Koti Uutisia Saksalainen professori varoittaa pakolaistulvasta

Saksalainen professori varoittaa pakolaistulvasta

0

Chemnitzin yliopistossa Saksassa testatuilla ei-eurooppalaisilla maahanmuuttajilla on keskimäärin 93:n ÄO. Tämä ero johtaa “kognitiivisiin virheisiin” ja valtaviin seurauksiin yhteiskunnalle, yksi maan johtavista psykologian professoreista varoittaa.

UK_RindermannProfessori Heiner Rindermann, opetuksellisen ja kehityksellisen psykologian johtaja Chemnitzin teknillisessä yliopistossa, on kirjoittanut artikkelin, joka käsittelee älykkyyttä, kulttuuria, saavutuksia ja niiden suhdetta rotuun.

“Länsi-Aasian ja Afrikan maahanmuuttajien koulutus on matala ja heidän kykynsä rajoittuneet. Seuraukset tulevat olemaan katkerat”, professori Rindermann kirjoitti. Valtaosalla maahanmuuttajista ei ole minkäänlaista pätevyyttä. Ne tutkitut maahanmuuttajat, joilla sitä oli, olivat saaneet keskimäärin 110 pistettä vähemmän kuin saman alan saksalaiset opiskelijat.

“Vastaava pätevyysaukko on noin kolme vuotta,” Rindermann jatkoi. “Aukko on vielä suurempi afrikkalaisten keskuudessa, jossa se on neljä ja puoli vuotta. Jopa maahanmuuttajien eliitissä, insinööreissä Persianlahdelta, voidaan nähdä suuri ero: he ovat kahdesta neljään vuotta saksalaisia vastaavia opiskelijoita jäljessä.”

“[Yliopistossa olevien pakolaisten] matemaattiset ja hahmotukselliset tehtävät demonstroivat keskimäärin 93:n älykkyysosamäärää – mikä on samalla tasolla kuin peruskoulun oppilailla.”

Professor Rindermann varoitti vielä väkivallasta ja rikollisuudesta, joka korreloi vahvasti matalan älykkyyden kanssa. Hän otti esiin myös sen, kuinka jo nyt pakolaiskeskuksissa on noussut esiin paljon rikollisuutta ja seksuaalista väkivaltaa.

Lähde: The New Observer