana hän nostatti vihaa vaatimalla, että seksuaalinen kanssakäyminen lasten kanssa oli säädettävä lailliseksi.

Lähde: CarolynYeager.net

3 KOMMENTIT

Comments are closed.